Padari savu ballīti neaizmirstamu ar burbuļmākoņiem

Tuvojoties vasaras sezonai, arvien vairāk pasākumus izvēlamies rīkot tieši ārā, svaigā gaisā un saules staros. Lai dārza svētkus, dzimšanas dienu vai bērnu ballīti padarītu unikālu un neaizmirstamu, izvēlaties burbuļmākoņus no Bubble Clouds. Tas būs prieka pilns pārsteigums ikkatram viesim un mājiniekiem! 

Bubble Clouds burbuļmākoņi var būt visdažādākās formas - zvaigzne, sirsniņa, ūsas, iniciālis utt.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Bubble Clouds burbuļmākoņi var būt visdažādākās formas - zvaigzne, sirsniņa, ūsas, iniciālis utt.

Kur izmantot BUBBLE CLOUDS?

Bubble Clouds vari izmantot visur, kur vien sirds kāro. Mākoņi veidojas salīdzinoši ātri un ir nepieciešama tikai neliela sagatavošanās, lai iepriecinātu sevi, draugus un mīļos. 

PASĀKUMI

Bērnu ballītes, dzimšanas dienas, sirsnīgi pārsteigumi jubilejā, dārza svētki, sporta spēles vai pilsētas svētki - padari savu pasākumu īpašu ar krāšņo mākoņu salūtu. 


Lūk, tā Bubble Clouds burbuļmākoņi bērnus izklaidēja 2014. gada Tēva dienas svētkos 

KĀZAS

Sagādā neaizmirstamus mirkļus jaunlaulātajiem un viesiem, padarot kāzas par īpašu notikumu. Izvēlies kādu no esošajiem simboliem vai arī izveidojiet savu, pilnīgi unikālu kāzu simbolu - viss ir iespējams, lai jaunlaulātie to atcerētos arī savās Zelta kāzās!


Bubble Clouds ir īpaši radīta mašīna, ar kuras palīdzību tiek izveidoti lidojoši mākoņi. Šie mākoņi spēj pieņemt visdažādākās formas - nosaukumu, uzrakstu, sirsniņu, zvaigznīti vai daudz ko citu, ko vēlaties, lai pamana visi.
 

Reklāma
Reklāma

Kā tas darbojas? Īpašajā Bubble Clouds mašīnā ir sajaukti speciāli ziepju burbuļi, kas ar hēlija palīdzību tiek celti uz augšu. Ar atbilstoši sagatavotu šablonu palīdzību, burbuļi ieņem vajadzīgo formu un lido augstu gaisā.
 

Kādas formas var izveidot? Iespēja izveidot gandrīz jebkādu formu, dažādus dzīvniekus, putnus, simbolus, ciparus utt.
 

Cik daudz mākoņu var izveidot? Tas ir atkarīgs no izvēlētās formas, kas ir jāizveido, taču parasti viens mākonis tiek izveidots samērā ātri, apmēram 5-60 sekunžu laikā. Jo ilgāku Bubble Clouds mašīnas nomas laiku izvēlēsieties, jo vairāk Jūsu īpašo mākoņu tiks palaisti gaisā. 
 

Cik lielus mākoņus var izveidot? Atkarīgs no izvēlētās Bubble Clouds mašīnas lieluma un nepieciešamās mākoņa formas. Ar mazo modeli var izveidot līdz 37 cm lielu mākoni, savukārt ar lielo modeli – līdz 90 cm lielu mākoni.
 

Cik augstu un ilgi mākoņi lido? Mākoņi parasti paceļas 10 līdz pat 150 metru augstumā. Tie gaisā lido apmēram 20 – 30 minūtes, atbilstoši vēja virzienam un pamazām sadalās dabīgā ceļā.

 

Cik tas maksā?

Bubble clouds mašīnu īres cena ir sākot no 75 Eur par pusstundu prieka un līksmības. Vairāk informācijas www.bubbleclouds.lv.