Divpadsmit lietas, kas vīriešiem sievietēs nepatīk seksā

Vairums emocionāli veselu vīriešu sev blakus vēlētos redzēt sievieti, kas no seksa gūst patiesu baudu. Kas ir tās lietas, kas vīriešiem nepatīk seksā? Piedāvājam 12 iemeslus, kāpēc vīrieši var būt neapmierināti seksā ar savu partneri.

Foto: www.moonparlour.lv

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto: www.moonparlour.lv

 

1.Vīrieši ciest nevar, ka sievietes uzvedas tā, it kā sekss viņām riebtos.

Sievietēm nevajadzētu no sava partnera slēpt savu juteklību un seksualitāti. Ļaujiet savai seksualtitātei izpausties gan gultā, gan ārpus tās. Sakiet savam vīrietim biežāk, ka gribi viņu, neslēp no viņa savas seksuālās fantāzijas un tu redzēsi, kā šie uzbudinošie vārdi uz viņu iedarbosies.

 

2.Vīriešiem nepatīk sievietes, kas seksā nekad neizrāda iniciatīvu. Viņi ar šādām sievietēm jūtas garlaikoti.

Neslēp no sava vīrieša savas vēlmes. Protams, kādreiz varbūt tu vari tikt noraidīta, taču viņš zinās, ka tu viņu vēlies tikpat stipri, cik viņš tevi, un tas vienmēr uz vīriešiem iedarbojas uzbudinoši.

 

3.Vīriešiem nepatīk sievietes, kas nepazīst vīrieša ķermeni.

Neaizmirsti glāstīt visu sava partnera augumu tā, kā tu vēlētos, lai tevi glāsta. Atceries: vīrieša erekcija nenozīmē priekšspēles beigas. Iemācies mīlēt un glāstīt visu sava partnera augumu! Tas jums abiem sniegs papildus laiku vēl vairāk uzbudināties, bet tieši viņam - pārliecināties, ka tu viņu mīli visu.

 

4.Vīriešiem nepatīk, ka sievietes viņiem uzliek atbildību par sava orgasma sasniegšanu.

Mīli sevi un nekaunies runāt ar vīrieti par to, ko vēlies. Atceries - vīrietim nav obligāti jāzina, kā palīdzēt tev sasniegt orgasmu. Tomēr viņš var kļūt par lielisku partneri tev. Parunā ar viņu par to, bet ne gultā. Padalies ar savu vīrieti ar savu seksuālo gaumi. 

 

5. Vīrieši ciest nevar, ka sieviete gultā uzvedas kā "seksa regulators".

"Seksa regulators" patstāvīgi kontrolē mīlestības procesu. Sniedz milzum daudz instrukciju un palabo savu partneri, it kā pati būtu policists kādā krustojumā, norādot, kurp braukt. Šīs "seksa regulatores" pašas iedomājušās, kādam jābūt seksam un mēģina savus stereotipus uzspiest savam partnerim. 

Ļauj vīrietim izzināt tavu ķermeni, iemācīties sniegt tev baudu. Ja arī šajā gadījumā viņā palik nejūtīgs, iespējams, tev jādomā par jūsu saderību un to, kā vienam otram tomēr pielāgoties.

 

6.Vīrieši nevar ciest gultā bezjūtīgas sievietes.

Ļauj sev parādīt savu jūtīgumu, nodarbojoties ar seksu. Saki savam partnerim, cik tev ir patīkami, kad viņš dara to, kas tev vislabāk patīk, ka tu viņam arī vēlies to pašu atdarīt, kā tu viņu mīli un kāpēc. Parādot partnerim kādu baudu tu gūsti, mīlējoties ar viņu, tu radīsi intīmu gaisotni ne tikai gultā, bet kopumā jūsu abu attiecībās.

 

7. Vīriešiem nepatīk sievietes, kas gultā runā pārāk daudz.

Pamēģini veikt eksperimentu: ieklausies sevī, kad nākamreiz ar savu mīļoto mīlējaties. Pievērs uzmanību tam, cik daudz tu runā, ko tieši tu saki un ko tu jūti. Ja atklāsi, ka runā par daudz, mēģini labāk koncentrēties uz to, ko jūt tavs ķermenis, izdves kādu frāzi tad, kad jūti vislielāko baudu, nevis runā runāšanas pēc. Pamēģini piedzīvot pēc iespējas vairāk emociju, nemēģinot tās skaļi "aprakstīt". Vai vēl labāk, mīlējoties pamēģini vispār neizteikt neko, tad redzēsi, cik patiesībā tas ir grūti. 

