Mirkļbirka jeb haštags kāzām

Ja tev un taviem draugiem sociālie tīkli ir diezgan tuvi un tiek bieži izmantoti, pielieto tos plānojot un svinot savas vai draugu kāzas. 

Mirkļbirka jeb haštags kāzām

FOTO: Shutterstock.com

Ja tev un taviem draugiem sociālie tīkli ir diezgan tuvi un tiek bieži izmantoti, pielieto tos plānojot un svinot savas vai draugu kāzas. Izklausās neloģiski? Ne būt ne! Latviju lēnām pārņem jauns trends - mirkļbirkas jeb haštagu lietošana, publicējot kāzu foto. 

Lielākoties par mirkļbirku tiek izmantoti līgavaiņa un līgavas vārdi, piemēram, #LienePrecJuri. Šādu mirkļbirku lietošanu vedēji un jaunais pāris var uzsākt jau gatavojoties kāzām, piemēram, iemūžinot fotogrāfijās došanos uz kāzu tērpu veikalu, izvēloties ziedu, gatavojot ielūgums utt. Arī viesi var izmantot šo mirkļbirku, piemēram, publicējot bildi ar saņemto ielūgumu.

Lielākais mirkļbirku izmantošanas pluss ir dažādība - ne vienmēr fotogrāfs spēj iemūžināt visu kāzās notiekošo un jaunais pāris ne visu var ieraudzīt savām acīm, tāpēc kāzu viesi, kas izmantos šo mirkļbirku varēs fotografēt un publicēt brīnišķīgus notikumus. 

Reklāma
Reklāma