Mūsu mīlestībām nav atvaļinājumu vai brīvdienu

"Pa ceļu mūsu Mīlestības iet. Roku rokā sadevušās, ievīstījušās vienā džemperī, tās kopīgi sper ikdienas soļus," savā mīlestības vēstulē raksta Iveta Rēdliha.

Pa ceļu mūsu Mīlestības iet. Roku rokā sadevušās, ievīstījušās vienā džemperī, tās kopīgi sper ikdienas soļus.

FOTO: www.moonparlour.lv

Pa ceļu mūsu Mīlestības iet. Roku rokā sadevušās, ievīstījušās vienā džemperī, tās kopīgi sper ikdienas soļus.

 

 

Mīlestības vēstule, mīlestības dzeja

Mīlestības ceļš

Pa ceļu mūsu Mīlestības iet. Roku rokā sadevušās, ievīstījušās vienā džemperī, tās kopīgi sper ikdienas soļus. Asfalts nosmērē

un silda mūsu pēdas. Te kāda peļķe, kurai priecīgi kopā izbrienam cauri, palēkdamies, lai nošļakstītu viens otru un paši

sevi. Vējš mums iepūš plaukstās sēkliņas. Ieliekam tās azotē un ņemam līdzi, lai siltumā tās aug.

Mūsu Mīlestībām nepieder tikai viena diena gadā, tām nav atvaļinājumu vai brīvdienu. Tās mūs nes pa ceļu katru dienu. Tam nav nozīmes, vai aiz loga spīd saule, vai zemi pātago spēcīga lietus šalts. Mūsu Mīlestībām ir svarīgs kopā ejamais ceļš. Mēs vienmēr tam būsim pusē, jo Mīlestības ceļš ir bezgalīgs.

 

 

Reklāma
Reklāma

Autore: Iveta Rēdliha, akcijas "Mīlestības vēstules" dalībniece

Foto: www.moonparlour.lv

 

 

____________

Lai pievērstu mammamuntetiem.lv lasītāju un sabiedrības uzmanību pāra attiecību stiprināšanas nozīmei, izsludinām  akciju "Mīlestības vēstules". Aicinām uzrakstīt vienu mīlestības vēstuli savam mīļotajam, un iesūtīt to publicēšanai portālā mammamuntetiem.lv. 

 

Trīs redakcijas izvēlēto vēstuļu autori balvā saņems ielūgumus uz brīnišķās Latvijas blūza grupas  "Latvian Blues Band" koncertu "Sapņu fabrikā" un šampanieša glāžu "Open-Up" komplektu no trauku un virtuves piederumu veikala RITO!