Savaldzināšanas māksla bez vārdiem: žesti un pozas. Praktiski padomi

Lai savaldzinātu tevis nolūkoto simpātiju objektu, nav obligāti ar viņu jābūt tikai divatā, jo flirta mākslu var pielietot kur un kad vien vēlies. Vīrieša uzmanību var pievērst arī bez vārdiem, pietiek vien ar žestu valodu un dažiem īpašiem uzvedības noslēpumiem. Un to nav daudz - vien divi. Pirmais - objektam jāatrodas tev sasniedzamā attālumā, bet otrais - tev pašai jābūt psiholoģiski gatavai viņu sastapt.

Daži vīrieši kā hipnotizēti var vērot, kā pagarāka matu cirta aptinas ar pirkstiņu, pēc tam atritinoties un tad atkal šī darbība atsākas no jauna.

FOTO: Shutterstock.com

Daži vīrieši kā hipnotizēti var vērot, kā pagarāka matu cirta aptinas ar pirkstiņu, pēc tam atritinoties un tad atkal šī darbība atsākas no jauna.

 

Kā sevi psiholoģiski sagatavot 

Lai noskaņotu sevi uz panākumiem savaldzināšanas jomā, jāizmanto savas iztēles spēks.

Iesākumā - iedomājies sevi tādā dzīves posmā, kad tu sajuties īpaši labi un baudīji milzu apmierinājumu. Nav svarīgi, kad tas bijis un kur. Tas var būt trakoti priecīgs brauciens amerikāņu kalniņos vai lēciens ar izpletni, vai naksnīga pastaiga pa liedagu basām kājām. Atminies katru šī notikumā baudīto sajūtu, un, "ieejot" šajās labajās atmiņās, sāc rīkoties tagad. Ja vēlies izstarot erotiskus fluīdus, atceries un izbaudi pašus juteklīgākos dzīves momentus.

Pēc tam skaidri noformulē mērķi, ko vēlies sasniegt. Formulējumam jābūt tādam, lai mērķa realizācija būtu atkarīga vienīgi no tevis pašas, bet ne no citiem cilvēkiem. Nesakiet sev :"Lai visi vīrieši jūk prātā manis dēļ!", bet saki: "Es novedīšu līdz ārprātam jebkuru!". Izvairies no vārdu salikuma - "es gribu", citādi - tā arī turpināsi gribēt, bet ne dabūt un turpināsi gaidīt, kad iestāsies nākamais pasakainais rīts.

 

Kontakts bez pieskārieniem

Mati

Mati ir viens no spilgtākajiem seksualitātes simboliem. Apsēdies iepretim savam objektam un nedaudz pakrati matus, piekārto kādu nepaklausīgu šķipsnu vai vienkārši ar roku noglāsti tos. Daži vīrieši kā hipnotizēti var vērot, kā pagarāka matu cirta aptinas ar pirkstiņu, pēc tam atritinoties un tad atkal šī darbība atsākas no jauna.

 

Plaukstas locītava

Vēl viens "vīriešu fetišs" - tā ir sieviešu plaukstas locītavas iekšpuse. Savu maigo ādu šajā ķermeņa zonā vari "nejauši" parādīt, piemēram piekārtojot blūzītes piedurkni vai rokassprādzi.

 

Lūpas

Lūpas iespējams valdzinoši pavērt. Iepriekš gan vēlams patrenēties, lai atrastu maksimāli veiksmīgāko diametru attiecībā pret spogulīti, lai neizkatītos, ka tu žāvājies vai kā astmas slimnieks mēģini tvert gaisu, lai ieelpotu.

 

Kājas

Visi jau sen pārliecinājušies, cik svarīga ir kāju nozīme savaldzināšanas procesā. Tāpēc - sēžot, droši tās ik pa laikam pārcel pāri vienu otrai, tādējādi pievēršot uzmanību.

 

Acis un smaids

Plats un atvērts smaids, apvienojumā ar mirdzošām acīm, ir lielisks ierocis. Acu zīlītes reflektīvi izplešas, kad jūtam satraukumu un uzbudinājumu. Tāpēc - "acu šaudīšanas" tehniku vērts apgūt papildus trenējoties. 

Skatiens var būt nolaists, netieši izsakot piekrišanu, tad atkal tas paceļas uz griestiem, ātri pārskrien pār ķermeni un apstājas acu augstumā. Var no objekta neatraut acu skatu, tad vairākkārt to novērst uz apkārtnes vērošanu, bet tad atkal atgriezties pie vīrieša acīm, tikai šoreiz vairāk lūkoties tieši uz skropstām. Atceries, ka nepastāv tādu aizliegto skatienu, svarīgākais - lai tas izskatās neapzināts, maksimāli patiess, tāpēc - trenējies!

