Atrodu laiku ikdienišķiem priekiem

Bērni jau paaugušies un atrast laiku sev ir vieglāk. Tā nu sanācis, ka pašlaik esmu bez darba, izmantoju to kā iespēju un paralēli darba meklējumiem, neaizmirstu palutināt arī sevi. Kā? Pavisam vienkārši.

FOTO: Edijs Pālens, http://www.edijsfoto.lv/

Man ļoti patīk peldēt. Un tā reizi nedēļā ņemu čības un peldcepuri padusē un dodos uz baseinu. Tas sagādā patīkamu fizisku nogurumu un emocionālu pacēlumu. Ja vien iespējams, tad kopā ar draudzeni un bērniem dodamies izklaidēties. Tas var būt zooloģiskais dārzs, vasarā vairāku dienu brauciens uz kādu vietu Latvijā.

Reizēm lieliska atpūta ir, kad satiekamies ar draudzeni un vienkārši uzsitam klačiņu.

Labprāt apmeklēju teātri gan viena, gan kopā ar meitu vai abiem bērniem. Vakaros, kad mājās ir arī vīrs, abi kopā vai kopā ar bērniem skatāmies filmas (varbūt ne gluži veselīga, tomēr atpūta).

Kad esmu mājās viena, palasu kādu grāmatu vai paskatos filmu, kas patik man pašai un citiem ģimenē interesē mazāk.

Man patīk arī adīt un tamborēt, kam tagad varu veltīt vairāk laika, par ko priecājos.
 

Novēlu katrai no mums atrast kaut nedaudz laika sev un atrast kaut vienu lietu, kas iepriecina, ar ko sevi palutināt!

 

Stāstu iesūtījusi: Ilze Zariņa, stāstu konkursa Kā es sevi iepriecinu dalībniece.

 

Reklāma
Reklāma

Mammam.lv/tetiem.lv sadarbībā ar Taka Spa aicina — izstāsti mums savas idejas un pieredzi — kā sievietei sevi iepriecināt! Iedvesmojošākā stāsta autorei balvā Taka Spa mazais pievilcības rituāls. Iesūtīt stāstu!


Kas ir Taka Spa mazais pievilcības rituāls?
Rituāls sākas ar pasaulīgo putekļu aizskalošanu un miesas un gara atveldzēšanu Taka Spa ūdeņos un pirtīs, pašai nesteidzīgi noberžoties ar laima, ingvera un jūras sāls skrubi. Ūdensrelaksācijai seko atsvaidzinoša sejas procedūra, kas ādai palīdz atgūt veselīgo un spirgto izskatu un aromterapijas masāža mugurai vai pēdām (pēc izvēles), kurā eļļu un pieskārienu maģija kliedē spriedzi muskuļos un audos, un domām ļauj aizpeldēt bezgalībā. Noslēgumā atpūta ar zāļu tējām, spa uzkodām, grāmatām un sevi Klusajā istabā. Lūdzu, atvēliet šim rituālam 2,5 stundas laika.

 
Taka Spa strādā, lai miers un skaidrība iemājo cilvēka prātā, spēks un skaistums ķermenī, iedvesma dvēselē.
Ienāc www.takaspa.lv!

 

Lai piedalītos konkursā,

Savu stāstu vari sūtīt arī uz e-pastu: sindija@mammam.lv
Konkursa uzvarētāju izludināsim trešdien, 2. decembrī.