Kāpēc sievietēm puiši formastērpos šķiet tik seksīgi?

Raksta saturs nav piemērots auditorijai, kas jaunāka par 18 gadu vecumu.

Staltais policists, lielveikala apsargs ar pētošo skatienu, godasardzes rotas karavīrs, bijušais klasesbiedrs, kurš nesen atgriezies no militārās misijas Afganistānā - viņus ieraugot, sirds nez kāpēc sāk sisties straujāk. Kāpēc mums tik pievilcīgi šķiet puiši formastērpos?

Vēsturiski ir iegājies tā, ka sievietes meklē partneri, kurš varētu viņas aizsargāt. Vīrieši formastērpā to lieliski iemieso, un tādēļ pēc viņiem joprojām ir pieprasījums.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Vēsturiski ir iegājies tā, ka sievietes meklē partneri, kurš varētu viņas aizsargāt. Vīrieši formastērpā to lieliski iemieso, un tādēļ pēc viņiem joprojām ir pieprasījums.

Viņi vieš uzticamību
Militāristi dāmu acīs izskatās uzticami un disciplinēti cilvēki, kuru labās īpašības netiek apšaubītas. Šis ir samērā drošs variants, ja vīrietis uzvedas kautrīgi un nemēdz lielīties ar saviem sasniegumiem.

Viņi ir galanti un bruņinieciski
Pati profesionālā darbība bieži vien noved pie tā, ka vīrietī pamostas bruņinieks. To var redzēt pēc viņa manierēm, un lielākoties ar galantu uzvedību ir pietiekami, lai kungs radītu pozitīvu priekšstatu par sevi (dāmām ir ļoti labvēlīga attieksme pret vīriešiem, kuri atver durvis, palaiž pa priekšu, sapulcē pasniedz krēslu utt).

Pārāk aizņemti, lai izveidotu ģimeni
Treškārt, tā kā šādi vīrieši  ir ļoti aizņemti darbā, viņiem ir grūti atrast laiku attiecību veidošanai un mīlestībai, tāpēc viņu sirds bieži vien ir brīva. Ja uz mobilo tālruni nepaļaujaties, eksperti iesaka atgriezties pie vecās labās tradīcijas - papīra vēstulēm. Un vēl – armijniekiem un citiem „uzplečotiem” puišiem skarbā dzīves rūdījuma dēļ var būt grūti izteikt savas emocijas.

Sievietes meklē partneri, kurš viņas aizsargātu
Pētnieks Gitandžali Šarma atzīst: "Sievietēm, kuras ir nolēmušas saistīt savu dzīvi ar vīrieti formastērpā, jābūt gatavām uz ilgiem atšķirtības posmiem. Pēc šādiem periodiem ir ļoti grūti atjaunot attiecības iepriekšējā līmenī. Bet vēsturiski ir iegājies tā, ka sievietes meklē partneri, kurš varētu viņas aizsargāt. Vīrieši formastērpā to lieliski iemieso, un tādēļ pēc viņiem joprojām ir pieprasījums."

 

Avots: www.kasjauns.lv

Reklāma
Reklāma