Kosīte iziet par sievu pie Blaubuka

Sestdien, 24. aprīlī apprecējies TV šovā Dejo ar zvaigzni 2 dzimušais pāris — dejotāja Laura Kosīte (22) un uzņēmējs Agris Blaubuks (29), vēsta portāls www.kasjauns.lv.

Foto: Vadims Straume, no Izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto: Vadims Straume, no Izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva

Mūžīgu mīlestību viens otram Dieva priekšā Laura un Agris solīja Garkalnes baznīcā, un pēc laulības ceremonijas daiļā dejotāja pārgāja vīra uzvārdā. Tagad viņa oficiāli godājama kā Laura Blaubuka. Par laulības ceremonijas lieciniekiem jaunais pāris bija uzaicinājuši deju šova mākslinieciskos vadītājus Agitu un Valēriju Mironovus.
Pēc laulībām baznīcā kāzinieki svinības turpinājuši Nītaures dzirnavās, kur pie lepni klātiem galdiem kopā ar jaunlaulātajiem bijuši aptuveni 80 lūgto viesu. Protams, neiztrūka arī Lauras un Agra kāzu valsis, savukārt par muzikālo programmu gādāja Lauras deju partneris pirmajā deju šovā — dziedātājs Roberto Meloni.
Pēc kāzām jaunlaulātie devušies baudīt medusmēnesi ārpus Latvijas, un kā viens no sākuma punktiem kāzu ceļojumam izvēlēta Ņujorka.

Bildinājums Ņujorkā
To, ka pēc divus gadus ilgas kopābūšanas beidzot nobrieduši savas attiecības noformēt oficiāli, dejotāja Laura Kosīte un viņas mīļotais vīrietis, modeļu aģentūras 2B Models īpašnieks Agris Blaubuks paziņoja dažas dienas pirms Valentīna dienas jeb Visu mīlētāju svētkiem. 15. februārī apritēja tieši gads, kopš Blaubuks izredzēto bildinājis. Laura neslēpa, ka Agris parūpējies, lai bildinājums būtu romantisks, aizkustinošs un neaizmirstams. Tas noticis Amerikas metropolē Ņujorkā, kad abi vizinājušies pa Centrālparku zirgu pajūgā. Sniegdams draudzenei zelta gredzenu ar rozā safīru un diviem mirdzošiem dimantiem, Agris lūdzis mīļotās roku. Pāris neslēpj, ka iztikuši bez skaļiem jāvārdiem — piekrišanu kļūt par viņa sievu Agris izlasījis no Lauras skatiena.

Kad abi vizinājušies pa Centrālparku zirgu pajūgā, sniegdams draudzenei zelta gredzenu ar rozā safīru un diviem mirdzošiem dimantiem, Agris lūdzis mīļotās roku.


Jau aptuveni gadu Laura Kosīte un Agris Blaubuks īrē dzīvokli Rīgā. Pāris mēnešus pēc kopdzīves uzsākšanas daiļā dejotāja, kura iepriekš  bija mitinājusies mammas paspārnē, atzina, ka, dzīvojot kopā ar mīļoto, jūtas laimīga. „Šī man ir pirmā kopdzīve ar vīrieti. Mums ar Agri viss ir kārtībā — aizvien esam ļoti saticīgi un arī mājas pienākumus veiksmīgi protam sadalīt, iztiekot bet strīdiem,” intervijā žurnālam Kas Jauns smaidot stāstīja Kosīte.

Šķiršanās no sievas
Jūtas Lauras Kosītes un Agra Blaubuka starpā uzplauka 2008. gada ziemā, kad abi piedalījās TV šovā Dejo ar zvaigzni 2. Tolaik Kosīte bija nesen piedzīvojusi šķiršanos no drauga dejotāja Valda Škutāna, savukārt Blaubuku vēl vienoja laulības saites ar sievu Lindu.
Ar sievu Agris bija kopā divus gadus. Abi nodibināja modeļu aģentūru 2B Models un gadu pēc iepazīšanās apprecējās. Diemžēl pirms gada Blaubuku ģimene izšķīrās. „Pazuda tā īpašā emocionālā saite, un mīlestība pārauga par draugu un biznesa partneru attiecībām. Sākumā domāju, ka varbūt tas ir normāli, ka tā notiek ar visiem, un jādzīvo tik tālāk. Iedomājos, ka krīze ir pārejoša un pēc laiciņa viss atkal būs kā agrāk. Tomēr — jo ilgāk vilkām, jo sliktāk kļuva. Bijām sākuši izvairīties no jebkādām sarunām par mums, mūsu attiecībām. Radās savstarpēja spriedze, arī darbā, kopā strādājot, vairs nebija tāda spara un prieka. Sākās strīdi, kuru pirms tam nebija. Viss sajuka lielā kokteilī, līdz pienāca mirklis, kad sapratu: tā dzīvot nevar,” toreiz intervijā žurnālam Kas Jauns atzina Agris, sakot, ka lēmums par aiziešanu apsvērts ļoti rūpīgi un neesot pieņemts mirkļa iespaidā — aizvadītā gada novembrī Agra un Lindas Blaubuku laulība oficiāli šķirta.

