Mūžīgais jautājums – ko dāvināt svētkos tiem, kam viss jau ir? Mēs zinām!

Protams, svētkos galvenās nav dāvanas, taču tās sniedz tik daudz prieka! Un, ja dāvanas visai ģimenei var atrast vienā vietā, – vēl jo labāk! Lūk, idejas dāvanām visiem ģimenes locekļiem, ko var iegādāties vienuviet – iepirkšanās un izklaides centrā "Akropole."

Dāvanu sarūpēšana būs īpašs notikums, ja tas notiks skaistā svētku atmosfērā, kā arī – ja visu vajadzīgo varēsiet nopirkt vienuviet!

FOTO: Artūrs Ķipsts

Dāvanu sarūpēšana būs īpašs notikums, ja tas notiks skaistā svētku atmosfērā, kā arī – ja visu vajadzīgo varēsiet nopirkt vienuviet!

Te atradīsiet idejas, ko dāvināt arī tiem, kam viss jau ir!

Dāvanu ceļvedis tapis sadarbībā ar iepirkšanās un izklaides centru "Akropole” – vietu, kur iepirkšanās ir droša un kur iespējams rast burvīgu svētku noskaņu! Šogad "Akropole" papildus pastāvīgajam plašajam veikalu klāstam piedāvā 14 jaunas pagaidu tirdzniecības vietas. Nāc un atrodi dāvanas visai ģimenei!

BĒRNIEM

Bērni ir tie, kas parasti dāvanas gaida visvairāk, un, meklējot dāvanas mazajiem, ir tik daudz izvēļu!

- Mantiņas pašiem mazākajiem. Bērniem ir tik daudz, ko izzināt, – un pasauli viņi izzina tieši caur muti! Laba dāvana būs graužama mantiņa, piemēram, tik populārā žirafīte Sofija. Laba izvēle būs arī rotaļlietas ar drošu spogulīti – mazajam patiks sevi vērot!

Populārā žirafe Sofija. Nopērkama veikalā “Toy City”, turklāt žirafei ir dažādi izmēri!

 

- Rotaļlietas lielākiem bērniem. Svētki ir laiks, kad palutināt mazo ar sen kārotu mantu vai sagādāt pārsteigumu. Mašīnas, lelles, leļļu rati, poniji, zirdziņi, zaldātiņi, vilcieni, konstruktori un kas tik vēl ne!

Veikalā “Toy City” lelles plašā izvēlē – Bārbijas, bēbīši, lelles ar skaistiem matiem un tik populārās LOL lelles! Iepirkšanās un izklaides centrā “Akropole” atrodas arī veikals “XS Rotaļlietas”, kur meklēt visu, ko kāro bērni! 

 

- Darba-rīku komplekti – ārsta komplekts vai urbju komplekts rosinās bērnus darboties un veicinās fantāziju.

Šie komplekti iepriecinās bērnudārza vecuma bērnus. Nopērkami veikalā “Toy City”.

 

- Grāmatas – lai arī mūsdienu bērni tiek uzskatīti par digitālajiem mazuļiem, grāmata vienmēr ir laba dāvana! Un, ja to pēc tam varēs palasīt kopā ar mammu vai tēti, svētki būs izdevušies! Ziemassvētku grāmatas, pasakas, stāsti, dzejoļi – piedāvā bērnam dažādību!

Grāmatu sērija par Mazo Pūķi priecēs bērnudārza un arī sākumskolas vecuma bērnus. Patīkami, ka sērijā ir vairākas grāmatas – tātad var dāvināt un dāvināt! Nopērkamas grāmatnīcā “Jānis Roze”.

 


- Dažādi radošie komplekti – līmēšana, zīmēšana, bēršana, griešana un citas radošās darbošanās patiks bērnu mazajām rociņām. Dažādas mīcāmās pastas, kancelejas piederumi, zīmēšanas bloki, krāsas – tas viss iepriecinās bērnu katru gadu no jauna! Meklē tos bērnu preču veikalos vai grāmatnīcās.

 

- Koka rotaļlietas. Ko dāvināt bērniem, kam viss jau ir? Koka rotaļlietu nekad nav par daudz!

Koka rotaļlietas grāmatnīcā “Jānis Roze” pieejamas dažāda vecuma bērniem.

 

JAUNIEŠIEM

Lūk, idejas, kā iepriecināt kādreiz tik prasīgos jauniešus!

- Tehnoloģijas un dažādas ierīces – lietas, kas iepriecinās mūsdienīgus un aktīvus jauniešus. Ļoti moderna dāvana mūzikas mīļotājiem būs bezvadu austiņas. 

"Samsung" bezvadu austiņas ir īsts mākslas darbs. Iegādājamas iepirkšanās un izklaides centra “Akropole” veikalā "Samsung" – vienīgajā "Samsung" veikalā Latvijā! Zinoši un atsaucīgi pārdevēji palīdzēs izvēlēties visatbilstošāko dāvanu atvēlētā budžeta ietvaros.

 

- Kosmētika jaunietēm – īpaši jaunietēm paredzēta kosmētika ielīksmos pusaudzes. Sejas kopšana, dekoratīvā kosmētika, vannas piederumi – katras meitenes vēlmēm un vajadzībām!

Jaunietēm piemērota kopjošā kosmētika no Francijas zīmola “My Clarins.” Iegādājama veikalā "Douglas". Kosmētiku meklē arī citos iepirkšanās un izklaides centra "Akropole" veikalos – "Madara", "Stenders", "The BodyShop", "L'Occitane", "MicaBeauty". Un daudzos citos.

Pirmā acu ēnu palete – neliela un neitrālos toņos. Iegādājama veikalā "Douglas". 

