Pēc seksa viņš tev saka "paldies". Kāpēc?

Raksts peredzēts auditorijai, kas nav jaunāka par 18 gadu vecumu.

Iedomājies, ka pēc satriecošas nakts ar savu sapņu vīrieti viņš tā vietā, lai teiktu "tu esi brīnišķīgākā sieviete pasaulē" vai "tu man patiešām ļoti patīc, un es jau tagad gaidu mūsu nākamo tikšanos” pasaka vienkāršu un lakonisku: „Paldies!" Sasodīts, KĀPĒC?

Foto: moonparlour.lv

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto: moonparlour.lv

Informācija no portāla www.kasjauns.lv.

 

Šādā situācijā izdzirdot burvju vārdiņu"paldies", sievietes reaģē atšķirīgi. Dažas neslēpj, ka pēc šādiem vārdiem sajutušās kā vieglas uzvedības sievietes, un šādu vīrieti vajag pamest pēc iespējas ātrāk. Citas savukārt uzskata, ka šādā veidā cilvēks tikai dalās ar savām izjūtām, un tas nav nekas slikts. Gluži pretēji, par to jāpriecājas. 

Patiesībā aptuveni 67% sieviešu pēc mīlēšanās negribētu, ka partneris viņām saka "paldies", noskaidrots vietnes darnipora.lt veiktā aptaujā. Kāds ir tavs viedoklis šajā jautājumā.? 

 

Lūk, daži iespējamie iemesli, kāpēc pēc seksa vīrietis saka "paldies": 

Viņam ļoti ilgi nav bijis seksa. Tāpēc viņš patiešām jūtas tev pateicīgs, vai arī – viņš gluži vienkārši ir aizmirsis, kas jāsaka sievietei pēc mīlēšanās. Varbūt puisis ir kautrīgs, un sarunas ar sievietēm viņam vispār nevedas diezko labi? Nu, patieso iemeslu tu, protams, vari uzzināt tikai tādā gadījumā, ja viņam to pati pajautāsi. 

 

Viņš ir ļoti pieklājīgs. Pievērs uzmanību, cik bieži viņš lieto šo vārdu. Varbūt viņš "paldies" saka pie katras izdevības, dienas laikā pat desmitiem reižu. Ja tas tā ir, iespējams, nav pārāk jālauza galva par viņa "paldies" gultā. Galu galā šis vārds ir viņa dzīvesveids! 

 

Viņš tev par to maksā. Tas varētu izskaidrot, kāpēc, pēc seksa viņš pateica šo "paldies". Ja tā nav, tad, iespējams, ka viņš drīzāk pateica kādu citu, ļoti līdzīgu frāzi, piemēram, "Tas bija fantastiski", "Noskūpsti mani", „Es jūku vai prātā tevis dēļ” vai tamlīdzīgi. 

Reklāma
Reklāma

 

Viņš cenšas tevi aizvainot. Varbūt šis cilvēks par kaut ko dusmojas uz tevi? Ja viņš kaut cik pazīst sievietes, visticamāk, tomēr nojauš, šāda „pateicība” par mīlēšanos lielākoties tomēr ir aizskaroša, un varbūt viņa mērķis patiešām bija tevi sāpināt. Protams, ja tā ir taisnība, tad tavs draugs rīkojas ļoti nesmuki, bet vienīgais veids, kā uzzināt patiesību, ir viņam to pajautāt. 

 

Viņš vēlas tev izteikt komplimentu, bet nezina, kā to darīt. "Paldies" pēc seksa labākā lieta, viņš var spēj izdomāt. Nu, piekrīti taču, ka ir ne mazums vīriešu, kuriem nav īpaši liela pieredze ar sievietēm, un uztraukumā var sarunāt ne tādas muļķības vien. 

 

Tu esi viņa sieva, un viņam patīk plēst jokus. Viņš joko visur: ar draugiem, ģimenes ballītēs, mājās skatoties televīziju, darbā un pat... gultā. Iespējams, tu ar to rēķinājies, ja jau piekriti ar viņu precēties, bet varbūt ir vērts parunāt ar savu vīru un mēģināt paskaidrot, ka ir situācijas, kur vajadzētu piebremzēt ar saviem muļķīgajiem jociņiem. Viņš nesaprot? Pajoko par viņa vīrišķo "lepnumu", varbūt tas palīdzēs saprast. Protams, ja viņš tā jokoja jau jūsu pirmajā nakti, jāsecina, ka tev gadījies satikt patiešām īstu dīvainīti. 

 

 

Avots: www.kasjauns.lv