"Monsoon" Bērnu apģērbu jaunā kolekcija

"Accessorize" veikalā T/C "Spice", sākot ar pagajušā gada rudeni ir pieejama jauna bērnu apģērbu kolekcijas līnija – "Monsoon Kids".

FOTO: Mammamuntetiem.lv

 

 

 

"Monsoon" preču zīme nāk no Anglijas, Anglijā un arī starptautiski jau tiek tirgota 40 gadus un atzinību ieguvusi ar apģērba šūšanas un materiālu augsto kvalitāti.


Šobrīd vienīgais "Accessorize" veikals Baltijā, kas tirgo "Monsoon" bērnu apģērbu kolekciju atrodas T/C "Spice".

 

Apģērbi ir pieejami sākot ar mazulīšiem, kur izmēru skala ir no 0-3 mēneši, 3-6 mēneši, 6-12 mēneši, 12-18 mēneši un 18-24 mēneši. Un tāpat arī bērniem no 3 gadu vecuma līdz pat 13 gadiem (augums 152 cm).


 

Bet kā jau katru gadu visos "Accessorize" veikalos (T/C "Galerija Centrs", T/C "Origo", T/C "Domina" un T/C "Spice") ir pieejama ļoti krāšņā un aksesuāriem bagātā "Angels" bērnu kolekcija, kur vasaras kolekcijā var atrast gan peldkostīmus, gan vasaras iešļūcenītes, cepurītes un visādus citus krāsainus aksesuārus meitenītēm no 3-12 gadiem.

Reklāma
Reklāma

 

Bet šoreiz vairāk par "Monsoon"

apģērbu līniju

Mazajām meitenītēm līdz 2 gadu vecumam "Monsoon" apģerbu kolekcijā atradīsiet ideālas kleitiņas kristībām vai kādiem citiem īpašiem, saviesīgiem pasākumiem. Bērnu kleitas ir darinātas no zīda materiāla, kleitas augšējā daļa ir izšūta un ir roku darbs. Kleitas apakšējā daļa ir veidota no trīs slāņu apakšsvārkiem. Kleitiņas ir mugurpusē sasienama, līdz ar to var ērti uzvilkt un piemērot bērniņa vajadzībām.
 

 

Esam parūpējušies arī par mazajiem puikām, sākot no 0 gadiņiem līdz par 13 gadiem, Monsoon kolekcijā ir pieejami gan krekliņi, gan žaketītes un bikses, kā arī uzvalciņi. Vasaras kolekcijā apģērbs ir darināts no kokvilnas un lina.
 

Skaties galeriju un izvēlies ko skaistu savam bērnam!


Arī lielajām meitenēm, no 3-12 gadu vecumam, ir pieejamas ļoti skaistas un krāšņas balles kleitas, krāsu gamma ir ļoti plaša sākot ar tīri balto, populāri rozā dažādos veidos, beidzot ar pelēcīgiem un bēšigiem toņiem. Arī ikdienas kleitas mums ir pieejamas ļoti dažādām gaumēm – gan spilgti krāsainas, gan vienkrāsu gammās. Veikalā var iegādāties arī bērnu vakarsomiņas, apavus (arī uz papēdīša), kā arī rotiņas jebkrurai dzīves situācijai.

 

Ieskaties: www.accessorize.lv