 

8.Vīrieši nevar ciest sievietes, kas neseko līdzi savai ārienei.

Vīriešiem lielu nepatiku izraisa sievietes, kas neseko līdzi savam izskatam un tām, kurām piemīt slikti ieradumi. Starp citu, tieši to pašu izjūt arī sievietes attiecībā pret neakurātiem vīriešiem. Jāatceras gan, ka vīrieši tev var neteikt, ka viņam nepatīk tavs izskats, viņi pat šādu apgalvojumu var noliegt.

Neviens no mums fiziski nav absolūta pilnība, bet katrs no mums var sev sekot līdzi, panākot to, ka esi patīkams - skaisti smaržo, esi ar veselīgu ādas krāsu. Bet tas viss ir tik svarīgi seksā! Sastādi sarakstu, ko tu sevis labā vari izdarīt, lai kļūtu vēl seksuālāka: nomainīt frizūru, piemeklēt vēl jaukāku ķermeņa losjonu utmldz.

 

Zinātniskie pētījumi liecina, ka tās sievietes, kuras regulāri nodarbojas ar kādiem fiziskiem vingrinājumiem, jūtas daudz seksuālākas un arī saņem no seksa daudz lielāku baudu par tām, kuras to nedara.

 

Tu esi tas, ko tu ēd. Ja tu ēd treknu pārtiku, visticamāk, tev būs kādi apaļumi. Starp citu, slikta elpa un nepatīkams ķermeņa aromāts parasti norāda uz nepareizas diētas ievērošanu. Pievērs uzmanību ēdienam, ko ēd, padari savu diētu vēl veselīgāku. Tu uzreiz labāk izskatīsies un arī jutīsies daudz valdzinošāk. 

 

Reklāma
Reklāma

Vingro, lai izskatītos un justos daudz seksīgāka. Zinātniskie pētījumi liecina, ka tās sievietes, kuras regulāri nodarbojas ar kādiem fiziskiem vingrinājumiem, jūtas daudz seksuālākas un arī saņem no seksa daudz lielāku baudu par tām, kuras to nedara. Iespējams, tu nekad neesi domājusi tādā kopsakarībā - sports un erotika, taču tam ir vislielākā saistība.

Ievies savā dzīvesveidā kādu sportisku nodarbi - tā var būt pastaiga, treniņi sporta zālē, braukšana ar velosipēdu vai arī dejošana pie tavas mīļākās mūzikas, kad esi viena.

 

9.Vīriešus tracina tas, ka sieviete nemīl savu ķermeni un visu laiku atgādina par tā trūkumiem.

Sievietes pašas vīriešiem norāda, kā pret viņām izturēties. Ja tu patstāvīgi pati sevi pazemo un atgādini par saviem trūkumiem, agri vai vēlu vīrietis tev sāks piekrist. Iemācies mīlēt savu ķermeni kā burvīgu sievišķības etalonu. Sastādi sarakstu ar 20 punktiem, kas tev sevī patīk, raugoties no fiziskajiem dotumiem. Pavaicā savam partnerim, kas viņam tevī vislabāk patīk un notici viņam! Un neuztraucies, ja nu gadījumā viņš atklāj tieši to, par ko pati īsti pārliecināta neesi.

Pārstāj sevi pazemot partnera priekšā. Nepievērs viņa uzmanību tavu gurnu apmēriem. Neiebilsti, kad viņš tev izsaka komplimentus. Nežēlojies par to, cik slikti tu izskaties. Ja tev sevī kaut kas nepatīk, mēģini to izmainīt. Katrā ziņā - nerunā par to skaļi. Un, kad tavs partneris tev saka, cik skaista tu esi, pasaki paldies.

 

10. Vīriešiem tomēr arī nepatīk sievietes, kas pārlieku ir aizrāvušās ar savu ārējo izskatu.

Devītais punkts bija par sievietēm, kas neseko līdzi savai ārienei. Šis punkts ir par otru galējību - sievietēm, kas vienmēr ir aizņemtas ar domu: kā es izskatos. Bieži vīriešus tracina sievietes, kas pārmēru aizrāvušās ar kosmētikas lietošanu. Lieta tāda, ka vairumam vīriešu nepatīk make-up. Viņiem gan nekas nav pretim pret nelielu kosmētikas daudzuma izmantošanu, jo īpaši, izceļot sievietes acis. Toties visvairāk vīriešus tracina bieza pūdekrēma kārta un vaigu sārtuma izmantošana.

