Tavas lūpas. Daudz karstākas par magmu zemes dzīlēs

Raksta saturs nav piemērots auditorijai, kas jaunāka par 18 gadu vecumu.

"...Lēni un liegi... sniega pārslas...un skūpsti...Tavas lūpas. Daudz karstākas par magmu zemes dzīlēs. Tāpēc sniega pārslas labāk izvēlas zemi, ne lūpas. Lūpas ir viņu nāve. Man dzīvība. Vai kas vairāk?!," mīlestības vēstulē savam mīļotajam raksta portāla mammamuntetiem.lv lasītāja, Mīlestības vēstuļu konkursa dalībniece Līga.

 Bet Tu nebēdz manas uguns, es zinu, mana kaisle Tevi vadzina. Tavas rokas neatraujas nāves bailēs no manas svelmes! Vēl vairāk - tās glāsta, lai iedegtu, lai aizdegtu, lai saplūstu vienā liesmojošā tango ritmā - nav nekā brīnišķīgāka, par Tavām rokām!

FOTO: Marika Eglīte

Bet Tu nebēdz manas uguns, es zinu, mana kaisle Tevi vadzina. Tavas rokas neatraujas nāves bailēs no manas svelmes! Vēl vairāk - tās glāsta, lai iedegtu, lai aizdegtu, lai saplūstu vienā liesmojošā tango ritmā - nav nekā brīnišķīgāka, par Tavām rokām!

 

Snieg.

Lēni un liegi sniega pārslas, vēja aijātas, tuvojas zemei, kur tās saldi iemigs zemes maigajās plaukstās.

Kā es Tavos apskāvienos. Tavu stipro roku apskāvienos, kas vienlaikus spēj būt tik glāstoši jutekliskas... kā sniega pārsla, kas, piezemējusies uz vaiga, tomēr manas uguns izbiedēta, turpina deju ar vēju. Bet Tu nebēdz manas uguns, es zinu, mana kaisle Tevi valdzina. Tavas rokas neatraujas nāves bailēs no manas svelmes! Vēl vairāk - tās glāsta, lai iedegtu, lai aizdegtu, lai saplūstu vienā liesmojošā tango ritmā - nav nekā brīnišķīgāka, par Tavām rokām!

Kad Tavu lūpu deju soļi skar mana vēdera deju grīdu, brūk visas pasaules varas, paliek tikai viena. Vienīgā. Mīlestības vara.

Lēni un liegi... sniega pārslas... un skūpsti...Tavas lūpas. Daudz karstākas par magmu zemes dzīlēs. Tāpēc sniega pārslas labāk izvēlas zemi, ne lūpas. Lūpas ir viņu nāve. Man dzīvība. Vai kas vairāk?! Tavu lūpu pieskāriens mani debesīs ceļ!!! Tavu lūpu deja ar manējām ierauj neprāta reibonī! Kad Tavu lūpu deju soļi skar mana vēdera deju grīdu, brūk visas pasaules varas, paliek tikai viena. Vienīgā. Mīlestības vara.

 

Vai tas ir Vīnes valsis, kurā nepagurstot griežas baltās, aukstās pūkas? Kādi gan svētki tās pulcējuši vienkopus tik lielā skaitā neprātīgi griezties? Cik tālu vien skatiens sniedzas - pa labi un pa kreisi, uz priekšu, atpakaļ un bezgalībā - visur - dejo, dejo, dejo...

 

Vai Mīlestība arī viņu mežģīnes raksta? Un, vai tā nav Mīlestība, kas ielej saules diskā zeltu? Zeltu, kas novilks viņu mežģīņu kleitas, lai zemi darītu auglīgu? Gluži kā Tavas rokas, kas novelk manu ietērpu, lai radītu brīnumu. Visu brīnumu brīnumu, kura apaļās, kā pogas, acis nu, skatot lielu baltu pārslu, ieplešas izbrīnā, bet, uzlūkojot Tevi, samiedzas mīlestības pilnā smaidā...

 

 


Reklāma
Reklāma

Lai pievērstu mammamuntetiem.lv lasītāju un sabiedrības uzmanību pāra attiecību stiprināšanas nozīmei, izsludinām  akciju "Mīlestības vēstules". Aicinām uzrakstīt vienu mīlestības vēstuli savam mīļotajam, un iesūtīt to publicēšanai portālā mammamuntetiem.lv. 

 

Trīs redakcijas izvēlēto vēstuļu autori balvā saņems ielūgumus uz brīnišķās Latvijas blūza grupas  "Latvian Blues Band" koncertu "Sapņu fabrikā" un šampanieša glāžu "Open-Up" komplektu no trauku un virtuves piederumu veikala RITO! 

 

ĪPAŠI! Labākās vēstules piedalīsies Mīlestības vēstuļu lasījumos, 8. martā, Rīgas Mākslas telpā.

 

Lai piedalītos mīlestības akcijā:

- uzraksti mīlestības vēstuli (tai ir jābūt tevis paša rakstītai!);

- akcijai iesūtītajai vēstulei jābūt ne garākai par vienu lapu jeb 3 000 rakstu zīmēm;

- iesūti vēstuli līdz šā gada 4. martam - vēl vari pagūt!

- ja vēlies, vēstulei vari pievienot arī ilustrāciju (zīmējumu, foto)

- iesūtot vēstuli, norādi savu kontaktinformāciju, kā arī to, vai vēlies, lai vēstuli publicē anonīmi;

- vēstules gaidīsim uz e-pastu redakcija@mammam.lv