Attiecībās nevēlas steigu
Savukārt Laura Kosīte, kura kopā ar iepriekšējo draugu Valdi Škutānu bija četrus gadus, allaž uzsvērusi, ka viņai ir svarīgi nesasteigt attiecības. Jūtām ar Blaubuku simpātiskā blondīne ļāvusies vienīgi pēc tam, kad viņš paziņojis, ka pārtraucis kopdzīvi ar sievu. Arī kopdzīvi abi uzsāka tikai pēc gadu ilga randiņu perioda, bet kāzu dienai, kas ieplānota šopavasar, viņi atvēlējuši vairāk nekā gadu laika kopš saderināšanās.
Nu jau pagājuši divi gadi, kopš Laura Kosīte un Agris Blaubuks ir pāris, un viņus vieno tālejoši nākotnes plāni. Agris atbalstīja Lauru emocionāli grūtajā laikā, kad muguras traumas dēļ viņai vajadzēja aiziet no profesionālās dejošanas, bet jūtas abi nostiprināja, dodoties skaistā un romantiskā ceļojumā uz Ameriku.
Blaubuks un Kosīte neļaujas masu bēdai par izslavēto dižķibeli un sparīgi rosās katrs savā biznesā. Agris aizvien turpina vadīt modeļu aģentūru, savukārt Laura pasniedz deju nodarbības un apmāca mazās meitenes savā Princešu skoliņā.
Kosīte neslēpj, ka kopš aiziešanas no profesionālās dejošanas viņai ir daudz vairāk brīva laika, ko veltīt darbam, attiecībām ar mīļoto un hobijiem. „Ja agrāk nedēļas nogales lielākoties pagāja, piedaloties sacensībās, tad tagad itin bieži brīvdienās kopā ar Agri ejam paballēties uz kādu klubiņu. Mums patīk dejot, tāpat esam priecīgi, sastopot kopīgos draugus un paziņas,” stāstīja Laura.

Kāzās negrib ievērot latviešu tradīcijas
Starp citu, par savu kāzu dienu Laura Kosīte sapņoja jau drīz pēc attiecību uzsākšanas ar Agri Blaubuku. 2008. gada vasarā dejotāja dalījās savos sapņos žurnāla Kas Jauns speciālizlaidumā Kāzas & ceļojumi.
Par savu izsapņoto kāzu dienu Laura stāstīja: „Pašlaik man ir divi varianti. Pirmais — kāzas sarīkot kaut kur tālu prom, eksotiskās salās, tā romantiski un smalki kādā pludmalē ar dažiem radiem un draugiem. Otrais variants ir tāds, kura izvēles gadījumā nebūtu apvainojušos radu: lielas kāzas tepat Latvijā kādā mazā baltā lauku baznīciņā kalna galā. Taču tās nebūtu precības pēc latviešu senajām tradīcijām — pagājušajā vasarā biju četrās kāzās, un latviešu tradīcijas jau paguva apnikt. Man gribētos, lai darbības, ko kāzās veicam, simbolizētu to pašu, ko, piemēram, šķīvju plēšana, tikai būtu izpildītas pavisam citādi.”
Par to, kāda varētu būt līgavas kleita, Laura sacīja, ka tā noteikti būtu balta vai krēmīgi balta. Tomēr neesot viegli izdomāt – dejošanas kleitas, kurās viņa ilgus gadus tērpās sporta deju sacensībās allaž esot bijušas tik skaistas, ka pārāku par tām iztēloties neesot viegli. Dejotāja sprieda, ka, iespējams, dotu priekšroku princešu kleitai. „Jā, bet ne lielai siena gubai. Lai es savā kāzu dienā būtu ne vien skaista, bet arī ērti justos — kad nav jādomā par to, kā aiz manis velkas šlepe un kā gan varēšu tur vai šur apsēsties. Savukārt topošais vīrs būtu manai kleitai pieskaņotā smokingā. Ja kāzas notiktu vasarā, viņa tērps varētu būt arī balts vai krēmkrāsas — arī atkarībā no mana tērpa,” fotosesijas laikā, pielaikojot greznus, romantiskus un pikantus kāzu tērpus iztēlojās Laura Kosīte. FOTO AR LAURU KĀZU TĒRPOS SKATI ŠEIT.
Toreiz, vaicāta, vai liktenīgo vīrieti savā dzīvē jau sastapusi, viņa gan piesardzīgā kautrībā bilda: „Esmu sastapusi. Bet to, vai viņš patiešām ir tas īstais sapņu vīrietis, rādīs laiks...”

Autore: Inta Mengiša, www.kasjauns.lv

Reklāma
Reklāma