Izvēlies rotas savai svētku eglei!

Svētku rotā saposta eglīte ik gadus ir viena no centrālajām mājas rotām. Mūžzaļais koks ir kļuvis par vienu no Ziemassvētku simboliem, bez kura vairs nav iedomājami gada baltākie svētki.

Foto no The Pier arhīva.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto no "The Pier" arhīva.

Katra paša ziņā lai paliek, kādu kociņu izvēlēties – dabīgu vai mākslīgu, lielu vai mazu, bet par to, ka eglei jābūt, mēs nešaubāmies. Vai esat jau izdomājuši, kā šogad saposīsiet savu svētku egli? "The Pier" ir daudz ideju un plašs eglīšu rotājumu klāsts, lai iedvesmotu Jūs un īstenotu Jūsu idejas.

 

Eglīšu bumbiņas

Eglīšu bumbiņas ir viens no tradicionālākajiem svētku egles rotājumiem. Trausls stikls vai praktiskie plastmasas izstrādājumi, tamborētas un pat mīkstas auduma bumbas. Kā atrast savu stilu? "The Pier" eglītes rotājumi sadalīti vairākās nodaļās – klasiski un eleganti, romantiski, avangardiski un arī tādi, kas īpaši patiks mazajiem svētku svinētājiem – bērniem. Dizaineri iesaka izvēlēties krāsu tēmu, pie kuras pieturēties, veidojot ne tikai egles, bet arī visas mājas noformējumu, lai radītu vienotu noskaņu, turklāt tas palīdzēs vieglāk orientēties plašajā rotājumu klāstā. 

Stikla rotājumi

Stikla rotājumi šogad "The Pier" veikalos ir gan tradicionāli – caurspīdīgas bumbas un smalkas sniegpārsliņas, gan mazliet neparastāki – klasiskā zelta, sudraba, tradicionālā sarkanā un avangardiskā violetā krāsā, apgleznoti ar spīdīgiem ornamentiem. Stikla ornamenti pārsteidz ar savu trauslumu un vieglumu, eglītē līdzās tiem labi izskatīties tādi rotājumi kā, piemēram,  putniņi, stikla kristālu un pērļu vītnes un pat organzas ziedi, radot sievišķīgu un elegantu noskaņu. Šos rotājumus varat gan iegādāties pie mums, gan arī likt lietā fantāziju un pagatavot paši, izmantojot dāvanu saiņošanas lentes, organzu un auduma ziedus. Starp citu, kāpēc lai svētku eglīti neizrotātu ar auskatiem un kreļļu virtenēm? Šādi rotājumi būs ne vien skaisti un mirdzoši, bet arī ļoti oriģināli!

 

Tamborēti ornamenti

Romantiskām būtnēm noteikti patiks tamborētie ornamenti. Tos varat izmantot, lai radītu vintage stila noskaņu, bet varat arī kombinēt ar stiklu, pērlēm un kristāliem, lai eglītē uzburtu īstu ziemas pasaku. Nebaidieties izmantot dažādus materiālus un kombinēt stilus. Rotājot svētku egli, nav noteikumu vai ierobežojumu – viss atkarīgs tikai no Jūsu gaumes un vēlmēm. Izmantojiet mājās jau esosošos eglītes rotājumus, tikai papildinot ar jauniem. Varbūt Jums ir saglabājušies rotājumi vēl no bērnības? Tie piešķirs eglītei īpašu šarmu! "The Pier" veikalos atradīsiet eglītes ornamentus, kas liks noticēt, ka ir rotājuši Jūsu ģimenes svētku egli jau vairākās paaudzēs – šķietami antīki eņģeļi greznos tērpos, smalkas, apzeltītas figūriņas, stikla eņģelīši un veclaicīgi putniņi un ziedi, kā arī sudrabaini un zeltaini ziemeļbrieži, ko novietot zem eglītes.

 

Reklāma
Reklāma

 

Avangardiski rotājumi

Tiem, kas vēlas pārsteigt svētku viesus ar neparastām un avangardiskām egles rotām, "The Pier" ir sagādājis īpašu pārsteigumu. Šogad pie mums atradīsiet daudz interesantu eglīšu rotājumu, kādus citviet nebūsiet redzējuši. Piemēram, stikla rotājumi klēpja sunīšu formā (lieliska dāvana mazo sunīšu mīļotājām!) vai kaķēni, ietērpti balerīnu svārciņos. Šogad ļoti aktuālas pūcītes – arī tās atradīsiet "The Pier" veikalos. Vēl pie mums – mīkstas, eglītē karināmas kūciņas, no puķaina auduma šūtas eglītes, ziemeļbrieži, lāči, pingvīni... Neparasti un priecīgi :). Pie mums arī interesanti rotājumi, ko nosēdināt zem eglītes, lai sargā dāvanas – ziemeļbrieži, kas kā pēc burvju mājiena izaug garāki, un sniegavīri ar garumgarām kājām, ko sēdināt uz kamīna vai galda malas.

Mazajiem svētku svinētājiem un tiem, kas sirdī jūtas kā bērni, patiks lāči, brieži, salaveči un sniegavīri košās krāsās – turklāt tie būs piemēroti arī tad, ja mazajām rociņām gribēsies aptaustīt, un nesaplīsīs, ja tiks nomesti zemē, jo izgatavoti no mīksta tekstila. Krāsaini un koši arī sniegavīri un salavecīši ar jautriem uzrakstiem un eglīšu mantiņas – lampiņu virtenes. 

 

 

SKATIES BILŽU GALERIJU UN IZVĒLIES SKAISTAS LIETAS SAVAI SVĒTKU NOSKAŅAI!

 

 

Gaidīsim Jūs ciemos mūsu veikalos tirdzniecības centros "Spice Home" un "Mols", kā arī mūsu jaunatvērtajā interneta veikalā www.pier.lv, lai padarītu iepirkšanos ērtu no jebkuras Latvijas vietas, pat neizejot no mājām!

 

Uz tikšanos mūsu iedvesmas pasaulē,
Jūsu "The Pier"