Vai vērts iesaistīties kūrorta romānā? Ieguvumi un zaudējumi

Par kūrorta romāniem sarakstītas neskaitāmas grāmatas, uzņemtas kinofilmas un tos apvij romantisma aura. Portāls woman.ru apkopojis šādu mīlas dēku plusus un mīnusus.

Kūrorta romāns atpūtu padara piepildītu un interesantu. Lai kas tu būtu reālajā dzīvē un cik augstu amatu neieņemtu, šāds romāns ļaus atpūsties no nopietnajām nodarbēm, baudīt simpātiska vīrieša kompāniju un lieliski pavadīt laiku. Foto: Andris Jermuts.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Kūrorta romāns atpūtu padara piepildītu un interesantu. Lai kas tu būtu reālajā dzīvē un cik augstu amatu neieņemtu, šāds romāns ļaus atpūsties no nopietnajām nodarbēm, baudīt simpātiska vīrieša kompāniju un lieliski pavadīt laiku. Foto: Andris Jermuts.

Ieguvums: Spilgtas emocijas visam gadam 

Ja kūrorta romāns bijis viegls flirts, tas var kļūt par lielisku pozitīvu emociju lādiņu visa gada garumā. Garajos ziemas vakaros varēsi pārcilāt atmiņā jaukākos īsā, galvu reibinošā romāna brīžus, tādejādi uzlabojot omu. 

Zaudējums: Risks palikt ar salauztu sirdi 

Tām, kuras pēc pirmā randiņa domās jau piemēra sev jaunā paziņas uzvārdu un sāk izdomāt kopējo bērnu vārdus, kūrorta romāns var kļūt par sāpju un vilšanās cēloni. Lai no tā izvairītos, atceries, ka lielākā daļa vīriešu vēlas no atpūtas saņemt pēc iespējas vairāk iespaidu un neplāno kūrortā satikt dzīves biedri atlikušajam mūžam. 

 

Ieguvums: Iespēja sajusties pievilcīgai 

Jebkurš romāns ir lieliska iespēja apzināties savu pievilcību. Tev nekas nav jādara un pēkšņi blakus parādās pievilcīgs vīrietis, kurš gatavs  dāvāt savu laiku, uzmanību, veltīt komplimentus. Pat ja tās neizvēršas par attiecībām, šāds piedzīvojums lieliski ceļ pašaziņu un stiprina pārliecību, ka tu esi neatvairāma. 

Zaudējums: Jāseko līdzi savai ārienei atpūtas laikā 

Atpūta ir domāta tam, lai atpūstos. Jūras krastā nav vēlēšanās domāt par kosmētiku vai augstpapēžu kurpēm un rūpēties par epilāciju. Taču kūrorta romāns tev liks būt nevainojamai visu atpūtas laiku, kas prasa ne mazums pūļu. 

 

Ieguvums: Nav jāgarlaikojas 

Reklāma
Reklāma

Kūrorta romāns atpūtu padara piepildītu un interesantu. Lai kas tu būtu reālajā dzīvē un cik augstu amatu neieņemtu, šāds romāns ļaus atpūsties no nopietnajām nodarbēm, baudīt simpātiska vīrieša kompāniju un lieliski pavadīt laiku. 

Zaudējums: Šķiršanās ir neizbēgama 

Protams, netrūkst stāstu ar skaistām beigām, tomēr vairākums kūrorta romānu beidzas tā īsti nesākušies. Pat pāris dienās mēs varam pieķerties cilvēkam, tāpēc šķiršanās pēc kopējās atpūtas var sniegt negatīvas emocijas. Tāpēc esi tam gatava jau pašā romāna sākumā un atceries, ka tevi mājās gaida daudz mīļi un tuvi cilvēki, kuriem tu esi svarīga un vajadzīga. 

 

Ieguvums: Noderīgi figūrai 

Jebkurš jauns mīlas romāns ir pati labākā iespēja notievēt. Tāpēc no atvaļinājuma tu atgriezīsies ne tikai iedegusi un atpūtusiesm, bet arī atbrīvojusies no liekajiem kilogramiem. Lai panāktu tādu efektu, tev mēnešiem būtu jāsvīst trenažieru zālē un jāievēro dažādas diētas. Tāpēc tas vien ir lielisks iemesls, lai ļautos mīlas piedzīvojumam kūrortā. Galvenais - nesadomājies par daudz, tad šis notikums sniegs tev tikai un vienīgi plusus. 

 

 

Avots: www.kasjauns.lv