Skaista un stilīga arī grūtniecības laikā

Grūtniecības laiks ikvienai sievieti ir lielu pārmaiņu laiks. Pārbaudījums pašai sev un savstarpējām attiecībām ar tuviniekiem. Atceries, ka bērniņš jutīsies labi tikai tad, kad māmiņa jutīsies skaista, mīlēta, apmierināta ar sevi un apkārt valdošo atmosfēru. Dzīvojiet brīvi, atpūties, lutini sevi un atļauj to darīt mīļajiem.
Sieviete grib būt skaista vienmēr!

FOTO: Shutterstock.com

Sieviete grib būt skaista vienmēr!

Jau pirmajos grūtniecības mēnešos ir jūtams diskomforts krūšu un vēdera daļā? Tas nozīmē, ka ir laiks apmeklēt grūtnieču apģērbu veikalus. Diemžēl, ne visās pilsētās šādi veikali ir pieejami un bieži vien šādiem apģērbiem ir lielas cenas vai neliela izvēle. Interneta veikala 220.lv komanda piedāvā  skaisto grūtniecības laiku padarīt vēl skaistāku. Tur iespējams iegādāties grūtnieču apģērbu, apakšveļu un citas nepieciešamās lietas šim brīnumainajam savas dzīves posmam par lieliskām cenām, plašā klāstā, nedrūzmējoties klātienes veikalos.

 

Kvalitatīvi un dabīgi materiāli

Grūtniecības laikā āda šķiet īpaši kaprīza, tādēļ labs variants ir iegādāties kvalitatīva un dabīga materiāla apģērbu, piemēram, kokvilnas, zīda vai lina drēbes, kas neizraisa alerģiskas reakcijas. Galvenais, lai apģērbs ir patīkams ādai un ļauj topošajai māmiņai brīvi kustēties. 

 

Izvēlieties apģērbu, kam ir pēc iespējas mazāk šuvju, pogu, rāvējslēdzēju un citu aizdares veidu. Pievērs uzmanību, lai apģērbs būtu elastīgs un spētu pielāgoties augošajam puncim. Ja apģērbs nespiedīs vēderu, arī bērniņš jutīsies brīvs un pasargāts.

 

Īpaši dizaini Jūsu ērtībām

Ikviena grūtniece ar apaļīgu punci rada smaidu apkārtējo cilvēku sejās. Nav obligāti jāmeklē specializēts un dārgs grūtnieču apģērbs. Mūsdienās arvien lielāku popularitāti iegūst one size izmēru apģērbi, kas skaistu tēlu rada gan tievākām, gan apaļīgākām dāmām, kā arī grūtniecēm. 

 

Tomēr, gribētos iedrošināt ikvienu grūtnieci: Neslēpieties zem platiem “maisiem”! Akcentējiet savu skaisto stāvokli, jo tas ilgi neturpināsies! Speciāli grūtniecēm ir radītas bikses un svārki ar elastīgu jostas vidu, kas lieliski akcentē apaļo vēderiņu. Tos eleganti var kombinēt ar brīvākām blūzītēm vai džemperīšiem. 

 

Paldies arī mūsdienu dizaineriem, kas ir radījuši kleitas 2in1. Tās ir elastīgas un lieliski izskatīsies gan pēdējā grūtniecības mēnesī, gan arī pēc bērniņa piedzimšanas. Krūšu daļa ir īpaši ērti izveidota, lai māmiņai būtu viegli pabarot mazuli. Šo kleitu piedāvājums ir patiešām plašs, daudz dažādu krāsu, garumu un dizainu. Ieskatieties interneta veikalā 220.lv un izvēlieties savas “pērles”.

 

Apakšveļa 

Ļoti būtisks uzdevums grūtniecības laikā ir apakšveļai. Puncis un krūtis, šķiet, briest katru dienu, tādēļ ir laiks padomāt par praktisku un ērtu apakšveļu. Lai katru mēnesi nebūtu jāpērk arvien jauna un pa vienam izmēram lielāka apakšveļa, ir iespēja iegādāties “barošanas krūšturi”. Vēl viens mūsdienu praktiskais brīnums. Tie ir elastīgi, vienkārša piegriezuma, platām lencītēm un aizdarēm, kas atvieglos bērniņa barošanu zīdīšanas laikā. Piedāvājumā ir arī elastīgas biksītes, kas pielāgojas, puncim augot.

 

Mājas apģērbs

Iecienīts mājas apģērbs topošajām un jaunajām māmiņām ir naktskrekli un halātiņi. Jaunie naktskrekli tiek piedāvāti ar bērniņa barošanas aizdarēm, tādēļ tie lieliski der gan pirms, gan pēc mazuļa dzimšanas. Turklāt mūsdienās šie mājas tērpi tiek šūti no kvalitatīviem audumiem un bieži vien tiek greznoti ar mežģīnēm. Atcerieties, ka arī topošajai māmiņai ir atļauts justies valdzinošai un brīvai.

 

Izvēlieties apģērbu grūtniecības laikā, atbilstoši laikapstākļiem. Vasaras periodā ļaujieties brīviem, viegliem audumiem, taču rudens un ziemas periodā pievērsiet uzmanību vēja, mitruma un aukstuma aizturošām drēbēm. Izbaudiet savu un bērniņa kopīgo, maģisko laiku, ieprieciniet sevi, savu mazuli un esiet laimīga!