Aklās kāzas. Svešinieki saka jāvārdu TV ēterā

Projekts Aklās kāzas noticis ne reizi vien un bieži vien tas savedis kopā dažādus cilvēkus. Taču šī iepazīšanās šova vēsturē tā arī nav atrodams neviens pāris, kas pēc jāvārda teikšanas televīzijas tiešajā ēterā būtu palicis kopā ilgāk par pāris mēnešiem, raksta portāls www.kasjauns.lv.

Foto: Mārtiņš Purviņš, izdevniecība Rīgas Viļņi.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto: Mārtiņš Purviņš, izdevniecība "Rīgas Viļņi".

Šis projekts atkal pacelts dienas gaismā, šoreiz par godu visu mīlētāju dienai. Un Valentīna diena noslēdzās visnotaļ romantiski – kāds pāris apprecējās, iegūdams balvā ceļojumu uz Tenerifi un laulības gredzenus, kas rotāja jaunlaulāto zeltnešus.
Oskaru un Alisi saveda kopā skatītāju balsojums. Tieši televīzijas vērotāju rokās bija noteikt, kuri divi dalībnieki 24 stundu laikā mēģinās saskatīt viens otrā savu dzīvesbiedru, sirds otro pusīti un iespējams – kameru priekšā apprecēties.
Kad abi izredzētie viens otru ieraudzīja, viņu sejā bija lasāms neviltots atvieglojums. Oskars stāsta: „Paskatījos uz pārējiem diviem pāriem un domāju, kāda meitene būs tikusi man? Bet kad ieraudzīju Alisi, biju patīkami pārsteigts – tik skaista meitene ar tik skaistu vārdu!” Arī Alise atzīst, ka bijusi ļoti apmierināta ar to, ko ieraudzījusi. Par to, ka abi viens otram simpatizē, varēja spriest arī pēc tā, ka abi tūlīt pat sadevās rokās un pat sniedza viens otram skūpstu. Tā noteikti nevar izdarīt, ja otrs cilvēks nešķiet patīkams – ķermeņa valoda nemelo!
Arī pārējiem diviem pāriem tika dota iespēja iepazīties un iespējams nākamajā dienā mīt gredzenus kameru priekšā, taču diemžēl nekas tur nesanāca. Viena no meitenēm Gunita pastāstīja, ka tūlīt pēc šova beigām katrs paklīduši uz savu pusi, pat necenšoties viens otru iepazīt un apmainīties telefona numuriem. Taču tika dots mājiens, ka iespējams savstarpējas simpātijas radušās Ilzei un Aivim, kuram skatītāji bija lēmuši būt kopā ar Gunitu. Bet dzīvē viss ir savādāk...

„Esmu izlēmusi, ko atbildēšu, ja Oskars mani bildinās!” viņa smaidot teica, un piebilda, ka no rīta jau izlēmusi – ja Oskars nesakrāšot vairāk mīnusiņus nekā plusiņus, tad atbilde būšot „jā”.

Pirmā nakts kopā
Savukārt Alise un Oskars vēl varēja izdzīvot savu sapni – tūlīt pēc šova pirmās dienas beigām viņi steidzās uz limuzīnu, lai tālāk dotos uz viesnīcu, kur abiem kopā bija jāpavada nakts. Alise atzīst, ka bija gaidījusi divas gultas, bet ja ir viena – neko darīt. Kā varēja redzēt safilmētajos video materiālos, tad abi jau limuzīnā bija ļāvušies kaislīgam franču skūpstam.. Bet par kopīgo nakti Oskars stāsta: „Mēs daudz runājām un piedzīvojām daudz interesantu brīžu”. No rīta abi bija visnotaļ neizgulējušies, taču atmosties viņiem palīdzējis dzestrais baseina ūdens.
Tālāk abiem šova dalībniekiem visas dienas garumā bija saspringts grafiks, kurā laika iepazīt vienam otru daudz laika netika atvēlēts... Intervijas, fotografēšanās, deju kursi, masāžas – visur viņiem sekoja kameras. Arī Oskars atzīst, ka laiks, kas abiem tiek dots ir par īsu, lai  iepazītu otru cilvēku pa īsam, tomēr tas, vai abiem ir kas kopīgs – to varot just uzreiz. Bet Alise apgalvo, ka viņai kameras nav traucējušas iepazīt Oskaru – viņa jutusies ļoti brīvi un nepiespiesti.
Šova otrajā dienā abi ieradās cieši sadevušies rokās un nebija šaubu, ka abi jau ir „sadziedājušies”. To sarunā ar raidījuma vadītājiem Elīnu Doļģi un Māri Grigali arī necentās slēpt Alise. „Esmu izlēmusi, ko atbildēšu, ja Oskars mani bildinās!” viņa smaidot teica, un piebilda, ka no rīta jau izlēmusi – ja Oskars nesakrāšot vairāk mīnusiņus nekā plusiņus, tad atbilde būšot „jā”. Uz jautājumu - vai mīnusu neesot sakrājušies vairāk, viņa atbildēja: „Oskaram vispār nav mīnusu!” Šādas un vēl daudz līdzīgas romantiskas atbildes izskanēja kā no viena, tā no otra, tāpēc acīgajam skatītājam jau bija skaidrs – pāris ir izveidojies.  

Nākamajā dienā pēc kāzām – uz darbu
Raidījuma noslēgumā Oskars pēkšņi palūdza laiku vēl apdomāties, taču pēc īsas pauzes, lūdza Alises roku un tūlīt pat arī saņēma jāvārdu. Šampanietis, ziedi, apsveikumi – uz tādas romantiskas un svinīgas nots noslēdzās „Aklās kāzas”. Jāpiebilst, ka brīdī, kad abi jaunlaulātie apmainījās gredzeniem, pēkšņi aizdegās viens no skatītāju galdiņiem, kas atradās pirmajā rindā tieši pie skatuves. Svinīgajā brīdī no gaisa sāka krist konfeti lietus, kas uzbira uz galda novietotajās svecītēs, izraisot liesmas tiešraides laikā! Uguni apdzēst nebija nemaz tik viegli, pat aplejot tās ar šampanieti, liesmas pamanījās pārlēkt no viena konfeti uz otru, taču visbeidzot ar galdautu izdevās tās apslāpēt, neizbojājot jaunajam pārim svinīgo notikumu.
Pēc laulību ceremonijas Oskars atzina, ka viņš jūtas kā pēc skrējiena - kā trakā seriālā, kur nav iespējams apstāties, lai atvilktu elpu, tāpēc abiem pēc lielā notikuma plāns nr.1 ir atpūsties. „Rīt jāiet uz darbu, neviens man brīvdienu par godu šim notikumam nedos,” stāsta Alise, kas pēc profesijas ir juriste. Vaicāts, vai Oskars, kurš strādājot ASV (turklāt arī ir jurists), tagad vedīs Alisi prom no dzimtenes, viņš atbild noraidoši: „Es varu pats regulēt savu grafiku, tāpēc nekur prom nebrauksim!”

Novēlam jaunajam pārim izdevušos ģimenes dzīvi!
Lai skatītos fotoreportāžu no aklajām kāzām, SPIED ŠEIT!

Autore: Žanete Zariņa, www.kasjauns.lv
 

Reklāma
Reklāma