Tu esi Vecis ar lielo V. Nē, nu patiešām

Raksta saturs nav piemērots auditorijai, kas jaunāka par 18 gadu vecumu.

Tu esi Vecis ar lielo V. Nē, nu patiešām. Cik bieži tu man saki: “Mīļā, tu šodien izskaties pasakaini!”? Necik. Piedod, ja neesmu saskaitījusi pareizi.

Pirmos kopdzīves gados es rūcu un raudāju – nu kāpēc tu man nesaki komplimentus?!  Foto iesūtījusi Ieva Putrāle, mammamuntetiem.lv lasītāja

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Pirmos kopdzīves gados es rūcu un raudāju – nu kāpēc tu man nesaki komplimentus?! Foto iesūtījusi Ieva Putrāle, mammamuntetiem.lv lasītāja

Kad prasu: “Vai šīs kurpes saskan ar kleitu”, tu man atbildi: ir ok. Okey? Vai tiešām es parasti izskatos uz okey, nevis uz – tu esi dievišķa? 

 

Pirmos kopdzīves gados es rūcu un raudāju – nu kāpēc tu man nesaki komplimentus?! Es gribu tos dzirdēt! Es gribu, lai tu man lej medu ausīs. Kaut reizi mēnesī - man tiešām ar to pietiktu. Es rūcu un raudāju. Man šķita – ārprāts, to, ka esmu skaista, man biežāk saka sveši cilvēki, nekā tu, mans vīrs.

 

Un tad es ieraudzīju. Kā tu uz mani skaties...

Tā bija kāda ballīte. Mēs ar draudzenēm neprātīgi smējāmies. Par kaut ko, par niekiem. Tu runāji ar večiem. Ar acu kaktiņu es pamanīju – tu vēro mani. Apmierinātībā ņurdi. Esi laimīgs. Īsu brīdi šaubījos – vai tiešām laimīgs par to, ka esmu tava..? Jā!

 

Tagad es atpazīstu šo skatienu. Laiku pa laikam noķeru to. Un tavā skatienā ietverts vairāk par pliku “Mīļā, tu šodien izskaties pasakaini”. 

 

Tu esi Vecis ar lielo V. Nē, nu patiešām. Par mīlu tu man nežužini ausīs, bet tu ņem un vienkārši mīli. 

 

Es mīlu tevi. 

 

Iesūtījusi Laura, akcijas "Mīlestības vēstules" dalībniece

Reklāma
Reklāma

 

--------------------------

 

Lai pievērstu mammamuntetiem.lv lasītāju un sabiedrības uzmanību pāra attiecību stiprināšanas nozīmei, izsludinām  akciju "Mīlestības vēstules". Aicinām uzrakstīt vienu mīlestības vēstuli savam mīļotajam, un iesūtīt to publicēšanai portālā mammamuntetiem.lv. 

 

Trīs redakcijas izvēlēto vēstuļu autori balvā saņems ielūgumus uz brīnišķās Latvijas blūza grupas  "Latvian Blues Band" koncertu "Sapņu fabrikā" un šampanieša glāžu "Open-Up" komplektu no trauku un virtuves piederumu veikala RITO! 

 

ĪPAŠI! Labākās vēstules piedalīsies Mīlestības vēstuļu lasījumos, 8. martā, Rīgas Mākslas telpā.

 

Lai piedalītos mīlestības akcijā:

- uzraksti mīlestības vēstuli (tai ir jābūt tevis paša rakstītai!);

- akcijai iesūtītajai vēstulei jābūt ne garākai par vienu lapu jeb 3 000 rakstu zīmēm;

- iesūti vēstuli līdz šā gada 4. martam;

- ja vēlies, vēstulei vari pievienot arī ilustrāciju (zīmējumu, foto)

- iesūtot vēstuli, norādi savu kontaktinformāciju, kā arī to, vai vēlies, lai vēstuli publicē anonīmi;

- vēstules gaidīsim uz e-pastu redakcija@mammam.lv