"DOMINA" aicina jūs uz bērnu dienām - "KIDDING"

Tirdzniecības centrs Domina 20. martā sāk jaunu ikmēneša akciju - bērnu dienas jeb KIDDING, kas īpaši paredzētas tieši ģimenēm ar bērniem. Katru mēnesi divu dienu garumā bērniem un viņu vecākiem būs iespēja iesaistīties dažādās izklaidējošās un izglītojošās aktivitātēs.

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

20. un 21. martā no plkst. 12:00 līdz 18:00 uz t/c Domina tiek aicināti visi bērni vecumā no 4 līdz 9 gadiem ar saviem vecākiem. Bērniem būs iespēja satikties un iepazīties ar dažādu aizraujošu profesiju pārstāvjiem, piemēram, animācijas filmu māksliniekiem, iluzionistiem Pecolli, Rīgas Dinamo hokejistiem un pat kamaniņbraucējiem brāļiem Šiciem.
Tie, kuri vēlēsies iesaistīties praktiskās nodarbībās, varēs piedalīties kulinārijas laboratorijā, vērot un iesaistīties jautros un pārsteidzošos eksperimentos jauno zinātnieku klubā un mākslas studijā uzzināt, kā top animācijas filmas. Savukārt basketbola kluba VEF Rīga spēlētāji aicinās visus interesentus kopā uzspēlēt basketbolu uz Nintendo Wii spēļu konsoles, ko sarūpējis veikals Euronics. Pulksten 17:00 visiem būs iespēja bez maksas noskatīties leļļu teātra izrādi, kas sestdien tiks rādīta latviešu valodā, bet svētdien – krievu valodā. Visas nodarbības notiks speciāli tām atvēlētajā vietā, - vecāki tur varēs atstāt savus bērnus un doties paši savās gaitās, un vienlaicīgi būt droši, ka viņu bērni tiks rūpīgi uzraudzīti un pieskatīti.

20. un 21. martā no plkst. 12:00 līdz 18:00 uz t/c Domina tiek aicināti visi bērni vecumā no 4 līdz 9 gadiem ar saviem vecākiem.

Līdztekus visām šīm aktivitātēm t/c Domina visas nedēļas nogales garumā piedāvās īpašas bērnu ēdienkartes restorānos un kafejnīcās un daudzus citus piedāvājumus mazajiem KIDDING viesiem un viņu vecākiem. Tāpat arī būs iespēja iepazīt dažādas spēļu konsoles no Euronics, rotaļlietu pasauli no veikala XS un darboties veikala Čipollino sarūpētajā spēļu stūrītī. Par jautru noskaņojumu rūpēsies īsts klauns, bet aktīvākie bērni varēs izdauzīties uz Annels batuta vai izmēģināt rotaļu mašīnas. Savukārt mazie kārumnieki varēs pēc sirds patikas našķēties ar Dinamo produkcijas gardumiem.

Reklāma
Reklāma


Tirdzniecības centrs Domina aicina arī jūs un jūsu ģimeni iesaistīties KIDDING aktivitātēs, izbaudīt īpašos piedāvājumus, uzzināt daudz ko jaunu un vienkārši pavadīt neaizmirstamu laiku kopā ar saviem mīļajiem!