7. aprīlī Lieldienu svinēšana Kalnciema kvartālā

7. aprīlī  no 11.00-17.00 Kalnciema kvartālā notiks Lieldienu tirdziņš. Tiks atklāta šūpošanās lielajās šūpolēs, „oliņ boliņ” izdarības, karuselis un citi prieki mazākiem un lielākiem apmeklētājiem. Tirdziņā sagaidīs koši un jauni amatnieku darinājumi, daudz un dažādi gardumi, siltie ēdieni, pavasara salāti, kafija un lieliski pašmāju un itāļu vīni.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Plkst. 13.00 (Kalnciema ielā 35) notiks leļļu izrāde visu vecumu bērniem "Kas zaķīti pasargās?"
Mūsdienīgi asprātīga leļļu izrāde visai ģimenei. Lugas autors Māris Putniņš ir slavens un atzīts gan Latvijā, gan pasaulē kā leļļu filmu “Avārijas Brigāde” radītājs un mākslinieks. Izrādē darbojas pazīstamie leļļu teātra aktieri : Laila Kirmuška, Edgars Lipors, Jānis Kirmuška.

Darbība risinās mežā, kur spraigi darbojas ezis, skunkss, bruņurupucis, zaķis un vilks. Zaķa un vilka mūžīgais konflikts traucē pārējo iemītnieku mierīgajai ikdienas dzīvei. Tiek meklēti dažnedažādi praktiski risinājumi, lai to novērstu. Bet, kas der vienam, neder otram un rezultātā situācija kļūst komiska, neatrisināta. Tomēr viss nostājas savās vietās tikai tad, kad sāk domāt ar galvu. Izrāde dod padomu – Nekad nepadoties!
Biļetes Biļešu paradīzes kasēs.

Par izrādi:


Savukārt Izstāžu mājā apskatāma gleznotājas Baibas Rēderes izstāde „Alķīmija”. Izstāde atvērta  no 5. līdz 25. aprīlim otrdien-piektdien no 16.00-22.00, sestdienās 12.00-22.00. Vairāk par mākslinieci: http://www.baibaredere.lv/


Sekojiet līdzi Kalnciema kvartāla programmai: www.kalnciemaiela.lv, facebook.com/kalnciemaiela,

twitter.com/kalnciemaiela.

Reklāma
Reklāma