Citi vīrieši mani pamana, tikai ne mans mīļotais

"... Es biju vislaimīgākā sieviete pasaulē, bet tad viss mainījās. Viņš man vairs nepievērsa uzmanību, neskūpsta mani, kā kādreiz, stipri mazāk romantikas, arī gultas lietās daudz kas mainījies," raksta kāda portāla mammamuntetiem.lv lasītāja.

... esmu cilvēks, kam patīk rūpēties par kādu un mīlēt kādu, kas manai dzīvei ir ļoti svarīgs...

FOTO: Dana Romaņuka, http://www.photokidz.lv/

... esmu cilvēks, kam patīk rūpēties par kādu un mīlēt kādu, kas manai dzīvei ir ļoti svarīgs...

"Vēlējos uzzināt Jūsu padomu, mani kas nomāc! Dzīvoju ar puisi kopā vairāk nekā 2 gadus, sākums bija vienkārši ideāls, no viņa nekā netrūka, viņš mani skūpstīja tā, it kā es lidotu debesīs, seksā viņš pret mani bija ļoti rūpīgs, visu centās darīt, tā, lai man patiktu. Es biju vislaimīgākā sieviete pasaulē! Bet tad nu viss mainījās, sākām smagi strādāt, bijām vienmēr pēc darba noguruši.. Viņš man vairs nepievērsa uzmanību, neskūpsta mani, kā kādreiz, stipri mazāk romantikas, arī gultas lietās daudz kas mainījies, jo ātrāk sekss beidzas, jo labāk...tikai tamdēļ, ka nākamajā dienā darbā atkal ir jāvergo.

 

Jo ātrāk sekss beidzas, jo labāk...

Reklāma
Reklāma

Kompimentus praktiski gandrīz vispār nedzirdu, tos es sadzirdu no citiem vīriešiem, bet es vēlos dzirdēt tikai no sava vīrieša. Domāju, ka spēšu dzīvot bez tā visa, bet nespēju, sapratu, ka man vajag, lai mani samīļo, lai mani lutina, mīl un rūpējās par mani, jo es, ņemot vērā, ka esmu arī pārgurusi pēc darba, es viņam pievēršu uzmanību, pat ļoti. Nekad par viņu neaizmirstu, jo esmu cilvēks, kam patīk rūpēties par kādu un mīlēt kādu, kas manai dzīvei ir ļoti svarīgs. Esmu mēģinājusi runāt, bet nekādi panākumi, atilde no viņa ir vienkārša - viņš tad esot man slikts, bet tā nav, es tikai lūdzu viņam aizdomāties un pievērst savai sievietei nedaudz vairāk uzmanības. Ko, lai dara, vai Jums tā ir bijis? Ja jā, kā Jūs tiekiet galā ar šādu problēmu?".