Kāzas: dāvanas un idejas

Vasaras mēneši ir kāzu laiks, kad daudzi ne tikai precas, bet tiek ielūgti viesu kārtā uz šo svinīgo un nozīmīgo dzīves notikumu. Trauku un virtuves piederumu veikalu tīkls RITO iesaka praktiskas un sirsnīgas  dāvanas jaunlaulātajiem, kā arī citas noderīgas idejas.

Publicitātes foto: RITO

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto: RITO

Uzsākot jauno kopdzīvi trauki, galda un virtuves piederumi ir ļoti praktiskas un ikdienā noderīgas lietas, ko pasniegt jaunajam pārim, veikali RITO piedāvā gan kvalitatīvus ikdienas traukus, gan arī ko vairāk īpašu un izsmalcinātu skaistai dzīvošana.


Sirsnīga un praktiska dāvana:
Laiks, kad tika dāvinātas skaistas bezpersoniskas plauktos ieliekamas dāvanas ir jau aiz muguras, šobrīd dāvanām tiek izvēlētas tieši praktiskas un noderīgas dāvanas, iesaiņotas un pasniegtas sirsnīgi. Virtuve ir mājas sirds, varbūt tieši virtuves piederumi ir vislabākā kāzu dāvana?
Galda piederumu komplekts ir klasika, jo ikkatrā mājā virtuvē viss sākas ar galda piederumiem – tie norāda uz mājas saimnieku gaumi un rakstura īpašībām. RITO veikalos ir atrodams visplašākais galda piederumu klāsts, gan atsevišķi priekšmeti, gan jau sakomplektēti komplekti dažādā galda piederumu skaitā. Daudzas sērijas, no vienkāršiem klasiskiem dizainiem līdz pat ļoti izsmalcinātiem, apzeltītiem un dekorētiem ar kristāliņiem.  Ieteikums: rūpīgi apsvērt cik personas ikdienā lietos galda piederumus un kāds ir aptuvenais viesu skaits svinībās.  Iedvesmai ieskaties - www.tramontina.lv.


Virtuves piederumi – rīve, dārzeņu mizotājs, ķiršu kauliņu izņēmējs, pannas lāpstiņa, korķu viļķis, ābolu šķielētājs... Ikkatrā virtuvē noder dažādi ēdienu gatavošanas ‘atvieglotāji’ un ‘gadžeti’. Patiesi praktiska dāvana – paša dāvinātāja izvēlēti un sakombinēti noderīgi virtuves priekšmeti vienā dāvanā,  kas būs palīgi jaunajai sievai vai vīram virtuves noslēpumu radīšanā.
Jautājiet RITO veikalos pēc kreatīviem veidiem kā šādu komplektu izveidot. Varbūt visi piederumi ir salikti lielā stikla salātu bļodā kopā ar dažādām RITO veikalā nopērkamām garšvielām vai tējām, varbūt skaistā rakstā sarindoti uz koka virtuves dēlīša vai ievietoti lielā ģimenes zupas katlā? Dāvanas saņēmēji to novērtēs vēl ilgi pēc svinīgā notikuma.


Izsmalcināta un grezna dāvana:
Grezna, gaumīga dāvana arī var būt praktiska, RITO veikalos ir ļoti plašs klāsts skaistām un noderīgām dāvanām.
Itāļu ražotājs Gamma piedāvātā pasaulē zināmo zīmolu Chinelli – traukus un galda piederumus ar augstas kvalitātes sudraba pārklājumu. Gamma ražotās lietas ir īpaši piemērotas svinīgiem un īpašiem dzīves gadījumiem, un tās ir vienas no iecienītākajām kāzu dāvanām visā pasaulē. Īpaša ir Chinelli glāžu kolekcija!


