Kāpēc viņš tevi neprec? Sievietes rakstura iezīmes, kas mudina viņu apprecēt

Psihologi nosaukuši svarīgākās rakstura īpašības, kas atšķir sievieti, kura vienmēr ir precējusies no sievietes, kas vienmēr ir meklējumos. Pie kuras grupas piederi tu? Varbūt ir viela aizdomāties ko sevī mainīt vai varbūt tieši otrādi – nostiprināt. Viss atkarīgs no dzīves mērķiem.

Kā tikt pie līgavas kleitas?

FOTO: Edijs Pālens, http://www.edijsfoto.lv/

Kā tikt pie līgavas kleitas?

Tātad, sieviete, kuri vīrietis grib precēt...

 

Viņa mīl savu vīrieti
Jā, arī vīrietim ir ļoti svarīgi zināt, ka viņš tiek mīlēts par to, kāds viņš ir, nevis par to, ko ir sasniedzis. Augsti amati, laba alga un augsts sociālais statuss ir patīkami, tomēr patiesi mīlēt nozīmē mīlēt arī bez visiem iepriekšnorādītajiem bonusiem

 

Sieviete ļauj vīrietim mainīties... uz labo pusi
Ja esot kopā ar mīļoto sievieti, vīrietis apzināti vai neapzināti kļūst labāks, maigāks, uzmanīgāks, nekautrējas no savām emocijām. Tas nozīmē, ka šajās attiecībās viņam ir iespēja emocionāli augt un pilnveidoties.

 


Sieviete prot sadzīvot ar viņa ģimeni un draugiem
Labas attiecības ar vīrieša māti ir svarīgi! Vīrietis vēro, vai mīļotā pieliks palīdzīgu roku, atnākot ciemos pie viņa mammas, vai atradīs kopīgu valodu ar tēvu, vai pratīs iekļauties viņa draugu kompānijā. Pat satiekot savu otru pusi, vīrietis nebūs gatavs atteikties no savas iepriekšējās dzīves.

 

Sieviete nesūdzas un nav īgņa
Potenciālajai sievas kandidātei būtu jāspēj valdīt vēlme nemitīgi par kaut ko sūdzēties, vaimanāt un būt neapmierinātai ar savu dzīvi kopumā. Viņa jūt, kad jāpaklusē un kad – jārunā.

 

Reklāma
Reklāma

Sieviete ļauj vīrietim justies kā vīrietim
Īstās sievietes klātbūtnē vīrietis jūtas vīrišķīgs un stiprs, un nekādā gadījumā nenokļūs „zem papēža”. Sieviete nemēģinās pārtaisīt viņai iepatikušos vīrietis pēc sava piegriezuma, lai pēc tam secinātu, ka jaunais vīrietis viņai vairs nepatīk.

 

Viņa ciena savu vīrieti
Cieņa, ko sieviete izjūt pret vīrieti, ir ļoti būtiska labu attiecību pazīme. Tas nozīmē spēju ieklausīties un pieņemt vīrieša lēmumu pat tad, ja ne vienmēr tam piekrīt. Sieviete, kuru apprec, nemēģina pazemināt vīrieša pašcieņu, bet ja kaut kas nepatīk, prot šo vēstījumu nodot neuzbāzīgi un eleganti.

 

Viņa ir skaista
Tā gan ir taisnība – vīrieši mīl ar acīm. Tomēr nav jābūt klasiskai skaistulei. Svarīgāk ir prast par sevi rūpēties un sākot dzīvot kopā, nesāt šļūkāt pa māju vecās čībās un apgrauztiem nagiem.

 

... un seksuāla....
Ar skaistumu nepietiek, jābūt arī seksualitātei un spējai to parādīt neuzkrītoši un gudri. Varbūt kā geišai? Tā ir arī prasme apģērbties tā, lai neizskatās vulgāri, bet tomēr uzrunājoši.

 

... un gudra!
Lai arī ir joki par blondīnēm un sievišķīgo stulbumu, patiesībā sev līdzās mūža garumā vīrietis gribēs redzēt gudru sievieti, kas spēj uzturēt sarunu par tēmām, kas ir interesantas arī viņam.