4 padomi, kā mīļotajam neļaut uzreiz aizmigt pēc intīmas tuvības

Dabā tā iekārtots, ka vīrietis un sieviete pēc intīmās tuvības uzvedas atšķirīgi. Visbiežāk, vīrieši uzreiz aizmieg, bet sievietes gluži pretēji – ir pilnas enerģijas un dzīvesspara.
Pēc mīlēšanās ejiet dušā kopā. Turklāt lielākā daļa vīriešu ir kā bez prāta par šādu nodarbi

FOTO: Shutterstock.com

Pēc mīlēšanās ejiet dušā kopā. Turklāt lielākā daļa vīriešu ir kā bez prāta par šādu nodarbi

Eksistē daudz joku par to, ka vīrietis pēc seksa pagriežas pret sienu un vienā mirklī aizmieg. Piedāvājam dažus padomus, kas var palīdzēt pavadīt patīkamu laiku pēc mīlēšanās abiem partneriem.
 

4 pavisam vienkārši padomi, ko der ielāgot ikvienai sievietei

 

1. Izsaki savam partnerim komplimentu. Protams, sievietes komplimentus mīl vairāk nekā vīrieši, taču atbalsti savu mīļoto. Pilnīgi visiem vīriešiem patīk, ja viņiem saka, ka viņš ir lielisks mīļākais.

Tieši tavi komplimenti palīdzēs attālināt tava vīrieša miegu. Piekritīsi, ka ir diezgan grūti aizmigt, kad tevi slavē. 

Turklāt šo laiku pēc mīlēšanās var izmantot, lai pastāstītu par savām fantāzijām, kuras varētu īstenot nākamajā mīlēšanās laikā.

 

2. Veic savam partnerim masāžu. Lai gan šis ir lielisks veids fiiziskā kontakta paildzināšanai, tomēr masāžas laikā nepieskaries viņa intīmajām ķermeņa zonām. Ar masāžas palīdzību var atrast vēl neatklātas erogēnās zonas.

Dažos gadījumos masāža gan palīdz mīlas lietu turpinājumu teju visu nakti, jo šādi pieskārieni uzlabo asinsriti atsevišķos orgānos.

 

Reklāma
Reklāma

3. Pēc mīlēšanās ejiet dušā kopā. Turklāt lielākā daļa vīriešu ir kā bez prāta par šādu nodarbi. Tas ir arī lielisks veids, kā atgriezt uzbudinājumu. Sākumā viens otram var paberzt muguru, bet tad ieteicams vienkārši apkampties un pastāvēt zem ūdens strūklas.

 

4. Piespied cieši savu partneri pie sevis. Tas ir labākais, ko var izdarīt uzreiz pēc seksa. Tieši apskāvienā tu vislabāk varēsi sajust savu partneri. Un ne jau visi vīrieši ir gatavi aizmigt uzreiz pēc mīlēšanās. Ja tavs partneris miegā nemēdz tevi apķert, tad pati apķer viņu un ļauj aizmigt savās skavās. 

Šis ir labs veids, kā vīrietim parādīt savu mīlestību un rūpes par viņu.

 

Kāpēc tieši 4 padomi un ne vairāk, ne mazāk? Tādēļ, ka ikviena sieviete var izdomāt piekto, sesto un divpadsmito, bet šīs ir vien dažas vienkāršākās idejas.

 

Padomi smelti no ārzemju medijos pieejamās informācijas.