RIXS piedāvā elegantas un skaistas apsudrabotas glāzes ar iestrādātiem kristāliņiem.  Lieliski piemērotas kāzu dienai, vaicājiet arī RITO veikalā, lai sasien tās kopā ar izsmalcinātu lentu vai izgrezno ar burvīgiem pušķīšiem kāzu dienas tematikas krāsā.
Chef & Sommelier  zīmola Open Up glāzes ir pārdomātas formas glāzes jaunu vīnu baudīšanai. Tās ir izgatavotas no jauna – augstas kvalitātes materiāla Kwarx, kas piedot tām pārsteidzošu izturību, caurspīdīgumu un izceļ vīna labākās garšas nianses. Šo glāžu komplekts ir absolūts favorīts kāzu dāvanu izvēlē. Kvalitatīvas glāzes ir iederas ikkatrā mājā.


Vista Alegre ir pasaulē labākā, automatizētākā porcelāna rūpnīca, kas turpina attīstīties un saglabā porcelāna panākumus ne tikai Portugālē, bet arī visā pasaulē. Šo zīmolu atzinušas prestižas personības un zināmi mākslas muzeji, jo šī produkcija ir sinonīms vārdiem izcilība, unikalitāte un kvalitāte. Lieliska izvēle greznai dāvanai! Ikkatrā mājā ir jābūt gan ikdienā lietojamiem traukiem, gan svētku reizei paredzētai svinīgai servīzei. Kāpēc gan ikkatru kāzu dienas jubileju neizcelt kā īpaši?

Reklāma
Reklāma


Idejas naudas dāvināšanai:
Arvien biežāk jaunlaulātie izvēlas dāvanā saņemt tieši naudu, lai brīvi to varētu izmantot pēc savām iecerēm, taču dāvinātājam tieši šīs dāvanas pasniegšanas veids prasa visvairāk fantāzijas.
 
Pasniegt dāvanā naudiņu var ļoti kreatīvi, tikai nepieciešams mazliet fantāzijas. RITO dāvanu saiņošanas stendos ar kreativitāti neskopojas. Dažas idejas – naudiņu ievietot kādā skaistā traukā, lielā bļodā vai augļu traukā. Trauku piepildīt pilnu ar čaukstošo caurspīdīgo papīru, kurā iestiprina spīdīgus latiņus, radot bagātības lādes efektu. Augļu traukā kārtot konfektes vai augļus pamīšus ar krāsainām aploksnītēm. Šampanieša glāzes pildīt ar ziediem un latiņiem vai katru latiņu ietīt baltā papīrā uz kura ir norāde kā to tērēt un visus latiņus ievietot lādītē vai lielā vāzē, kura dekorēta ar krāsainām lentītēm. Caurspīdīgu stikla vāzi pildīt ar jūras smiltīm, kurās iekšā ir latiņi ar zivtiņām.
 


Dāvanu saiņošana ir pakalpojums ar ko RITO lepojas, īpaši apmācīti darbinieki, plašs iesaiņojamo materiālu klāsts un kreatīvas idejas. Kā arī, ja Jums ir ideja, mēs to varam palīdzēt realizēt. Pieredzējušās RITO pārdevējas palīdzēs iesaiņot kāzu dāvanu, lai tā kļūtu par īstu mākslas darbu!


Tomēr nezinu ko dāvināt jaunlaulātajiem:
RITO  veikali ir praktisku un sirsnīgu dāvanu paradīze, taču, ja plašajā piedāvājumā neatrodas nekas, vai arī nav īsti skaidrs, kas jaunlaulātajiem nepieciešams, iesakām izvelēties tieši RITO dāvanu karti.
Pasniedzot RITO dāvanu karti jūs norādīsiet, ka vēlaties sniegt labākās kvalitātes, noderīgu dāvanu. Dāvanu karte nav bezpersoniska lieta, tā ir vēl rūpīgāk pārdomāta dāvana kā jebkura cita, jo tieši dāvanu karte ir lieliska iespēja sagādāt jaunlaulātajiem visvairāk prieka, jo tā sniedz iespēju iegādāties sev visnepieciešamāko un viskārotāko lietu!


Dāvanu kartes saņēmēji būs priecīgs, jo tā ir ne tikai iespēja saņemt skaistu vai praktisku lietu virtuvei un mājai, bet arī izbaudīt iepirkšanās procesu un pats būt savu vēlmju noteicējs.  


Novēlam izdevušos kāzu svinību dienu un mīlestības pilnu kopdzīvi jaunlaulātajiem!

 

Ieskaties: www.rito.lv