Viena ierīce vairākiem mājas darbiem – tvaika tīrīšanas iekārta

Dažādi mājas darbiņi ikdienā prasa laiku un pūles, tai skaitā, mājokļa uzkopšana, veļas gludināšana un citi. Tādēļ ir svarīgi izvēlēties uzticamas un efektīvas iekārtas, kas ikdienas mājas darbus ļauj paveikt daudz ātrāk un ērtāk. Kärcher produktu klāstā šādas iekārtas ir atrodamas. Turklāt, sortimentā pieejamas ierīces, kas sevī lieliski apvieno vairākas funkcijas, sniedzot iespēju paveikt vairākus mājas darbiņus, izmantojot tikai vienu iekārtu.
Kärcher tvaika tīrīšanas iekārta ir neatsverams palīgs dažādos mājokļa uzkopšanas darbos.

FOTO: Publicitātes foto

Kärcher tvaika tīrīšanas iekārta ir neatsverams palīgs dažādos mājokļa uzkopšanas darbos.

Tvaika tīrīšanas iekārta – mirdzošām virsmām

Kärcher tvaika tīrīšanas iekārta ir neatsverams palīgs dažādos mājokļa uzkopšanas darbos. Pateicoties ierīces patiešām bagātīgajai komplektācijai, ar tvaika tīrītāju iespējams nodrošināt teju jebkuras virsmas nevainojamu tīrību. Izmantojot attiecīgos tīrīšanas piederumus, iespējams parūpēties par grīdu*, stikla vai plīts virsmu, dažādu spraugu, savienojumu vietu, radiatoru un citu virsmu tīrību un spožumu. Tieši tādēļ 

tvaika tīrīšanas iekārta ir lieliski piemērota teju visa mājokļa uzkopšanai – ar tās palīdzību virtuves, vannas istabas, viesistabas, guļamistabas tīrība ir garantēta.

 

Tvaika gludināšanas sistēma – nevainojami gludai veļai

Tvaika tīrīšanas iekārta ir piemērota ne tikai uzkopšanai, bet arī gludināšanai. Tvaika gludināšanas sistēmas pamatā ir tā pati tvaika tīrīšanas iekārta, taču, pievienojot atbilstošos papildinājumus, kas ir gludeklis un aktīvais gludināmais dēlis, ierīci acumirklī iespējams pielāgot pavisam citam nolūkam. Kärcher tvaika gludināšanas sistēma sniedz iespēju daudz ātrāk un ērtāk iegūt nevainojamu rezultātu, jo ar šo iekārtu gludināšana ir par 50% ātrāka. Turklāt, iekārta nevainojami tiek galā pat ar biezākiem un ļoti delikātiem materiāliem, neatstājot audumā nevienu kroku.

 

Šī iekārta ir aprīkota ne tikai ar gludināšanas, bet arī žāvēšanas funkciju. Tas sniedz iespēju parūpēties par to, ka veļa ir kā perfekti gluda, tā arī sausa, ka ir neatsverams ieguvums lielajā ikdienas steigā, kad citkārt izvēlētais apģērba gabals, iespējams, nebūtu gatavs vilkšanai. 


Kāpēc izvēlēties tvaika iekārtas?

Kärcher tvaika ierīces ir teicams palīgs mājas darbos, jo, kā jau noskaidrojām, sniedz iespēju apvienot vairākās svarīgas funkcijas vienā iekārtā. Taču šis nebūt nav vienīgais iemesls, kādēļ priekšroku dot tieši šim uzkopšanas un gludināšanas palīgam.

 

  • Tīrīšana un gludināšana tikai ar tvaiku – kā jau norāda arī pats ierīces nosaukums, tad tvaika iekārtas veic gan tīrīšanas, gan gludināšanas funkciju tikai ar tvaiku. Līdz ar to, izcilo tīrību mājoklī iespējams nodrošināt tikai ar ūdens un šīs lieliskās iekārtas palīdzību.
  • Dabai draudzīgs risinājums – tā kā ar tvaika palīdzību iespējams iznīcināt līdz pat 99,99%* no visām parastajām mājsaimniecības baktērijām un 99,999%** koronavīrusu uz gludām un arī cietām virsmām, mājokļa uzkopšanai nav nepieciešams izmantot ķīmiskas vielas un tīrīšanas līdzekļus.
  • Iespēja paveikt mājas darbus ātrāk – gan tīrīšanai, gan gludināšanai izmantojot tvaika ierīces, ierastos mājas darbiņus iespējams paveikt daudz ātrāk. Tvaika gludināšanas sistēma ļauj iegūt nevainojumu rezultātu par 50% ātrāk, savukārt, tīrīšanas ierīce** ir gatava lietošanai jau 30 sekunžu laikā.

 

* Rūpīgi veicot tīrīšanu ar Kärcher tvaika tīrītāju, tiek iznīcināti 99,99% visu tipisko mājsaimniecībā sastopamo baktēriju, kas atrodas uz tipiskajām līdzenajām cietajām mājsaimniecības virsmām, ievērojot priekšnoteikumu, ka tīrīšana tiek veikta ar maksimālo jaudu un tiešā kontaktā ar tīrāmo virsmu, tīrīšanas ātrumam esot 30 cm/s (testa baktērija: Enterococcus hirae).
** Kā liecina testu rezultāti, tīrot attiecīgo vietu ar Kärcher tvaika tīrītāju 30 sekundes ar maksimālo jaudu tiešā kontaktā ar tīrāmo virsmu, no tipiskajām līdzenajām cietajām mājsaimniecības virsmām iespējams notīrīt 99,999% apvalkoto vīrusu, piemēram, koronavīrusu vai gripu ierosinošo vīrusu (izņemot B hepatīta vīrusu) (testa baktērija: modificēts Vaccinia-Ankara vīruss).

Aplūkojiet plašo Kärcher tvaika tīrīšanas un gludināšanas iekārtu klāstu un izvēlieties savām vajadzībām piemērotāko risinājumu ražotāja mājaslapā kaercher.com.

 

* Tvaika tīrīšanas iekārtu mēs nerekomendētu izmantot uz eļļotām vai vaskotām koka grīdām. Neprasmīga lietošana var atstāt redzamus vizuālus “bojājumus” un pat sabojāt grīdu. Tāpat arī ir jāievēro piesardzība, lietojot uz temperatūras un mitruma sensitīvām virsmām.
** Tas gan attiecas tikai uz SC 3 tbvaika tīrītājiem. Citām iekārtām uzsilšanas laiks ir no 3-5 minūtēm.

Saistītie raksti