Valentīndiena - svētki mīlētājiem vai katram cilvēkam?

Valentīndiena ir vienreiz gadā – 14. februāris ir diena, kad saņemam mīlestības apliecinājumus, dalāmies ar savu mīlestību un pat gaisā virmo mīlestība. Šobrīd Valentīndiena tāpat kā daudzi citi svētki ir tikuši pakļauti komercializācijai – neskaitāmās konfekšu kārbas sirds formā, rožu pušķi, plīša lācīši un citas „rozā’’ un „pūkainas’’ lietas novērš mūsu uzmanību no tā, kas ir patiesa vērtība – cilvēka, kas ir mums blakus vienmēr un visur.

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

Jau Valentīndienas aizsākumi, kas saistāmi ar patiesām mīlas jūtām pret otru cilvēku, ir apliecinājums tam, ka ne jau lietas ir tās, kas patiesi iepriecina, bet gan tā sajūta, kad esi kopā ar kādu, kurš Tevi saprot no pusvārda. 

Šī diena attiecīgi ir jāvelta tam cilvēkam, kurš Tev ir vismīļākais un vistuvākais – Tavai otrai pusītei. Tomēr, ja esi vēl meklējumos, izmanto iespēju un samīļo draugus, vecākus un sevi. Šogad Valentīndiena iekrīt piektdienā, kas ir ideāla nedēļas diena, kad pilnībā atslēgties no ikdienas steigas un pienākumiem, lai ļautos atpūtai. 

 

4 idejas, kā padarīt šī gada Valentīndienu neaizmirstamu!

1. Asumiņš un pipariņš – pēcpusdienā dodies izbaudīt aizraujošu Braucienu zirga kamanās vai braucienu ar sniega motociklu vai jebkādas citas atrakcijas būs vietā, pats galvenais šajā dienā ir būt kopā – būt kopā pa īstam un izbaudīt ikvienu kopā būšanas mirkli.

2. Aizbēgt no visas pasaules – pēc tam dodies sasildīties, lai kopīgs SPA apmeklējums uzšķils dzirksti jūsu attiecībās, tas būs kā jauns sākums vai skaists turpinājums jūsu kopā būšanai. Tas ir lielisks veids, kā aizbēgt no visas pasaules un ļauties mīlestībai. 

3. Dzejolis, zīmējums un mūzika – papildini sajūtas un atklāj jaunas dzīves garšas un izbaudi romantiskās vakariņas īpašā restorānā Vecrīgas sirdī. Sagādā savai otrai pusītei kādu īpašu pārsteigumu, paužot savas jūtas, piemēram, ja vārdi ir tie, ar kuriem izteikties visvieglāk – uzraksti dzejoli! Ja esi māksliniecisks cilvēks – uzzīmē savas jūtas, izveidot ko skaistu! Ja mūzika ir tā, kas vistiešāk spēj izpaust Tavas jūtas, tad izpaudies radoši!

4. Pirmais skūpsts – aizved savu mīļoto uz kādu jums abiem nozīmīgu vietu – vietu, kur pirmoreiz satikāties, vietu, kur pirmoreiz skūpstījāties, vai vienkārši uz kādu vietu, kur kopā pasapņot. Suntažu observatorijas apmeklējums būs tieši laikā, lai kopīgi vērtos zvaigznēs. Tā kā vēl ir ziema, tad debesis ir jo īpaši skaistas un dzidras, kas ļauj gūt to visuma iespaidu, ka neko jau vairāk nevajag, kā tikai to otru cilvēku blakus.  Varbūt tieši šeit vari pasniegt Zvaigznes sertifikātu savai otrai pusītei?

 

Tev ir visas iespējas šogad īstenot jebkuru savu visabsurdāko ideju, ja vien Tu zini, ka tas Tavu otru pusīti iepriecinās, jo svarīgi jau nav ņemt mīlestību no otra, bet gan to dot pretī, padarot otru laimīgu. 

 

Reklāma
Reklāma

Ja vēl neesi izlēmis vai šaubies, ieskaties dāvanu centra FromMe.lv dāvanu piedāvājumā: te Tu noteikti smelties iedvesmu tam, ko vēlies noorganizēt sev un savai otrai pusītei. Plus, Tev ir iespēja pārbaudīt savu veiksmi, piedaloties romantiskā izlozē, kā galvenā balva ir romantiska atpūta divām personām Baltvilla SPA. Varbūt pašas zvaigznes ir sastājušās tā, lai šoreiz Jūs būtu kopā un izbaudītu īstu romantiku! 

 

Lai izdodas šo dienu pavadīt kopā, lai izdodas dot un saņemt mīlestību, lai mīlas amors stāv klāt un jūs vēlreiz apzināties, kas tad ir tas, kas liek pasaulei griezties! 

 

Lai dāvanu iegāde būtu vēl patīkamāka, dāvinām 5%atlaidi VISĀM 600 Valentīndienas dāvanām!

Pie pirkuma ievadi svētku kodu: LOVE un iepērcies izdevīgāk www.FromMe.lv!


Gaidām Tavu zvanu jebkurā diennakts laikā, lai palīdzētu atrast labāko Valentīndienas dāvanu!  Zvani pa tālr: 6303 0300, vai raksti klienti@fromme.lv 


Spilgtus mirkļus novēl Tev FromMe.lv komanda!