Kāzu auto uz viesībām aizvelk...

Tas notika saulainā oktobra sestdienā. Esam visi sapucējušies, kāzu auto ar sapucēts, nu dosimies uz laulību vietu. Veiksmīgi nokļuvām līdz turienei. Jauka laulību ceremonija. Tagad jau esam vīrs un sieva. Tālākos plānos ir doties uz Jaunpili, kur mums ir paredzēts pasākums, bet...

Attēlā redzamais pāris nav stāsta varoņi. Foto iesūtījusi Arnita Jelagina, mammam.lv/tetiem.lv reģistrētā mamma.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Attēlā redzamais pāris nav stāsta varoņi. Foto iesūtījusi Arnita Jelagina, mammam.lv/tetiem.lv reģistrētā mamma.

Bet šis tas notika ar auto...

Braucam no Rīgas uz Jaunpili, pusceļu veicām bez problēmām, tad sapucētai kāzu mašīnai sāka ritenis kūpēt. Apstājāmies. Pēc brīža it kā beidza kūpēt. Nu, labi dodamies tālāk, pa ceļam atradīsim kādu autoservisu. Atradām divus, bet kā par spīti — abi ciet. Nu neko darīt, cerēdami, ka nekas traks nav, devāmies tālāk uz pili. Bet tad sapucētā mašīna sāka klepot un nomira pavisam. Pasākumu esam jau nokavējuši. Tad pagadījās atsaucīgs cilvēks, kas brauca no pļavas ārā ar traktoru, piedāvājās mums palīdzēt, nu tad mēs sarunājām, lai aizvelk auto līdz pilij. Atsaucīgais cilvēks aizbrauca līdz mājām pēc sava auto. Un tā mēs auto pajūgā devāmies uz pili. Beidzot esam galā. Izkāpjam no sapucētā auto, pie mums piebrauc viens šoferīts un jautā: vai tāda ierašanās bija izplānota? Es atbildu: jā! Citi ierodas zirgu pajūgā, a mēs auto pajūgā!
Par laimi, daudz ko nenokavējām. Pasākums notika. Vakariņas mums bija paredzētas pils krodziņā. Bet tā kā mēs nokavējāmies, tur jau sākās cits pasākums. Un mums vakariņas notika pils kamīnzālē. Kamīnzāle bija dievīga. Tā kā, viss beidzās labi, pat ļoti! Tāda bija māna kāzu diena!

 

Reklāma
Reklāma

Iesūtījusi Sintija, konkursa Jautrs piedzīvojums kāzās. Stāstu konkurss ar "L'Oreal" balvām!