Kā pēc vīrieša roku pirktiem var noteikt, cik galants viņš ir pret sievieti


Zinātnieki atklājuši, ka pēc vīrieša roku pirktu garums diezgan precīzi palīdz noteikt, vai jaunais izvēlētais kavalieris pret savu sirdsdāmu būs pieklājīgs un uzmanīgs arī pēc tam, kad būs nokritušas rozā brilles un attiecības ieies rutīnas sliedēs.

Visa uzmanība uz rokām

FOTO: Shutterstock.com

Visa uzmanība uz rokām


Proti, vīriešiem, kas no dabas ir mazāk agresīvi un kuriem piemīt lielāka spēja būt uzmanīgiem pret vājāko dzimumu, pirksts - zeltnesis parasti ir garāks par rādītājpirkstu. Ja zeltnesis un rādītājpirksts ir vienāda garuma, vīrietis ir tendēts uz konfliktiem un rupjāku izturēšanos pret sievieti.

 
Kāds gan tam izskaidrojums? Atminējums slēpjas vīrišķajos hormonos. Izrādās, ka pirkstu augšanas ātrumu un to garumu ietekmē hormonālās īpatnības, vēl puikam esot mammas vēderā. Proti, pirkstu garumu nosaka testosterons. Jo tas ir augstāks, jo izteiktāks ir vīrieša agresivitātes līmenis kopumā. Pirksti tikai atspoguļo šo rādītāju. Agresivitāte izpaužas gan pret apkārtējiem cilvēkiem, gan mīļoto sievieti.


Vīrieši, kuriem zeltnesis ir garāks, esot komunikablāki, laipnāki, draudzīgāki, iejūtīgāki un saprotošāki. Šīs īpašības attiecināmas arī uz vīrieša seksuālo uzvedību.


Vīrietis, kura rādītājpirksts ir īsāks par citiem pirkstiem, ir jauks puisis, kuram ir harmoniskākas attiecības ar sievietēm. Šiem vīriešiem esot arī kuplāks bērnu pulciņš ģimenē. Iegūtie dati publicēti žurnālā “Personality and Individual Differences”.
 

Dāmas, pirms iesaistīšanās attiecībās nopētiet kavaliera pirkstus - vai uz zeltneša nav gredzens un vai tas ir garāks par rādītājpirkstu.

Reklāma
Reklāma