Kā vientuļai trīs bērnu mammai uzsākt jaunas attiecības?

"Šķiet, ka šobrīd rokas man ir nolaidušās. Esmu viena ar 3 bērniem. Kurš mani tādu ņems? Es pat neuzturos tādā sabiedrībā, kur atrastos vīrieši... Kur tad lai skrien kādu meklēt? Jaunākajam bērnam ir 3 gadi, mazs vēl. Ej nu dabū tādu vīrieti, kuru ne vien pati mīli, bet kurš mīl un pieņem arī tavus bērnus..." pēc padoma ģimenes portālā mammam.lv/tetiem.lv vērsusies kāda vientuļā māmiņa.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

 

Atbild persongās meistarības trenere, NLP trenere Sarmīte Šmite.

"Palikt vienai ar bērniem... sarežģīti... Un tomēr - tā mēdz gadīties. Ja dzīvē viss likts tikai uz vienas „kārts” un tā izkrīt no kopējās kavas, rodas tukšuma sajūta.

Ko darīt? 

Atrast prieku tajā, kas ir. Var uzrakstīt pateicības par visu, kas ir pašreiz. Katru teikumu sākt ar vārdiem: “Es esmu pateicīga par... „ Pateikties par mazumiņu, ieraudzīt, cik daudz laba ir Tavā dzīvē. Tā to darīt katru dienu vismaz 21 dienu pēc kārtas. Tas radīs jaunu ieradumu paskatīties uz lietām citādi. Vērst uzmanību uz labo dzīvē, prasmi to ieraudzīt - ieraudzīt apzināti. Ar laiku tas veidosies kā jauns ieradums. Šajā brīdī novērtē to, ka Tev ir - veseli trīs bērni. Tu esi bagāta māmiņa, jo ne katrai sievietei ir lemts tādai būt. 

Meklē atbalstu savos tuviniekos, draugos, paziņās. Tev apkārt noteikti ir cilvēki, kas atsauksies uzreiz un ar prieku Tevi atbalstīs. 

Pieņem situāciju un uzraksti uz papīra to, ko vēlies.

Var uzrakstīt pateicības par visu, kas ir pašreiz. Katru teikumu sākt ar vārdiem: “Es esmu pateicīga par... „ 

Parasti notiek tā, ka tas, ko mēs tik ļoti, ļoti vēlamies, kam mēs pārāk pieķeramies, nevar piepildīties, jo turam saitē vēlamo, un Visums nekādi nespēj atrast vajadzīgo...:).

Reklāma
Reklāma

Sāc darīt to, kas iepriecina pašu, baudi laiku kopā ar bērniem - tā pa īstam!!! Lai Tevī iemājo prieks un Laimes sajūta, par spīti visam... Jā, vienkārši par to, ka esi šajā pasaulē. Laimīgs cilvēks ir redzams jau pa gabalu, viņam mirdz acis un sirds izstaro mīlestību. Vispirms mīlestību uz sevi, saviem bērniem.

Ir tāds labs teiciens – Līdzīgs pievelk līdzīgu!

Tici un gaidi brīnumu, gatavojies tam. 

Es personīgi pazīstu vīriešus, kuri ir apprecējuši sievietes ar četriem bērniem.

Un, ja kādam uz pasaules tas ir izdevies, tas izdosies arī Tev!

No sirds vēlu Tev laimi!"

 

Uzdod savu jautājumu speciālistiem arī Tu! Ej uz sadaļu Jautā speciālistam.