Lāzertag - taktikas spēle āra apstākļos. Drošāka par peinbolu

Datorspēļu pasaule mēdz būt tik ļoti aizraujoša, ka piemirstas pavadīt laiku kopā. Nu vecākiem ir brīnišķīga iespēja piedāvāt saviem pusaudžiem lielisku alternatīvu - taktisku kaujas spēli Lāzertag reālos āra apstākļos profesionālu instruktoru pavadībā. 

Azarts, izkustēšanās, taktiskā domāšana - tie ir tikai daži no ieguvumiem, ko izbaudīsi Lāzertag spēļu laikā.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Azarts, izkustēšanās, taktiskā domāšana - tie ir tikai daži no ieguvumiem, ko izbaudīsi Lāzertag spēļu laikā.

Mūsdienās vecāki sūdzas, ka pusaudži aizraujas ar datorspēlēm, līdz ar to daudz laika pavada mazkustīgi, tādējādi ilgtermiņā bojājot savu veselību. Šo svarīgo aspektu dēļ Lāzertag ir fantastiska izklaide, kas pusaudžos (un arī vecākos) radīs izkustēšanās prieku.

 

Vecāki noteikti ir pārliecinājušies ka pusaudžu prāts strādā neticami ātri - viņi ļoti vēlas to likt lietā, risinot interesantus uzdevumus. Tas ir viens no iemesliem, kādēļ viņi tik labprāt spēlē datorspēles. Lāzertag ir ideāls variants, kā, nesēžot pie datora, izspēlēt dažādus kaujas situācijas, plānojot stratēģiju, analizējot situācijas un mācoties pieņemt lēmumu.

 

Kaut arī tas saucas Lāzertag, Taktiskais Lāzertag būtiski atšķiras no Arēnas Lāzertaga (Q-Zar), kurš Jums ir pazīstams. Apgrūtinošo vestu un futūristiska izskata ieroču vietā, Taktiskais Lāzertag aprīkots ar mūsdienīgiem ieroču modeļiem un galvassaitēm ar četriem sensoriem.

 

Atšķirībā no spēles, kuras pamatā ir individuālais sniegums, Taktiskais Lāzertag balstās uz komandas saliedētību. Pateicoties komandas aspektam, rodas daudz dažādu scenāriju misijas veikšanai. Šī imitācija pēc būtības ir ļoti pietuvināta reālajai kaujas darbībai. Vēl varētu daudz ko pastāstīt par Taktisko Lāzertag, bet labākais veids, kā to iepazīt, ir atnākt un uzspēlēt.

 

Reklāma
Reklāma

Kādēļ Lāzertag ir tik lielisks?

  • Darbošanās svaigā gaisā.
  • Spēlei ir daudzveidīgi scenāriji.
  • Var spēlēt jebkuros laika apstākļos.
  • Var spēlēt jebkurā gada laikā.
  • Nav traumu.
  • Nav dārgas munīcijas.
  • Nav kaitējuma dabai.
  • Nav vecuma ierobežojuma.


Kā tas darbojas?
Katram spēlētājam tiek izdots spēles komplekts - galvassaite, kas piesaistīta ierocim, izmantojot Bluetooth sistēmu, un ierocis. 
Lai sašautu pretinieku, jācenšas trapīt pretinieka galvassaitē ar 100% nekaitīgu infrasarkano staru. 

 

Spēļu poligons atrodas Siguldā bijušās armijas daļas teritorijā, kur ir saglabājušies visi apstākļi saistošu spēļu izspēlei ar plašu kara arsenāla izvēli. Visi ieroči ir aprīkoti ar elektroniku, kas izmanto infrasarkanos starus. Tas padara spēli drošu visiem tās dalībniekiem. Profesionāli instruktori veiks instruktāžu un parādīs apvidu, lai komandas varētu gūt maksimāli daudz pozitīvu emociju un adrenalīna devu no Poligonā pavadītā laika.