Karcher putekļu sūcēji un Philips putekļu sūcēji – kā izvēlēties īsto?

Mājokļa, biroja vai auto uzkopšana neapšaubāmi ir ātrāka un patīkamāka, ja palīgā tiek ņemts kāds no plašā klāstā piedāvātajiem putekļu sūcējiem.
Galvenais nosacījums pirms pēc putekļusūcēju - jāzina platība, kādā to izmantosi.

FOTO: Publicitātes foto

Galvenais nosacījums pirms pēc putekļusūcēju - jāzina platība, kādā to izmantosi.

Ražotāji arvien piedāvā jaunas tehnoloģijas, radot dažādas funkcionalitātes un jaudas putekļu sūcējus, lai katrs pircējs varētu izvēlēties savām vajadzībām atbilstošu ierīci. Piedāvājam kopīgi ieskatīties pazīstamo un progresējošo zīmolu – Karcher un Philips ražotajos mājas “gariņos” jeb putekļu sūcējos.


Izvēloties savu nevainojamo palīgu, noteikti jāpievērš uzmanība dažādām īpašībām:

  • Putekļu sūcēja tipam (to palīdzēs saprast tīrāmās platības un veida noteikšana);
  • Jaudai, kas mērāma vatos (W);
  • Darbināšanas sistēmai (elektrība vai akumulatora sistēma);
  • Filtra veidam (auduma, papīra, ūdens, anti alerģisks);
  • Tīrīšanas veidi (sausā, mitrā sūkšana vai mazgāšanas funkcija).


Kvalitātes ziņā labs būs gan Karcher, gan Philips putekļu sūcējs, taču galvenais uzdevums ir saprast, cik lielas platības un kādi darbi putekļu sūcējam būs jāveic. 

 

Tradicionālie putekļu sūcēji

Klasiskie putekļu sūcēji ar putekļu maisiem un putekļu konteineriem būs ērti mājokļa vai biroja uzkopšanai. Ar maināmajiem uzgaļiem un garo kātu, tie ļaus piekļūt grūti aizsniedzamām vietām un telpas stūriem, tāpat šie putekļu sūcēji būs ērti dažāda veida virsmām. Tos ir ērti pārvietot pa tīrāmo virsmu, pateicoties ērtiem ritentiņiem. 


Šāda veida putekļu sūcēji ir dažādu lielumu un ar dažādām funkcijām, taču jāņem vērā, ka tiem vajadzīga lielāka uzglabāšanas vieta. Šāda tipa putekļu sūcējus piedāvā gan Karcher, gan Philips zīmols.


Rokas putekļu sūcēji

Arvien lielāku lietotāju atzinību ir ieguvuši rokas putekļu sūcēji. Pateicoties mūsdienu tehnoloģijām, tie ir kompakti un jaudīgi vienlaikus. Tie ir piemēroti, ne tikai dzīvojamās platības un mēbeļu uzkopšanai, bet lieliski derēs arī automašīnas uzkopšanai. Tie ir darbināmi gan ar strāvas palīdzību, gan bezvadu modeļi, kas darbojas ar akumulatoru. Te pircējam ir jāizvērtē, cik lielu platību vienā reizē ir vajadzība uzkopt. 


Spieķa tipa putekļu sūcēji

Šāda tipa putekļu sūcējus lielākoties ir iespējams pārveidot par mazo rokas instrumentu. Lielāka komforta piekritējiem Karcher un Philips ražotāji pircējam piedāvā šāda veida 3-in-1 (trīs vienā) ierīces, kas reizē sūc putekļus, mazgā grīdu un ir izmantojams arī kā rokas putekļu sūcējs.


Tvaika putekļu sūcēji 

Pasaulē atzītam un attīstītam ražotājam ir svarīgi, lai ikvienam pircējam būtu iespēja iegādāties pašu labāko, sev vajadzīgo ierīci, tādēļ gan Karcher, gan Philips zīmoli ir īpaši padomājuši par cilvēkiem, kas cieš no alerģijām un ar elpceļu slimībām.

 

Tvaika putekļu sūcēji ir aprīkoti ar trīskārtīgu filtru sistēmu, kas neatstās mājoklī putekļus, piemēram, alergēnus vai ziedputekšņus. Šīm ierīcēm parasti komplektācijā tiek pievienoti dažādi uzgaļi un regulējami kātu garumi, lai varētu piekļūt grūti aizsniedzamām un neparocīgām vietām. Šī tehnoloģija mājoklī atstās tīru, patīkamu un atsvaidzinātu gaisu.


Daudzfunkcionālas ierīces 

Zīmols Karcher piedāvā iegādāties daudzfunkcionālu putekļu sūcēju, par ko īpaši pateicīgi būs privātmāju īpašnieki un specifisko darbu veicēji. Nav svarīgi sausa vai mitra sūkšana, smalki vai rupji netīrumi. Pateicoties praktisko funkciju klāstam, lielajai sūkšanas jaudai un speciāli izstrādātajiem uzgaļiem, šie universālie putekļu sūcēji tiks galā ar dažādiem netīrumiem un uzkops pat lielas un piegružotas telpas.

 

Izvēloties sev vajadzīgo putekļu sūcēju, ienāc internetveikalā 220.lv! Tur pieejamas dažādām gaumēm un vajadzībām atbilstošas ierīces - arī Philips un Karcher putekļu sūcēji

 

Pirms iegādāties sev vajadzīgo putekļu sūcēju, ieteicams izpētīt abu ražotāju piedāvāto putekļu sūcēju funkcijas un nianses, jo tās var atšķirties.

 

Veiksmīgus pirkumus!