Ja gribi lielāku algu, nodarbojies ar seksu!

Vai regulārs sekss var tevi padarīt bagātu? Pētījumā atklāts, ka tie darbinieki, kuri nodarbojas ar seksu ne mazāk kā 4 reizes nedēļā, saņem lielāku algu kā tie, kuri ar seksu nodarbojas mazāk.

 Pētnieki atklājuši, ka cilvēki, kuri ar seksu nodarbojas vismaz 4 reizes nedēļā, saņem saņem par 5% lielāku algu kā cilvēki, kuriem gultas prieki nav tik bieži – neatkarīgi no izglītības vai profesijas.

FOTO: Marika Eglīte

Pētnieki atklājuši, ka cilvēki, kuri ar seksu nodarbojas vismaz 4 reizes nedēļā, saņem saņem par 5% lielāku algu kā cilvēki, kuriem gultas prieki nav tik bieži – neatkarīgi no izglītības vai profesijas.

Vairāk seksa, lielāka alga

Ja tu darbā vēlies algas pielikumu, tev, iespējams, vajag vairāk pastrādāt guļamistabā. Regulārs sekss, acīmredzot, varētu būt atslēga lielākai algai. Pētnieki atklājuši, ka cilvēki, kuri ar seksu nodarbojas vismaz 4 reizes nedēļā, saņem saņem par 5% lielāku algu kā cilvēki, kuriem gultas prieki nav tik bieži – neatkarīgi no izglītības vai profesijas. Iespējamais iemesls varētu būt tāds, ka cilvēki, kas nopelna vairāk, var atļauties iet uz vairāk randiņiem, vai arī viņi ir pievilcīgāki pretējam dzimumam. Pētījums arī atklāja, ka cilvēki, kam seksa nav vispār, nopelna par 3% mazāk kā cilvēki, kam ir sekss. Pētnieki secināja, ka pat cilvēki, kuri slimo ar kādu slimību, nopelna vairāk, ja regulāri nodarbojas ar seksu.

 

Lielāki ienākumi. Vairāk dāvanu. Vairāk seksa

Doktors Dridaks (Nick Drydakis) atzina, ka viņš nezina, kāpēc tieši sekss un ienākumi ir savienojami, bet viņš tic, ka tam noteikti ir izskaidrojums. Iespējams, cilvēki, kuriem ir vairāk līdzekļu, var atļauties iet uz vairāk randiņiem. Vēl viens iemesls varētu būt, ka cilvēki ar lielākiem ienākumiem ir pievilcīgāki potenciālajiem partneriem. Pēdējā doktora teorija ir tā, ka cilvēki ar augstākiem ienākumiem var atļauties nopirkt saviem partnriem dāvanas, un viņi tiek atalgoti ar seksu. 

 

Reklāma
Reklāma

Vairāk seksa, priecīgāks prāts

Zinātnieki noskaidrojuši, ka fiziskas tuvības trūkums var ļoti ietekmēt cilvēka garīgo stāvokli. Nepietiekams seksa daudzums var izraisīt vientulību, satraukumu un depresiju. ”Cilvēki grib mīlēt un tik mīlēti gan seksuālā, gan neseksuālā plāksnē. Ja šie elementi trūkst, daudzi cilvēki izjūt nemieru, vientulību un depresiju, kas ietekmē profesionālo lauciņu,” atklāja doktors Niks Dridaks.

 

Par pētījumu

Dokotrs Dridaks sacīja, ka viņš nolēma studēt šo tēmu, jo viņš tic, ka cilvēkiem ir jāapmierina savas pamatvajadzības, piemēram, ēšana, dzeršana, gulēšana un sekss, pirms viņi varēs būt veiksmīgi citās dzīves jomās. Viņš aptaujāja no 7 500 cilvēkus vecumā no 26 līdz 50 gadiem. Dalībnieki, kuri bija gan heterosekuāli, gan homoseksuāli pāri, tika aptaujāti par savu veselību, seksuālo aktivitāti, nodarbinātības statusu un ienākumiem.

 

Pēc ārzemju preses sagatavojusi Ita Petrika, speciāli mammamuntetiem.lv