Vīrietis: "Skatoties uz gados vecāku, koptu sievieti, man pār ķermeni pārskrien trīsas"

Rakstu nav ieteicams lasīt personām, kas jaunākas par 18 gadiem.

"Man ir ģimene (nereģistrēta laulība), dēls, it kā laimīga kopdzīve, bet... man vienmēr ir simpatizējušas vecākas sievietes. Ko darīt, ja esmu iemīlējis sievieti, uz pusi vecāku par sevi?" ģimenes portālā mammamuntetiem.lv raksta kāds lasītājs.

Kad šī sieviete man sniedza orālo seksu, es no baudas trīcēju. Viņa piepildīja manas vēlmes, turklāt dalījās arī fantāzijās.

FOTO: Marika Eglīte

Kad šī sieviete man sniedza orālo seksu, es no baudas trīcēju. Viņa piepildīja manas vēlmes, turklāt dalījās arī fantāzijās.

Man nav interesanti seksā ar sava dēla māti. Var teikt, mums nav pilnvērtīga seksuālā dzīve, viņa ir garlaicīga, bez izdomas. Viss, ko piedāvāju – no visa viņa atsakās...

Mana pirmā seksuālā pieredze ir bijusi ar vecāku sievieti, varbūt tāpēc nevaru ar sava bērna māti gūt to, ko man deva sieviete, ar kuru bija pirmās attiecības... 

Ar to sievieti pārtraucām attiecības (viņa to vēlējās), gāja laiks, es nolēmu, ka jāveido ģimene. Viss notika, bija romantika, laikam mīlestība, piedzima dēls... Viss gāja it kā savu ceļu. Bet visur ar acīm meklēju vecākas sievietes. Skatoties uz koptu, skaistu sievieti, man pār ķermeni skrēja trīsas... 

Kopš izbaudīju, cik lielisks var būt sekss ar vecāku sievieti, vairs nespēju to aizmirst.

Reklāma
Reklāma

Varbūt teiksiet, ka man ir novirzes no normas, bet... Nosauciet kaut vienu iemeslu, kāpēc ne?...  Sievietes, kas pēc 40 -50 izskatās daudz labāk par divdesmitgadniecēm. Ne jau kalendārais vecums nosaka vecumu. Var sevi nolietot jau uz 30 un var būt 40-50 u.t.t   perfektā formā. Šarms, finansiāla neatkarība... Tā ir ĪPAŠA sievietes harisma, kas pievelk vīriešus vispār un arī jaunākus, kas arī notika ar mani. Un, ja kāds saka, ka gadu starpību var manīt, tad tā nav tiesa. Tā nav tiesa, ja ir īstas jūtas. Kopš izbaudīju, cik lielisks var būt sekss ar vecāku sievieti, vairs nespēju to aizmirst. 

Lai arī šobrīd vairs netiekamies un nesazināmies, man ir ļoti, ļoti žēl – sekss ar viņu izrādījās kā atkarība: vienreiz pamēģinot, gribas vēl un vēl... Varētu pat teikt – tas bija interesantākais un savā ziņā labākais sekss manā mūžā. Kad šī sieviete man sniedza orālo seksu, es no baudas trīcēju. Viņa piepildīja manas vēlmes, turklāt dalījās arī fantāzijās. Gultā viņa nekautrējās no savām vēlmēm un uzdrošinājās tās izteikt skaļi. 

Un jaunās sievietes noder tikai kā glīts rotājums. Rezultātā nekas cits neatliek – jaunākiem vīriešiem jāmeklē vecākas sievietes. Tikai tad iespējama pilnīga saderība gultā...”