Izvēlies savu dūlu: Dace Lisovska

Piedāvāju emocionālu un psiholoģisku atbalstu sievietēm grūtniecības un pēcdzemdību laikā. Sniedzu atbalstu un klātbūtni dzemdībās gan mājās, gan stacionārā, kā arī ķeizargrieziena gadījumā.

Dūloju Jelgavā, tās apkārtnē un Rīgā.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Dūloju Jelgavā, tās apkārtnē un Rīgā.

 

Mans pirmsākums dūlošanai bija pirms vairākiem gadiem, kad vēl studēju psiholoģijas studijās. Kādā no praktiskajiem semināriem es apjautu, ka mūsu ķermenis ir brīnumaini veidots. Ir tikai jāļaujas tam, ir jāļaujas sadzirdēt, ko tas mums saka. Un bieži vien mūsu ķermenis var vairāk nekā mēs domājam. Arī sievietes ķermenis. Tas ir radīts, lai sieviete spētu sajust kā viņai labāk dzemdēt. Reizēm vajag tikai kādu, kurš iedrošina un ir līdzās.

Esmu dūla apmācībā. Piedāvāju emocionālu un psiholoģisku atbalstu sievietēm grūtniecības un pēcdzemdību laikā.
Sniedzu atbalstu un klātbūtni dzemdībās gan mājās, gan stacionārā, kā arī ķeizargrieziena gadījumā. Palīdzu rast drosmi izrunāt savas bailes, nedrošību, neziņu un rast iekšēju spēku sevi stiprināt šajā pārmaiņu laikā. Sniedzu arī informāciju par neskaidrajiem jautājumiem attiecībā uz grūtniecību un dzemdībām. Tāpat sniedzu atbalstu aborta, spontānā aborta un bērna nāves gadījumā.
 

Reklāma
Reklāma

Dūloju Jelgavā, tās apkārtnē un Rīgā.
Mani var sazvanīt pa tālruni 26634531, vai sasniegt rakstot: dacelisovska@inbox.lv