Reklāma
Reklāma

 

Gaita

Kusties ar taisnu muguru, maziem solīšiem (tie izskatās daudz seksuālāk), viegli pašūpojot gurnus (nepārspīlē). Vari vienas kājas papēdi nejauši paberzēt gar otru kāju.

 

Vilinošā mugurkaula izliekuma līkne

To, kā sieviete stāv, kā viņa iet, sēž, zemapziņā "iesēžas" vīrieša atmiņā. Tāpēc velti visas pūles, lai tavs mugurkauls izskatītos skaisti. Lai iegūtu perfektu tā izliekuma līniju, ieteicams veikt vingrinājumus, kas palīdz noturēt stāju.

Atceries, ka vīrietis tā nereaģē uz tavu krūšu apmēriem un kāju garumu, kā uz mugurkaula izliekuma līniju. Sievietei jebkurā vecumā vajadzētu pievērst īpašu uzmanību tieši mugurai, un tad viņa atstās neizdzēšamu iespaidu uz savu nolūkoto vīrieti.

 

Mācāmies pievilcīgi sēdēt

Kad sieviete pārliek vienu kāju otrai ceļu zonā, viņa vienkārši sēž tā, kā pašai ērtāk. Bet, jo tuvāk kājas viena otrai ir tieši augšstilbu rajonā, jo lielāka interese par tām no vīriešu puses. Turklāt šāda poza automātiski izveido pievilcīgo mugurkaula izliekuma līniju. Un vispār - kāju sakrustošana augšstilbu augstumā ļauj kājas parādīt daudz pievilcīgākas - garākas, taisnākas un seksuālākas. Šis ir pats efektīvākais paņēmiens, kā sievietes var parādīt sava ķermeņa pievilcību un kāju formu.

Šī kāju sakrustošanas poza vēl vairāk paspilgtinās tavu jutekliskumu, taču tikai tajā gadījumā, ja neesi aizrāvusies ar pārāk īsu svārku valkāšanu - demonstrējot savu pievilcību, svarīgi ir nepārspīlēt. Pārāk provocējošs apģērbs drīzāk vīrieti var nobiedēt un atgrūst, nevis pievilkt.

 

Priekšmetu spēlītes

Pavirpini pirkstos kaut ko iegarenu. Kopš vectētiņa Freida laikiem seksualitātes psiholoģijā nav notikušas būtiskas pārmaiņas, un fallistiski simboli tā arī palikuši kā visai būtiska sastāvdaļa šajā jomā. Tāpēc - paņem rokās kādu nelielu, iegarenu priekšmetu un padarbojies ar to, tādējādi netieši vīrietim parādot, ka neesi pretim līdzīgas darbības veikt ar ko citu... Ja tu esi tikusi tik tālu, ka vīrietis no tevis vairs nenovērš skatienu, pašūpo kāju. Šādas darbības lielai cilvēces daļai netieši asociējas ar ļoti spēcīgu un tiešu erotiska rakstura signālu nodošanu.

 

Pieskārienu māksla

Sev

Ja tu pieskarsies savam ķermenim, vīrietis to atšifrēs kā "es gribu, lai tu man izdari tāpat". Tu vari ar roku nejauši pieskarties pleciem, gurniem, dibenam vai krūtīm. Tavām krūtīm uzmanība noteikti tiks pievērsta, ja tu notrauksi uz blūzītes nopilējušu ūdens pilienu, bet pēc tam arī tavs pirksts būs mitrs un būs jānoslauka. Šādi var spēlēties dažādās situācijās... 

Viņam

Spēle ar "nejaušiem" pieskāriem var kļūt par sākumu daudz ciešākiem kontaktiem. Tu vari pieskarties viņa apakšdelma locītavai, tādējādi izsakot iekrišanu, pieskarties viņa rokai, pasakot ardievas. Bet vari viņam vienkārši kaut ko padot - glāzi, tasīti, šķiltavas, roku (atkarībā no situācijas).

Principā, visus šos piemērus var nosaukt par klasiskiem, bet tie, tāpat kā agrāk, nostrādā. Un ar to palīdzību vari iegūt mīļoto. Lai sasniegtu maksimālo efektu, pielāgojies viņam - runā vienā valodā jeb lieto tādus pašus vārdus, izteicienus, kā viņš, elpo vienā taktī, kusties vienā ritmā un tempā. Lai izdodas!