Vai piekrist seksam trijatā, ja to vēlas vīrs?

"Mans vīrs vēlas seksu trijatā - es un vēl divi vīrieši. Kā man reaģēt?" Šādu jautājumu ģimenes portālam iesūtījusi kāda sieviete. Atbild psiholoģe - geštaltterapeite Dana Lukševica.

Vīrs vēlas izmēģināt seksu trijatā. Vai piekrist?

FOTO: Shutterstock.com

Vīrs vēlas izmēģināt seksu trijatā. Vai piekrist?

"Atbilde, manuprāt, jāskata kontekstā par to, kādas attiecības pārī ir bijušas līdz šim un arī kādas ir šobrīd! Iekļaujot tādus būtiskus aspektus kā uzticēšanās, emocionālā saskaņa, intereses, seksuālā pieredze utt. Protams, seksuālās attiecības ir svarīgas, bet bez visa iepriekš minētā un, kā arī to, cik katrs no partneriem ir nobriedis savā vīrišķibā un sievišķībā, var runāt par seksuālo saskaņu.

 

Sievietei, kas uzdeva jautājumu, ieteiktu vispirms priekš sevis apzināties un izvērtēt, vai viņai šis piedāvājums ir pieņemams! Vai viņa par savām bažām un vēlmēm var atklāti izrunāties ar savu partneri. Jo nedomāju, ka šī ir tā reize, kad bez atklātas sarunas un izvērtēšanas, vai tas ir pieņemams abiem partneriem, ir vērts kaut ko tādu īstenot dzīvē, lai tikai partnera fantāzijas tiktu realizētas dzīvē.

 

Izklausās, gan ka vīrietis dalās ar savām vēlmēm, kas protams ir pozitīvi, jo tad jau ir iespēja diskutēt, kas ir pieņemams un kas nē un kāpēc vispār radies šāds ierosinājums. Domāju, ka atklāta saruna, kā arī varbūt citu pāru pieredze un tai skaitā seksapataloga viedoklis, var palīdzēt risināt šo jautājumu."

Reklāma
Reklāma

 

LASI ARĪ:

Gultā - es, vīrs un vēl viens vīrietis