7 pazīmes, kuras liecina - sieviete ar tevi flirtē, nevis vēlas tikai draudzēties

Raksta saturs nav piemērots auditorijai, kas jaunāka par 18 gadu vecumu. 

Nav noslēpums, ka lielākā daļa vīriešu, papļāpājuši ar simpātisku meiteni, ir neizpratnē: vai viņa vienkārši draudzīgi izturas, vai arī flirtē ar mani? 7 padomi stiprajam dzimumam, kuri palīdzēs atšķirt vienkārši draudzīgu uzvedību no seksuāliem signāliem.

padomi stiprajam dzimumam, kuri palīdzēs atšķirt vienkārši draudzīgu uzvedību no seksuāliem signāliem.

FOTO: Shutterstock.com

padomi stiprajam dzimumam, kuri palīdzēs atšķirt vienkārši draudzīgu uzvedību no seksuāliem signāliem.

1. Viņa „mētā” actiņas
Tu nejauši uztver viņas skatienu. Viņa dažas sekundes uz tevi cieši skatās un tad novēršas: šī ir viena no pazīmēm, ka dāmai, visticamāk, nav iebildumu ar tevi iepazīties tuvāk.

2. Viņa skatās tieši uz tevi un ilgi nenovērš skatienu
Tu dodies viņas virzienā. Kamēr tu pieej klāt, sieviete cieši skatās un iztur tavu skatienu. Iespējams, pat uzsmaida tev.

3. Viņa atklāti žestikulē
Šo tu pamanīsi, kad būsi piegājis klāt un sāksiet runāties. Vēro viņu uzmanīgi. Ķermeņa valoda tev pasacīs ļoti daudz. Viņas rokas būs pavērstas ar delnām uz augšu, bet skatiens – joprojām vērsts uz tevi.

4. Viņa sāk vairāk pucēties un dara visu iespējamo, lai pēc iespējas labāk izskatītos tavās acīs
Ja dāma pamanīs tavas simpātijas un arī pati ieinteresēsies par tevi, viņa darīs visu iespējamo, lai izskatītos pēc iespējas labāk. Jauna frizūra, uzkrītošāks grims, jauns apģērbs... Parasti gan viņas pucējas neapzināti, taču vienalga – tā ir zīme, ka viņa flirtē ar tevi un vēlas patikt.

5. Viņa pārlaiž roku sev pār matiem
Vai arī runājot „netīšām” pieskaras tev pie plaukstas, pirksta vai pat kakla. Tā ir droša zīme, ka viņa grib tevi savaldzināt.

6. Viņa apsēžas tev tuvu un vēl tuvāk
Ja sarunas laikā viņa stāv vai sēž tev ļoti tuvu, tas ir nepārprotams signāls, ka dāma ar tevi flirtē un neatteiktos no vēl privātākas komunikācijas. Viņa neapzināti var pat runāt klusāk, lai tu, vēlēdamies labāk sadzirdēt sakāmo, piesēstos viņai tuvāk un atstatums starp jums būtu vēl intīmāks.

7. Viņas skatiens klīst pa tavu seju
Pats drošākais un patiesākais flirta signāls: viņas skatiens maigi noglāsta tavas acis, tad aizslīd uz lūpām un atgriežas atpakaļ. Un tā vēl un vēl. Protams, šī ir klasiska flirta metode, taču to nekādā ziņā nevajadzētu ignorēt. Mēs ticam, ka ar laiku tu iemācīsies atšķirt vēl citus flirta signālus, kuru sūta sievietes, kuras tu interesē vairāk nekā vienkārši draugs. Ja mācēsi pareizi saprast šīs zīmes, tās sniegs tev iespēju, lieki netērējot laiku, tuvoties viņai.

 

Teksts: www.kasjauns.lv

Reklāma
Reklāma