Cik ļoti esam cīnījušies par mīlestību - kā Romeo un Džuljeta

"...Tu pabeidz teikumus manā vietā. Vien mēs abi zinām, cik ļoti esam cīnījušies par šo mīlestību. Tāpat kā Romeo un Džuljeta. Likās visa pasaule ir pret mums. Taču MĪLESTĪBA izrādījās pārāka," mīlestības vēstulē savam mīļotajam raksta Marina, portāla mammamuntetiem.lv lasītāja, Mīlestības vēstuļu konkursa dalībniece.

Likās visa pasaule ir pret mums. Taču MĪLESTĪBA izrādījās pārāka. Un mēs esam pierādījuši visiem, ka tieši mēs esam katra otrā pusīte. Ik dienas es pateicos Dievam, ka TU MAN ESI! Foto: Vineta Janumzeme.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Likās visa pasaule ir pret mums. Taču MĪLESTĪBA izrādījās pārāka. Un mēs esam pierādījuši visiem, ka tieši mēs esam katra otrā pusīte. Ik dienas es pateicos Dievam, ka TU MAN ESI! Foto: Vineta Janumzeme.

Paskaties, kas notiek aiz loga. Tu noteikti tagad redzi to pašu, ko es, kad rakstīju - ozolu un ābeli, kas viens otram tik tuvu pieglaudušies. Tāpat kā mēs, ik vakaru, kad beidzot varam atļauties nesteidzīgi baudīt viens otra tuvumu. Tādos mirkļos prāts kliedz labsajūtā. Nekas nevar man likt justies tik labi - kā Tu. Kad tavas rokas cieši apskauj mani, man pazūd laiks. Es ieeju citā realitātē, kurā esam tikai mēs. Neviens un nekad man nav spējis sniegt to, ko Tu. Atbalstu, spēku ticēt sev, vērtēt citus noņemot rozā brilles. Brīžiem liekas, ka tu pazīsti mani labāk, nekā es pati.

Tu pabeidz teikumus manā vietā. Vien mēs abi zinām, cik ļoti esam cīnījušies par šo mīlestību. Tāpat kā Romeo un Džuljeta. Likās visa pasaule ir pret mums. Taču MĪLESTĪBA izrādījās pārāka. Un mēs esam pierādījuši visiem, ka tieši mēs esam katra otrā pusīte. Ik dienas es pateicos Dievam, ka TU MAN ESI! Un ikreiz to saku ar asarām acīs, jo nespēju noticēt veiksmei.

 

Un vēl jo vairāk, kad redzu Tevi blakus mūsu bērniem, man gribas apturēt laiku. Tava mīlestība ir tik patiesa un skaista. Uzlūkojot viņus, TAVA SEJA ZIED. Tādos brīžos Tevi mīlu vēl stiprāk.

 

Citreiz pat bail tevi nožņaugt savā mīlestībā. Es Tevi mīlu, mīlu, mīlu...Tu esi gaisma tuneļa galā...Tu esi mans gaiss, ko elpoju. Tu esi tas, pateicoties kuram es dzīvoju. Noteikti šos vārdus klātienē es nespētu izteikt, jo vienkārši mums nāktos slīkt mīlestības asaru okeānā. 

Nekad neizlaid manas rokas no savējām! Satver vēl ciešāk, lai jūtu, ka Tu esi! Turi siltumā mūsu jūtas! Sargā tās no naidīgajām ledus lāstekām! Neļauj mums sasalt! Mums jābūt vienam priekš otra! Mēs esam viens otram! Un mūs ciešā jo ciešā saitītē tur - tās burvīgās roķeles, tās ačteles un smaidi, ko ik dienu redzam - kā mūsu neprātīgās mīlestības augļus. Viņos abos esam arī mēs. TU UN ES!

ES TEVI NEPRĀTĪGI MĪLU! 

 

 

Reklāma
Reklāma

Lai pievērstu mammamuntetiem.lv lasītāju un sabiedrības uzmanību pāra attiecību stiprināšanas nozīmei, izsludinām  akciju "Mīlestības vēstules". Aicinām uzrakstīt vienu mīlestības vēstuli savam mīļotajam, un iesūtīt to publicēšanai portālā mammamuntetiem.lv. 

 

Trīs redakcijas izvēlēto vēstuļu autori balvā saņems ielūgumus uz brīnišķās Latvijas blūza grupas  "Latvian Blues Band" koncertu "Sapņu fabrikā" un šampanieša glāžu "Open-Up" komplektu no trauku un virtuves piederumu veikala RITO! 

 

ĪPAŠI! Labākās vēstules piedalīsies Mīlestības vēstuļu lasījumos, 8. martā, Rīgas Mākslas telpā.

 

Lai piedalītos mīlestības akcijā:

- uzraksti mīlestības vēstuli (tai ir jābūt tevis paša rakstītai!);

- akcijai iesūtītajai vēstulei jābūt ne garākai par vienu lapu jeb 3 000 rakstu zīmēm;

- iesūti vēstuli līdz šā gada 4. martam;

- ja vēlies, vēstulei vari pievienot arī ilustrāciju (zīmējumu, foto)

- iesūtot vēstuli, norādi savu kontaktinformāciju, kā arī to, vai vēlies, lai vēstuli publicē anonīmi;

- vēstules gaidīsim uz e-pastu redakcija@mammam.lv