Labākās dāvanas ir tās, kuras bērns var radīt pats

Vecāki vislabāk zina, kas viņu bērniem patīk, kas mazos motivē un palīdz viņiem attīstīt savas prasmes un personību. LEGO komplekti ir ideāla atbilde visām jūsu bērna vēlmēm un interesēm. Dzīvnieki, lelles, transportlīdzekļi, ārkārtas dienesti, fantāzijas stāsti, kosmoss, spēles, sports – katrā jomā pieejamas aizraujošas dāvanas, kas parādīs jūsu mīlestību un rūpes.
LEGO Super Mario

FOTO: Publicitātes foto

LEGO Super Mario

Spēlēšanās ar klucīšiem ir gadu desmitiem saglabājies fenomens, kas ir noturīgs pret visām jaunajām tendencēm, modi un tehnoloģijām. Šīs parādības saknes slēpjas dziļi cilvēka attīstības procesu būtībā. Lietu būvēšana no klucīšiem stimulē bērna attīstību visās galvenajās jomās tik labi kā neviena cita aktivitāte. Būvniecība un konstruēšana prasa fizisku aktivitāti, tā palīdz apgūt simbolu nozīmi un lomu, attīsta izziņas un komunikācijas prasmes.

 

Rotaļu klucīšu komplekti parāda noteikumu un principu nozīmi dzīvē, kā arī ļauj brīvi eksperimentēt ar to radošo laušanu, ko ierobežo tikai iztēle. Šādas rotaļas veicina arī lomu spēles, kurām, kā liecina pētījumi, arī ir būtiska ietekme uz bērna attīstību. Un tas viss notiek ļoti aizraujošas un saistošas izklaides veidā ar spēcīgu motivāciju sasniegt mērķi – vienatnē vai kopā ar tuviem cilvēkiem.  

 

Visas priekšrocības, ko sniedz rotaļas ar klucīšiem, ir pilnveidotas LEGO komplektos. Piedāvājot brīvas izpausmes konstruēšanā, lomu spēlēs vai oriģinālu dekorāciju veidošanā, jūs varat vairot bērna aizrautību jautros un negaidītos veidos, vienlaikus palīdzot attīstīt tādas būtiskas prasmes kā radošums, problēmu risināšana un komunikācija, kas būs viņam noderīgas nākotnē.

 

Gaidāmie svētki ir viens no labākajiem brīžiem, lai pasniegtu bērnam dāvanu, kas viņam sagādās prieku, motivāciju un stimulu attīstībai atbilstoši viņa individuālajām vēlmēm un interesēm. Zemāk apkopotie radošie dāvanu ieteikumi ir tikai neliela daļa no milzīgā iespēju klāsta, kas ļauj rotaļu komplektus pielāgot jūsu bērna vecumam, spējām un interesēm. Katrs LEGO komplekts ir unikāli daudzpusīgs — atsevišķa rotaļlieta, aizraujoša pieredze un platforma jaunām idejām. Vietnē LEGO.com varat atrast šīs svētku sezonas stilīgākās dāvanas, ko būvēt, izjaukt un atkal pārbūvēt!

 

Riteņi un spārni rūcošai jautrībai

Ļaujiet savam bērnam pacelties debesīs vai ceļot pa māju ar aizraujošām mašīnām.

 

  • LEGO® City Kaskadieru šova arēna (60295)

Bērni var palaist ar spararatu darbināmo triku motociklu cauri uguns gredzenam, veikt atmuguriskus apgriezienus gaisā un daudzus citus trikus ar diviem stilīgiem monstru vāģiem, kā arī viegli pielāgot triku moduļus dažādiem priekšnesumiem. Apvienojiet šo ar citiem Stuntz komplektiem, lai iegūtu vairāk triku iespēju!

  • LEGO® Technic™ Jeep® Wrangler (42122)

Vai pazīstat bērnu, kuram patiktu uzbūvēt pašam savu bezceļu 4x4 auto? Ļaujiet viņam izspēlēt bezceļa piedzīvojumu pasauli ar šo reālistisko un funkcijām bagāto bezceļu modeli, kas ietver priekšējo stūres sistēmu un piekari ar kustīgām asīm.

Reklāma
Reklāma

 

Nebeidzami piedzīvojumi dzīvnieku draugiem

Jājiet ar zirgiem, rūpējieties par jaukiem mājdzīvniekiem vai palīdziet aizsargāt savvaļas dzīvniekus — tas viss ir paredzēts jūsu mazajam dzīvnieku draugam.

 

  • LEGO® DUPLO® Lauku sēta, traktors un rūpes par dzīvniekiem (10952)

Šis komplekts ar rotaļu starpniecību sniedz plašas iespējas mācīties tiem mazuļiem, kuriem patīk dzīvnieki un lauksaimniecības tehnika. Komplektā ir saimniecības ēkas un traktors, kā arī cūka, aita, zirgs, suns, vista, gailis un govis. Mazuļi, iejūtoties dažādās lauksaimnieka aktivitātēs, var attīstīt smalko motoriku, kā arī sociālo un emocionālo uztveri.

 

  • LEGO® Friends Zirgu izjāžu centrs mežā (41683)

Bērni var pievienoties Mijai, Savannai, viņas sunim pavadonim Goldijam un brālim Kevinam, kopā ar viņiem zirga mugurā iepazīstot mežu vai ērti iekārtojoties pie ugunskura un grauzdējot zefīrus. Komplektā ir daudz aksesuāru, lai rosinātu radošu spēli un dalītos šajā pieredzē ar draugiem.



Iecienītākās digitālo spēļu pasaules kļūst īstas 

Ja jūsu bērnam patīk spēlēties gan reālajā, gan digitālajā vidē, sniedziet viņam papildu jautrības dimensiju, iepazīstot populārāko digitālo spēļu pasaules. 

 

  • LEGO® Minecraft™ Izpostītais portāls (21172)

Bērniem, kuriem patīk Minecraft spēle, noteikti patiks šis aizraujošais portāla piedzīvojums. Palīdziet leģendārajam Stīvam izveidot nepārspējamu bruņu tērpu. Izmantojiet rokas vadību, lai aktivizētu un deaktivizētu bīstamos vārtus starp dažādām dimensijām – radiet stundām ilgu aizraujošu piedzīvojumu. 

 

  • LEGO® Super Mario™Piedzīvojumi ar Luidži: sākuma maršruts (71387)

Jauna unikāla rotaļu pieredze ar socializēšanos, kas ļauj bērniem un citiem entuziastiem savienot LEGO® Mario™ un LEGO® Luigi™ figūras pavisam jauniem divu spēlētāju piedzīvojumiem LEGO Super Mario pasaulē. LEGO Super Mario spēļu pieredze ir unikāla ar to, ka bērni var brīvi veidot Super Mario maršrutus un jautros, interaktīvos veidos apvienot tos ar LEGO Super Mario paplašināšanas komplektiem.