Tāpat vīriešus tracina sievietes, kas lūpas krāso tūliņ pēc pusdienām un turpat pie galda, vīriešu acu priekšā. Neraugoties uz to, ka vīrieši novērtē sieviešu prasmi skaisti apģērbties, tomēr viņus arī tracina sievietes, kuras uzskata, ka viņām vienmēr jābūt perfekti ģērbtām, kuras stundām ilgi pie spoguļa var piemērīt tērpus.

...visvairāk vīriešus tracina bieza pūdekrēma kārta un vaigu sārtuma izmantošana...

 

Vīriešus tracina sievietes, kuru frizūra ir tāda, kas pasaka: "Neaiztiec mani!". Viņi nemīl, ka sieviešu matos sapūsta par daudz matu laka, viņiem nepatīk "pielaizītās" frizūras, kurās nevar iegremdēt savu roku, lai noglāstītu savu mīļoto, neatduroties pret kādu lipīgu želeju, matadatu utmldz.

Vīriešiem nepatīk, ja sieviete nēsā pārāk daudz rotu. Sievietēm nereti tas šķiet skaisti, bet vīrtiešiem - bezgaumīgi.

 

Sievietes, kurām nepiemīt humora izjūta, vīriešiem nepatīk.

 

Pavaicā savam vīrietim, ko viņš domā par kosmētiku un apģērbu. Tas nenozīmē, ka tev jāatsakās no savas gaumes izjūtas, lai izpatiktu vīrietim, taču liela daļa sieviešu nekad šos jautājumus nav pārrunājusi ar savu partneri. Jūs abi no šīs sarunas varat uzzināt daudz jauna. Visupirms esi skaista dvēselē un tad tikai ārienē. Cik gan daudz esi pūlējusies, lai izskatītos ārišķīgi daiļa, bet patiesais skaistums ir cilvēka iekšienē!

Kad tu esi apmierināta ar sevi, kad tu par sevi rūpējies, saglabājot savu sievišķīgo pievilcību, tu sajūti arī iekšējo skaistumu un harmoniju, un tavs daiļums ir redzams ikvienam.

11.Vīriešiem nepatīk sievietes, kas nemitīgi vēlas pārāk alkatīgi skūpstīties.

Ja tev ir aizdomas, ka varētu būt šajā kategorijā, kas nemitīgi alkst skūpstīties, pavaicā par to savam parnterim. Tikai nesaki tieši:"Tev patīk, kad es tevi skūpstu?". Saki labāk:"Vai tu nevēlētos, lai es tevi mēģinātu noskūpstīt kaut kā neierasti?". Pamēģini dažādus skūpstu veidus. Iespējams, tev noderēs šāds piemērs - domā par skūpstu, kā par ēdienu. Un tā vietā, lai mestos virsū ēdienam un kāri to aprītu, pamēģini to izgaršot pa kumosiņam. Tādā veidā tu no skūpsta iegūsi daudz lielāku baudījumu un sniegsi to arī partnerim, protams, ja vien viņš pats nav šis alkatīgais bučotājs.

 

12. Vīriešiem nepatīk pārāk nopietnas sievietes.

Vīriešiem humora izjūta ir neatņemama viņu psiholoģiskā rakstura sastāvdaļa. Vīrieši patstāvīgi atrodas zem tāda kā atbildības spiediena, viņiem netieši uzlikts par normu visu pagūt, izdarīt pēc iespējas labākā kvalitātē. Tāpēc viņi īpaši tiecas pēc smiekliem, lai pret sevi attiektos nedudz vieglāk. Smejoties un jokojoties, viņi noņem emocionālo spriedzi. Sievietes, kurām nepiemīt humora izjūta, vīriešiem nepatīk.

Nekad neliec vīrietim sajust, ka kļūda, ko viņš pieļāvis gultā, ir traģiska. Ja viņš tevi apskāvis par ciešu vai tieši otrādi, par vāju, ja viņš tevi nejauši parāvis aiz kādas matu šķipsnas vai apķēris tā, ka vairs nav ko elpot, nevajag reaģēt tā, it kā viņš būtu izdarījis noziegumu. Viņš jutīsies pazemots un absolūti sagrauts. Pamēģini uz šo situāciju paraudzīties ar zināmu humora devu. Pret visu vajadzētu izturēties ar vieglumu. Iemācies pasmieties par sevi gan gultā, gan ārpus tās. Dažreiz arī tev būtu lietderīgi kļūt par mazu meiteni. Tev pašai būs jautrāk, un pie tā visa - savam vīrietim kļūsi par vēl pievilcīgāku partneri.

 

Sagatavots pēc ārzemju medijos publicētiem materiāliem.