EshopWedrop sauc Atpakaļ uz Skolu!

Skolas soma, penālis, kancelejas preces, sporta apģērbs, apavi...un vēl un vēl...Tas viss liecina par ko? Par to, ka skolas laiks jau nav aiz kalniem!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vasara paskrien vēja spārniem un ceram, ka jūsu esošajiem vai topošajiem skolniekiem izdevās to izbaudīt, neskatoties uz ne pārāk labvēlīgiem vasaras laika apstākļiem šogad. Turklāt, skolas zvans jau drīz sauks savus skolniekus sēsties skolas solā un turpināt skolas gaitas līdz pat nākamās vasaras priekiem.

 

Jauns skolas gads noteikti saistās ar jauniem izdevumiem. Tas nav jaunums tiem, kuru bērni jau skolas gaitās taisās ne pirmo gadu.

Reklāma
Reklāma

 

Visu ko mēs varam piedāvāt – ir ne tikai ietaupīt uz to lietu izmaksām, bez kurām neviens skolnieks uz skolu nedodas, bet arī iespēju iegādāties savai atvasei lietas ar kurām viņš noteikti atšķirsies citu vidū.

 

Atzīmē skolas sākumu kopā ar EshopWedrop “Atpakaļ uz Skolu” piedāvājumiem!

 

Kāds tad īsti ir tas gudrākais veids skolas lietu iegādei?

Ļoti vienkārši: izmanto “Back to School” (Atpakaļ uz Skolu) izpārdošanas, kas uz doto brīdi visizplatītāk ir atrodamas Anglijas interneta veikalos! Un atcerieties vienu lietu – jūs nekādīgi nevarat kļūdīties ar lietām, kas palīdz bērnam būt un palikt – organizētam un gatavam skolas gaitām!

 

Meklējiet mūsu piedāvājumus šeit:

EshopWedrop piedāvājumi

 

ESWD FB lapa

 

LAIMĪGU JAUNO SKOLAS GADU!