Paldies par mīļo buču no rīta

Raksta saturs nav piemērots auditorijai, kas jaunāka par 18 gadu vecumu.

"...paldies, ka radīji mūsu mīlestības augli - mūsu dēlu, kas mīl mūs un kuru mēs varam lutināt...", mīlestības vēstulē savam vīram Raivim raksta Žanete Tauriņa, portāla mammamuntetiem.lv lasītāja, Mīlestības vēstuļu konkursa dalībniece.

FOTO: Marika Eglīte

 

Sveiks, mīļais Raivi.

Šodien pamostoties, es pavēru acis un skatoties uz tumšiem aizkariem istabā, es nodomāju, cik žēl, ka nav brīvdiena, kad varu Tev pieglausties klāt, samīļot un klusi ausī iečukstēt:"Labrīt".

Es biežu domāju, ka esam radīti viens otram, ir tik patīkami apzināties, ka mani mīli un esi man blakus vienmēr - gan priekos, gan bēdās, ka zvērējām pie altāra, ka mūsu ceļi savijās vienā ceļā.. 

Tik bieži man gribas Tev pateikt paldies, ka esi ar mani, paldies, ka radīji mūsu mīlestības augli - mūsu dēlu, kas mīl mūs un kuru mēs varam lutināt.

Lai gan šajos laikos, vēstules vairs neraksta uz papīra, var uzlikt domas un pateikt, cik ļoti es Tevi mīlu.

Lai gan šobrīd mums neatliek tik daudz laika pavadīt kopā - divatā, es zinu, ka ir brīži, kad varam sevi palutināt. Paldies, ka samīļo mani, kad atnāc no darba, paldies par mīļo buču no rīta pirms darba.

Tu un Tava mīlestība man ļoti daudz nozīmē. Es tevi mīlu, Tava mīlošā sieva - Žanete.

 

Lai pievērstu mammamuntetiem.lv lasītāju un sabiedrības uzmanību pāra attiecību stiprināšanas nozīmei, izsludinām  akciju "Mīlestības vēstules". Aicinām uzrakstīt vienu mīlestības vēstuli savam mīļotajam, un iesūtīt to publicēšanai portālā mammamuntetiem.lv. 

Reklāma
Reklāma

 

Trīs redakcijas izvēlēto vēstuļu autori balvā saņems ielūgumus uz brīnišķās Latvijas blūza grupas  "Latvian Blues Band" koncertu "Sapņu fabrikā" un šampanieša glāžu "Open-Up" komplektu no trauku un virtuves piederumu veikala RITO! 

 

ĪPAŠI! Labākās vēstules piedalīsies Mīlestības vēstuļu lasījumos, 8. martā, Rīgas Mākslas telpā.

 

Lai piedalītos mīlestības akcijā:

- uzraksti mīlestības vēstuli (tai ir jābūt tevis paša rakstītai!);

- akcijai iesūtītajai vēstulei jābūt ne garākai par vienu lapu jeb 3 000 rakstu zīmēm;

- iesūti vēstuli līdz šā gada 4. martam;

- ja vēlies, vēstulei vari pievienot arī ilustrāciju (zīmējumu, foto)

- iesūtot vēstuli, norādi savu kontaktinformāciju, kā arī to, vai vēlies, lai vēstuli publicē anonīmi;

- vēstules gaidīsim uz e-pastu redakcija@mammam.lv