Vai tu gribētu tādā precēties? Kāzu kleitas no... tualetes papīra. FOTO

Šāda izvēle laulību dienai gan ir riskanta, sevišķi, ja līst lietus. Taču tas neliedz dizaineriem sacensties fantāzijas lidojumā! Ņujorkā jau desmito reizi aizvadīts konkurss, kurā žūrija un skatītāji izvēlējās vislabāko, glītāko un smalkāko roku darbu - kāzu kleitu no tualetes papīra.

Ņujorkā 10 dizaineri savstarpēji sacentās par vislabāko, visskaistāko kāzu kleitu, kas visas pagatavotas no tualetes papīra. Uzvarētājam pienācās 10 000 ASV dolāru balva, un to ieguva dizainere uzvārdā Brennana, kuras kleita saucās Romantika rullītī.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Ņujorkā 10 dizaineri savstarpēji sacentās par vislabāko, visskaistāko kāzu kleitu, kas visas pagatavotas no tualetes papīra. Uzvarētājam pienācās 10 000 ASV dolāru balva, un to ieguva dizainere uzvārdā Brennana, kuras kleita saucās "Romantika rullītī".

Ņujorkā notiekošais neordinārais pasākums paredz, ka viena kāzu kleita jāizgatavo no 30 rullīšiem tualetes papīra. Tā kvalitāte ir katra mākslinieka izvēle, saprotams, ka no vislētākā papīra nekas smuks nesanāks. Par uzvarētāju tika atzīta Mičiganas iedzīvotāja Brenanaa, kura šajā konkursā laurus plūc jau trešo gadu pēc kārtas, tiekot pie 10 tūkstošiem dolāru. Otrās vietas ieguvēja saņēma uz pusi mazāku naudas balvu, bet trešajai vietai pienācās visamizantākā balva, proti, tāds tualetes papīra daudzums, ka pietiks visam mūžam. Vai simtiem jaunu kleitu!

 

 

 

Reklāma
Reklāma

 

 

Avots: www.kasjauns.lv

Foto: ekrānuzņēmumi no kasjauns.lv