L`OCCITANE Mom & Baby – ķermeņa kopšanas līnija māmiņām un bērniņiem

Līnija apvieno sevī  pašu labāko no dabas, ar maigām tekstūrām  un delikātu aromātu. Produkti nesatur alkoholu un parabēnus, padarot tos drošus Jūsu mazulim un Jums. 

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Mom & Baby līnijas galvenā sastāvdaļa ir Šī sviests, ko L`OCCITANE iegūst no Āfrikas reģiona Burkina Faso.  Tā zemes ir klātas ar karitē kokiem – šī sviesta avota. Karstais klimats, vēji, putekļi un smiltis stipri izsausina vietējo iedzīvotāju ādu, tāpēc jau no izseniem laikiem Burkina Faso sievietes izmanto šī sviestu kā ikdienas aizsarglīdzekli sev un bērniem. Karitē koka rieksti tiek ievākti, žāvēti un pārmalti pastā, no kuras tālāk iegūst tīru šī sviestu – universālu un neaizvietojamu skaistuma produktu. Tas spēj izskaidrot iemeslu, kāpēc šī reģiona sievietēm āda ir tik skaista, tvirta un elastīga.


Līnija satur sekojošus produktus:
1. Mom & Baby attīrošā želeja 300 ml – īsts mīlestības apliecinājums bērniņam caur mazgāšanās prieku. Ražota no dabīgas izcelsmes putojošām vielām un bagātināta ar kopjošo šī ekstraktu, šī želeja maigi attīra mazuļa ādu un matus, kā arī māmiņas maigo seju. Hipoalerģiskā formula nekairina mazuļa un māmiņas acis, kā arī nesausina ādu. Izstrādāta zem bērnu pediatru uzraudzības, dermatoloģiski testēta. Produkts nesatur alkoholu, parabēnus, silikonus, minerāleļļas un krāsvielas. Drošības testi tiek veikti pēc katras saražotās partijas.
2. Mom & Baby mitrinošais losjons 300 ml – saldi smaržojošam un maigam bērniņam. Šis losjons nodrošina ikdienas mitrināšanu, komfortu un maigumu trauslai bērniņu un maigai māmiņu ādai. Bagātināts ar tīru šī sviestu (5%), hipoalerģiskā formula baro ādu un aizsargā no apkārtējās vides. Bagātināts ar nomierinošo lakricas ekstraktu, tas momentāli iesūcas un atstāj vieglu aromātu. Izstrādāts zem bērnu pediatru uzraudzības, dermatoloģiski testēts. Produkts nesatur alkoholu, parabēnus, silikonus, minerāleļļas un krāsvielas.
3. Mom & Baby organiskais balzāms 50 ml – speciāli veidots, lai koptu, barotu un aizsargātu mazuļa un mammas ādu. Ideāli piemērots masāžai jebkura vecuma bērniņam. Mitrina un novērš nepatīkamo velkošo sajūtu. Palīdz uzlabot ādas elastību un novērst striju rašanos māmiņām. Hipoalerģisks. Izstrādāts zem bērnu pediatru uzraudzības, dermatoloģiski testēts. 100% dabīgas izcelsmes sastāvdaļas. Nesatur krāsvielas, aromatizētājus un konservantus.
4. Mom & Baby medus balzāms 50 ml – radīts īpaši māmiņām un topošām māmiņām, lai palīdzētu barot, aizsargāt un atjaunot ādu. Formula bagātināta ar organiski sertificētu šī sviestu (40%), kokosriekstu eļļu un saulespuķu eļļu, kā arī maigi aromatizēta ar dabīgo medu. Iemasējot ādā šis balzāms palīdz novērst striju rašanos grūtniecības periodā un pēc tā. Balzāms uzlabo ādas elastību. Īpaši piemērots ļoti sausas ādas kopšanai. Nesatur krāsvielas un konservantus.
5. Mom & Baby krēms 50 ml – lietojiet krēmu ikdienā lai mitrinātu, koptu un saglabātu komfortu mazuļa un mammas trauslai ādai. Bagātināts ar šī sviestu (7%), šī organiskā kopjošā formula efektīvi aizsargā ādu no apkārtējās vides kaitīgās ietekmes. Saldās mandeles eļļa un kliņģerītes ekstrakts palīdz novērst ādas kairinājumu un apsārtumu. Izstrādāts zem bērnu pediatru uzraudzības, dermatoloģiski testēts. Drošības testi tiek veikti pēc katras saražotās partijas. Produkts nesatur parabēnus, sintētiskas krāsvielas, minerāleļļas, dzīvnieku izcelsmes produktus, sintētiskas smaržvielas, alumīnija sāļus, silikonus, SLES, EDTA, BHA, BHT.
6. Mom & Baby tīrošais ūdens 500 ml – šis maigais ūdens, delikāti un efektīvi attīra seju un ķermeni mazuļiem, kā arī seju māmiņām. Nesausina. Nekairina acis. Hipoalerģisks. Izstrādāts zem bērnu pediatru uzraudzības, dermatoloģiski testēts.
L`OCCITANE veikals atrodas Rīgā, Kr. Barona ielā 40.


Veikals strādā: Darba dienās: 10-19, Sestdienās: 11-16, Svētdienās: brīvs

Reklāma
Reklāma

Telefons: 67240401


Nepalaid garām iespēju sadarbībā ar Pērkam kopā: Zaļās tējas ķermeņa losjonu vai Mandeļu roku krēmu no L`OCCITANE pērc ar 50% atlaidi, tikai par 7,99Ls: http://www.perkamkopa.lv/product/2544/