Pēc kārtīga darba - svinības

Dzimšanas dienas un vārda dienas nevienmēr jāatzīmē ar izklaidi vien. Apvienojiet lietderīgo ar patīkamo! Ja tev mājās vai pagalmā ir nepieciešamas palīdzīgas rokas, saaicini kopā savus draugus.

Pēc kārtīga darba - svinības

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Dzimšanas dienas un vārda dienas nevienmēr jāatzīmē ar izklaidi vien. Apvienojiet lietderīgo ar patīkamo! Ja tev mājās vai pagalmā ir nepieciešamas palīdzīgas rokas, saaicini kopā savus draugus un sarīko savu mazo talkošanas dienu, kuru vēlāk atzīmēt ar svinībām. 

Iespējams, palīdzība ir vajadzīga arī kādam draugam, piemēram, jāuzrok dārzs, jāiestāda kartupeļi, jāsakrauj šķūnī malka, varbūt arī jāuzceļ šķūnis,  jānokrāso sēta vai siena, jāiztīra dīķis vai jānopļauj zāle. Varbūt tu esi iecerējis veikt pārvērtības savā dārzā un vajadzīga palīdzīga roka rakšanā un grābšanā. Vai arī tava ģimene pārceļas uz jaunu dzīvesvietu un draugi var palīdzēt pārvest mantas, nomazgāt logus. 

Visus šos darbus jūs varat darīt kopā, jo tā pavadītais laiks būs lietderīgs un vēlāk to varēsiet atzīmēt ar gardiem, ugunskurā ceptiem kartupeļiem, svaigiem salātiem un šašliku. Gandarījums būs ne tikai par paveikto darbu, bet arī par kopā pavadīto laiku un palīgi jutīsies priecīgi, ka varējuši palīdzēt jubilāram. 

Reklāma
Reklāma