Brīvdabas krāmu tirgus Avotu ielā – jau šo sestdien!

3.maija sestdienas rītā Avotu ielas galā – skvērā pie Sv. Pāvila baznīcas no plkst.10 līdz 16 gaidāms pirmais šīs sezonas brīvdabas krāmu tirdziņš. Omulīgā brīvdienas atmosfērā zem salapojušajiem kokiem varēs pirkt, pārdot un mainīties  - gan ar sadzīves priekšmetiem, gan drēbēm, apaviem un rotām – kā jau krāmu tirgū pienākas.
Šobrīd krāmu tirgus norisinās reizi divos mēnešos, kas pagaidām ir optimāls risinājums gan no organizatoriem, gan tirgotājiem.

FOTO: Agnis Šmits

Šobrīd krāmu tirgus norisinās reizi divos mēnešos, kas pagaidām ir optimāls risinājums gan no organizatoriem, gan tirgotājiem.

 

Pusotru gadu ilgajā pastāvēšanas laikā Avotu ielas krāmu tirdziņš ir kļuvis par iemīļotu pasākumu, par kuru arvien biežāk tiek jautāts – kad būs nākamai? Šobrīd krāmu tirgus norisinās reizi divos mēnešos, kas pagaidām ir optimāls risinājums gan no organizatoriem, gan tirgotājiem. Tirgotāju rindās sastopami gan ilggadēji Avotu un Grīziņkalna apkaimes iedzīvotāji, gan citu Rīgas un Pierīgas apkaimju iedzīvotāji, kas nolēmuši savu lieko iedzīvi piedāvāt pircējiem.

 

Lai gan nevar noliegt, ka, izpārdodot liekās mantas, iespējams tikt pie neliela finansiāla guvuma,  tirdziņš ir kļuvis par populāru atpūtas veidu ģimenēm, jo tirgotāji reti kad ierodas vienpersoniski – visbiežāk viņiem pievienojas arī ģimenes locekļi un draugi, radot lielu dārza svētku sajūtu, kur galvenais mērķis ir labi pavadīts laiks.

Reklāma
Reklāma

 

Ikviens rīdzinieks un Rīgas apmeklētājs ir laipni gaidīts paviesoties Avotu ielas apkaimē, iegūt kādu vērtīgu pirkumu un, iespējams, piedalīties arī nākošajā tirdziņā, pieliekot savu artavu krāmu tirgu tradīcijas veidošanā Latvijā.