Gribu zināt, kādēļ man nekādi neiet mīlestībā?

Sveiki, mammām un tētiem lietotāji! Vēlējos padalīties ar savu bēdu stāstu. Mani sauc Raitis, man tūlīt paliks 22 gadi. Gribu zināt, kāpēc man nekādi neiet mīlestībā? Tikai nepieminiet lāstus, es tiem neticu!
Patstāvīga draudzene man nav bijusi, jo neesmu nekāds mačo. Foto no www.moonparlour.lv. Modelim nav saistības ar raksta saturu.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Patstāvīga draudzene man nav bijusi, jo neesmu nekāds mačo. Foto no www.moonparlour.lv. Modelim nav saistības ar raksta saturu.

 

Patstāvīga draudzene man nav bijusi, jo neesmu nekāds mačo. Bet tomēr rūpējos par ārējo izskatu. Nepatīk ballītes, alkoholu lietoju reti, nesmēķēju. Strādāju par pavāru/picu cepēju, tā kā gatavot protu.

Ir dzīvoklis, savs. Protams, vēl jāremontē. Esmu jautrs, komunikabls, neesmu kautrīgs (tikai dažreiz).

 

Maijā iepazinos ar meiteni, dzīvoja Rīgā, bet mācījās augstskolā. 5 reizes satikāmies un viss. Vairāk viņai nebija laika. Sevi vainot šajā ziņā nevaru, jo man darbā ir slīdošais grafiks. Viņai laika bija, praktiski, katru dienu!

Tā mēs kādu mēnesi nebijām ne tikušies, ne sarakstījušies, līdz iepazinos ar citu meiteni. Tad, protams, nācās dabūt meiteni rokā, lai varētu pateikt, ka nekas nesanāca.

Reklāma
Reklāma

Nu neko.

Tagad, kaut kad augustā, iepazinos ar otru meiteni. Katru dienu sarakstījāmies, viss bija ok, sarunājām satikties.

Pēc tam sarakstīšanās palika mazāka. Domāju, ka noteikti vaina jau bija manī, bet tā jau man arī neko nepateica.

Līdz saņēmu īsziņu, ka tomēr nekas nesanāks, jo esot sagājusi kopā ar veco mīlestību. Tātad īstenībā, kamēr sarakstījās ar mani, satikās ar bijušo? Nu come on!!!