Idejas aizraujošām Ziemassvētku dāvanām

Tuvojoties gada sirsnīgākajiem svētkiem, jāsāk domāt arī par dāvanu sarūpēšanu. Lai izvairītos no satraukuma, Ziemassvētku dāvanas jāsāk meklēt jau laicīgi. Un, ja ir vēlme šajos svētkos pārsteigt ar ko īpašu un nebijušu, labs variants ir piedzīvojumu dāvanas. Tā ir iespēja uzdāvināt atmiņā paliekošu mirkli un pozitīvas emocijas. Kino biļetes, restorāna apmeklējums, atpūta kādā viesu namā – tās visas var kļūt par Ziemassvētku dāvanām, ko novērtēs ikviens.
Kino biļetes, restorāna apmeklējums, atpūta kādā viesu namā – tās visas var kļūt par Ziemassvētku dāvanām, ko novērtēs ikviens.

FOTO: Publicitātes foto

Kino biļetes, restorāna apmeklējums, atpūta kādā viesu namā – tās visas var kļūt par Ziemassvētku dāvanām, ko novērtēs ikviens.

Ziemassvētku dāvanas jāsāk meklēt jau laicīgi. Nepieciešama iedvesma? Turpiniet lasīt un iepazīstieties ar citām idejām aizraujošiem svētku pārsteigumiem!

 

Dāvana sievietei

Rotaslietas, kosmētika – tās ir sievišķīgas dāvanas, ar ko grūti kļūdīties. Un tomēr, ja vēlaties sievieti palutināt īpaši, uzdāviniet iedvesmas pilnus mirkļus. Ikvienu daiļā dzimuma pārstāvi noteikti iepriecinās SPA apmeklējums, tematiska fotosesija vai individuāla deju nodarbība. Zinot, kādas ir dāmas intereses un gaume, noteikti varēsiet izvēlēties visatbilstošāko dāvanu.

 

Dāvana vīrietim

Piedzīvojumu Ziemassvētku dāvanas ir tik daudzveidīgas, ka šajā piedāvājuma klāstā noteikti var atrast lielisku dāvanu brālim, dēlam, vīram, tētim vai citam vīrietim, kuru vēlaties iepriecināt svētkos. Tā, piemēram, par aizraujošu dāvanu var kļūt lidojums ar deltaplānu virs Rīgas, Barber Shop apmeklējums vai izbrauciens ar kvadraciklu. Lieliskas emocijas garantētas!

 

Ziemassvētku dāvana pārim

Reklāma
Reklāma

Lieliska ideja ir uzdāvināt pārim vienu kopīgu dāvanu – piedzīvojumu, ko viņi abi varēs baudīt kopā. Tā var būt romantiska zvaigžņu vērošana, nakšņošana kādā skaistā viesu namā vai kopīgs restorāna apmeklējums. Izvēles iespējas ir tiešām daudzveidīgas.

 

Dāvana ģimenei

Kas var būt labāks par ģimenisku atpūtu – kopīgu kino apmeklējumu, slidošanas piedzīvojumu vai brīvdienas kādā skaistā naktsmītnē?

 

Piedzīvojumu Ziemassvētku dāvanas burvība slēpjas izvēles daudzveidībā – tā ir iespēja katram piemeklēt atbilstošu dāvanu. Un tomēr – dažkārt lielais dāvanu klāsts var pamatīgi samulsināt. Tādā gadījumā var noderēt dāvanu karte vai kāds no tematiskajiem dāvanu komplektiem, kas ļauj saņēmējam pašam izvēlēties sev tīkamāko dāvanu.

Šīs un daudzas citas dāvanu idejas atradīsiet piedzīvojumu dāvanu veikala ‘’Dāvanu Serviss’’ piedāvājumā. Ieskatieties www.davanuserviss.lv, kur atradīsiet aizraujošas Ziemassvētku dāvanas dažādām gaumēm un iespējām.

Saistītie raksti