 

- Apģērbs. Sen garām tie laiki, kad zeķes un apģērbs bija nevēlamas dāvanas! Hūdiji, džemperi, pidžamas, krāsainas zeķes, T-krekli... Atliek vien zināt jaunieša izmēru un gaumi – izvēle ir ļoti plaša! Piemēram, puišiem aktuāli ir apģērbi ar "Minecraft" apdrukām. Savukārt sportiski jaunieši īpaši priecāsies par sporta zeķēm.

Mīksta un stilīga kleita pusaudzei. Iegādājama veikalā "Reserved". Plaša apģērbu izvēle jaunietēm arī veikalos "Zara" un "Pepco".

Krekls ar tik aktuālo "Minecraft" apdruku. Iegādājams veikalā "Reserved". Sportiskie puiši savai gaumei apģērbus atradīs veikalos "USC", "NIKE", "Adidas originals", "SportDirect".

 

- Vāciņi telefoniem. Ja pārāk lielas dāvanas šķiet pārspīlētas, laba izvēle ir jauns telefona vāciņš. Jāzina vien jaunieša telefona modelis!

 

- Grāmatas. Vienmēr laba doma!

“Vakara pasaciņas dumpīgām meitenēm” iedvesmos dažāda vecuma dāmas. Nopērkamas grāmatnīcā "Jānis Roze".

 

- Sporta piederumi. Jauns gads, jaunas apņemšanās? Lai tās ir saistītas ar sportu! Sporta piederumu veikali piedāvā plašu dāvanu klāstu – ūdens pudeles, vingrošanas paklājiņus, matu lentes, sviedrus uzsūcošus dvielīšus, sporta apģērbus, vingrošanas bumbas un vēl, un vēl!

Jauns sporta inventārs ir laba motivācija veselīgākai dzīvei. Sporta preces iepirkšanās un izklaides centrā "Akropole" meklē veikalos "Sportland", "USC", "NIKE", "Adidas originals", "SportDirect".

 

UN MUMS PĀRĒJIEM 

 

- Gada plānotāji. Pat ja pandēmija turpinās, ticam, ka 2021. gads nesīs daudz skaistu brīžu, ko ieplānot!

 

- Kosmētika un smaržas, smaržas! Kosmētikas ražotāji lutina un piedāvā visu mūsu labsajūtai un skaistumam – atliek vien izvēlēties, ar ko iepriecināt savus mīļos. Vai izvēlēties ādas un matu kopšanas līdzekļus vai tomēr krāšņu dekoratīvo acu ēnu paleti? Skropstu tušas, jauni aromāti! Bet, ja visa šķiet par daudz, tad sejas maska vienmēr iepriecinās jebkuru dāmu!

Kosmētikas komplekts vienmēr ir laba izvēle. Un jau glīti iepakots! Šis komplekts iegādājams veikalā "Douglas", bet skaistas un smaržīgas dāvanas vari meklēt arī citos "Akropole" skaistuma veikalos – "Creme de la Creme", "Madara", "Stenders", The BodyShop", "L'Ocitane", "MicaBeauty". Un daudzos citos

Ja nav plānotas lielas dāvanas, sejas maska iepriecinās jebkuru dāmu. Nopērkamas veikalā "Douglas".

 

- Telefoni un viedpulksteņi. Ja dāvanu budžets ir prāvāks, kāpēc nepalutināt savus mīļos ar jaunu ierīci? Meklē tos iepirkšanās un izklaides centrā "Akropole" gan veikalā "Samsung", gan "Euronics".

 

- Aksesuāri no ādas. Jāapdāvina cilvēks, kam “viss jau ir”? Droša izvēle būs aksesuāri no ādas – cimdi, maki, jostas.

Kvalitatīvus Čehijā ražotus ādas izstrādājumus piedāvā veikals “Kara”. "Akropolē" ir vienīgais šāds veikals Latvijā!

 

- Cepures, šalles, cimdi un citi aksesuāri. Lai ziemas pastaigā būtu silti, iepriecini mīļos ar jaunu aksesuāru!


Īpaši plaša aksesuāru un apģērbu izvēle veikalā "VAN GRAAF".

 

- Maks. Tik pašsaprotama lieta, taču laiku pa laikam ir vajadzība pēc jauna. Jauns  gads – jauns maks! Kāpēc ne?

 

- Ierīces dzīves uzlabošanai. Vai ir pieklājīgi dāvināt gludekli vai citas saimniecības lietas? Tās taču atvieglo dzīvi! Dāmas ar garākiem matiem iepriecinās matu veidošanas ierīces, kafijas mīļus ielīksmos kafijas aparāti – no pieticīgāka līdz pavisam sarežģītiem!

Iepirkšanās un izklaides centrs “Akropole” piedāvā plašu izvēli kafijas mīļiem – ar kafijas pagatavošanu saistītas lietas iegādājamas gan “Euronics” veikalā, gan veikalā “Kafijas draugs” vai “Bonatti teas”.

 

- Tradicionāls dāvanu komplekts vīriešiem gadu no gada ir veļa un zeķes. Tās var būt klasiskāka vai neierastāka dizaina – īpaši svētkos kļūst populāras zeķes ar atraktīvākiem rakstiem.

"Tommy Hilfiger" zeķes. Iegādājamas veikalā "USC "– vienīgais šāds veiklas Latvijā meklējams tieši "Akropolē"!

 

- Bārdas kopšanas komplekts būs laba dāvana vīrietim ar bārdu.

Dažādi bārdas kopšanas līdzekļi pieejami veikalā "Douglas". 

 

Iedvesmojies!