"The Pier" – skaistas lietas tavai mājai

"Un esmu es devies septiņos jūras braucienos, un par katru braucienu es varu stāstīt brīnišķīgu stāstu, kas mulsina cilvēka prātu." (Pasaka par Sindbadu, jūras braucēju)

Foto no veikala The Pier arhīva. www.pier.lv

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto no veikala "The Pier" arhīva. www.pier.lv

Senatnē cilvēki ceļoja retāk, taču daudz vairāk laika pavadīja ceļā. Tas bija laiks, kuru atvēlēt vērojumiem un pētījumiem, prātojumiem un atzinumiem. Šajos ceļojumos dzima sižeti un mīti, dzima stāsti. Tirgonis, kuģojis simtus un tūkstošus jūdžu savā barkā, karavelā vai džonkā, pārveda mājās ne vien svešzemju meistaru gatavotas lietas, bet arī stāstus par saviem ceļojumiem. Vadot dzīvi kulbā vai kamieļa mugurā, viņš krāja ne tikai zeltu, bet arī neatkārtojamus iespaidus, un, kas zina, kurš no abiem krājumiem viņam mūža nogalē deva vairāk gandarījuma. Tirgonis nekad nebija tikai komersants – viņš vienmēr bija arī ceļotājs, stāstnieks, kolekcionārs.

Šodienas pasaule ir citāda, tomēr tā joprojām valdzina ar atklājumiem, ar tālu zemju smaržām, krāsām un sižetiem. Tā joprojām iedvesmo jauniem meklējumiem.
Tieši tāpēc radās "The Pier".

Mēs piedāvājam saviem pircējiem skaistas un noderīgas lietas, kuras spilgti atklāj dažādās vietas, kultūras, dzīves stilus, no kuriem tās nākušas. Mums nav lielāka gandarījuma kā pārsteigt un iedvesmot savus pircējus ar kaut ko īpašu un unikālu. Mūsu preces uzrunā ar tuvāku un tālāku zemju kultūru krāsām, faktūrām, rakstiem. Visā šajā dažādībā mēs esam gatavi palīdzēt ikvienam atrast to, kas patiks tieši viņam, kas tieši viņa dzīves videi piešķirs jaunu noskaņu un akcentus un iedvesmos pārmaiņām. Mēs mudinām kombinēt dažādo, veidojot individuālo. Mēs mudinām radīt.


"The Pier" sāka savu darbību 1962. gadā, atverot pirmo veikalu ASV, Kalifornijā, San Mateo pilsētā. Pirmā veikala noformējumam bija izmantotas preču kastes un salmi, radot tikko izkrautas preces iespaidu. No tā arī radies nosaukums "The Pier" – angliski "a pier" nozīmē "mols". Kopš tā laika ir atvērti vairāk kā 1000 veikali visā pasaulē.


2007. gada rudenī, mēbeļu un interjera centrā "Spice" mēs atvēram pirmo "The Pier" veikalu Rīgā, 2011. gadā tam pievienojās arī veikals t/c Mols. Trīs "The Pier" veikali darbojas arī Islandē un viens Farēru salās.


"Ar lielu godu hans Barka uzņēma Nikolaju un Mateju; nopriecājās par viņu ierašanos; bet brāļi visus dārgumus, kurus bija atveduši sev līdzi, atdeva hanam; bet tas veltes ar prieku pieņēma; ļoti viņam tās patika." (Marko Polo, "Grāmata par pasaules daudzveidību")
Katrai lietai ir savs stāsts – tikai jāprot uzklausīt. Bieži ornamentam, kas nezinātājam šķiet tikai dekoratīvs, ir simboliska nozīme. Ieskatoties priekšmets atklāj tikai nedaudziem zināmus tā gatavotāja amata noslēpumus. Mēs zinām šos stāstus un labprāt stāstām tos mūsu pircējiem. Mūs patiešām interesē lietas, kuras pārdodam. Mums patīk izzināt amata prasmes, tehnikas un tradīcijas. Tā mēs rodam kopīgu valodu ar ražotājiem un piegādātājiem. Tā varam atrast pašu kvalitatīvāko, un ar savu preču kvalitāti mēs pamatoti lepojamies. Mēs izvēlamies izstrādājumus, kas izturēs laika pārbaudi, jo meistari tos gatavojuši no labākā koka un auduma, krāsojuši ar visizcilākajām krāsām. Mēs zinām, kā top tas, ko pārdodam saviem pircējiem, tāpēc arī mūsu pircēji var palepoties ar saviem jaunieguvumiem.

Reklāma
Reklāma


Iepirkšanas "The Pier" veikalā ir līdzīgs aizraujošam ceļojumam, bet orientēties nebūs grūti, jo veikals ir sadalīts vairākās nodaļās. Tās ir:
     Mēbeles: dzīvojamai istabai, guļamistabai, virtuves un ēdamistabas mēbeļu grupas. Plašs pīto un dārza mēbeļu klāsts, ekskluzīvi rotaslietu skapīši.
     Aksesuāri: dažādi ornamenti, sienas dekori, lampas un pulksteņi, fotogrāfiju rāmīši, sveces, svečturi un laternas, spoguļi, vāzes, kastes, grozi un lādes, istabas aromatizētāji un kvalitatīvi mākslīgie ziedi.
     Mājas tekstils: plašs dekoratīvo spilvenu klāsts, pledi, gultas pārklāji, aizkari, krēslu sēdekļi, galdauti un paliktņi.
     Preces virtuvei: trauki un galda piederumi, paplātes, glāzes, virtuves piederumi.
Kosmētika sejai un ķermenim, spa piederumi.
     Sezonas preces vasarai un ziemassvētkiem, idejas dāvanām gan vīriešiem, gan sievietēm.

"The Pier" ir veikali, kuros sajust pasaules elpu un iedvesmoties pārmaiņām. Gaidīsim Jūs ciemos t/c "Mols", t/c "Spice Home" un jaunatvērtajā interneta veikalā www.pier.lv, kas ļaus ērti iepirkties, pat neizejot no mājām no jebkuras vietas Latvijā.


Uz tikšanos, Jūsu "The Pier"