Krāšņi ziedi izlaidumiem un kāzām pašā Rīgas centrā! FOTO

Vasara tradicionāli ir izlaidumu un kāzu laiks. Un latviešiem ir pierasts šajos svētkos dāvināt daudz krāšņu ziedu! Diemžēl, ikdienas steigā mēdz trūkt ideju, kur iegādāties visskaistākos ziedus par vislabākajām cenām. Tāpēc atnāc pie mums - uz ziedu bāzi "Percziedus.lv".

Krāšņi ziedi visplašākajā izvēlē ir atrodami ziedu bāzē Percziedus.lv

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Krāšņi ziedi visplašākajā izvēlē ir atrodami ziedu bāzē Percziedus.lv

Kādas puķes dāvināt izlaidumā vai kāzās? Tas ir jautājums, ko pircēji uzdod katru gadu. Bet viennozīmīgas atbildes nav. Vieni dod priekšroku klasiskajām rozēm vai gerberām, citi izvēlas maigos puķuzirņus vai krāšņās lilijas. Vislabākais paņēmiens, kā izvēlēties ziedus - ieklausies sajūtās, kas varētu patikt ziedu saņēmējam. 

 

Nenoliedzami - grieztajiem ziediem ir salīdzinoši īss mūžs, tāpēc gan izlaidumā, gan kāzās veiksmīga izvēle būs puķes podiņos. Dāvanas saņēmējs par skaisto augu varēs priecāties vēl ilgi, to atstājot podiņā, pārstādot balkona kastē vai puķudobē. Puķes podiņos ir laba izvēle arī telpu dekorēšanai - nebūs jāuztraucas, ka ziedi novītīs pirms laika. 

 

Runājot par krāsām, kas šogad aktuālas, ne tikai apģērbos, bet arī ziedos dominē košie un intensīvie toņi - dzeltens, violets, sarkans un oranžs. Jo intensīvāk un košāk, jo labāk!

 

Izvēloties ziedus dāvināšanai, ir vērts pārdomāt, varbūt apsveicamais ir liels istabas augu mīļotājs, tāpēc īpaši priecāsies par kādu palmu, orhideju vai ziedošu kaktusu.

 

Reklāma
Reklāma

 

 

Kur mēs esam? Pašā Rīgas centrā - Kr.Barona ielā 87!

 

Laipni lūgti ziedu bāzes Percziedus.lv mājas lapā. Šajā lapā saņemsiet informāciju par aktualitātēm un jaunumiem, kas būs pieejami pie mums - Rīgā, Kr.Barona ielā 87! Mums darbojas arī ziedu piegāde - Jūs pasūtat, mēs piegādāsim!


Tālrunis pasūtījumiem 28 62 13 13

e-pasts: info@percziedus.lv


Gaidīsim Jūs Kr.Barona ielā 87