Vai tiešām tāda ir uzticība mīļotajam cilvēkam???

Raksta saturs nav piemērots auditorijai, kas jaunāka par 18 gadu vecumu. 

"Mēs ar draudzeni viens otru ļoti mīlam, bet ir viens liels BET. Kā man tagad rīkoties, kad esmu uzzinājis, ka mana draudzene caur internetu iepazinās ar citu draugu, vēlas ar viņu pārgulēt un dzīvot kopā ar viņu, nevis ar mani. Paldies jau iepriekš..." padomu vaicā kāds puisis.

Mēs ar draudzeni viens otru ļoti mīlam, bet ir viens liels BET...

FOTO: Marika Eglīte

Mēs ar draudzeni viens otru ļoti mīlam, bet ir viens liels BET...

Atbild personīgās meistarības trenere, NLP meistare Sarmīte Šmite:

"Te kaut kas mazliet tomēr nesaskan... Ja cilvēki viens otru mīl, tad diez vai tā vēlētos sāpināt. Jums ir gudra un labestīga pieeja situācijai, jo nesākat ar otra kritizēšanu, bet vēlmi atrast atbildi. Te izskatās, ka ļoti svarīgi draudzenei ir pārgulēt, bet vai to vien var nosaukt par mīlestību. Mīlestība droši vien ir daudz kas vairāk. Katrs to, protams, izprot mazliet citādi, jo ir dažāda audzināšana, pieredze un zināšanas.
Ja jau cilvēks meklē citu cilvēku, tad varbūt, ka vajadzētu viņu arī atlaist. Jo ar varu jau neko izdarīt nevar. Var mēģināt izprast, kas pašam ir svarīgs attiecībās. Kas tās ir? Ko lietas labā varētu darīt pats. Jebkurā gadījumā jūs veidosiet atkal attiecības vai sakārtosies šīs pašas. Bieži vien cilvēki attiecībās vēlas ņemt, smelt no otra mīlestību. Bet patiesībā mīlestība ir došana. Un attiecības ir tad, kad katrs strādājam ar sevi. Ir daudz un dažādi vingrinājumi, kā pašam atvērt savu sirdi. Jo bieži vien, lai piepildītu savu mīlestības trūkumu, meklējam, to otrā cilvēkā. Ir kādas gaidas, bet tās nekad otrs nevar piepildīt, jo nezina, ko gaidām...

Te izskatās, ka ļoti svarīgi draudzenei ir pārgulēt, bet vai to vien var nosaukt par mīlestību.

Reklāma
Reklāma

Pamēģiniet novēlēt laimi savai draudzenei... Varbūt izdodas. Ikdienā varat izmēģināt  domās cilvēkiem, kurus satiekat, sacīt – Es Tevi mīlu! Nevērtējiet nevienu, sakiet to ikvienam... Protams, domās!
Novērojiet, kas ar jums notiek... Kad sajutīsiet, ka jūsu sirds mīlestības trauks sāk arvien vairāk piepildīties, jūs šo mīlestības enerģiju spoguļosiet pasaulei. Un tā šajā spogulī arī atspoguļosies tieši tāds cilvēks, kādu jūs pats būsiet sev piesaistījis. Ir teiciens – Tāds tādu piesaista.
 Lai Jums izdodas mainīt savu iekšējo programmu un satikt savu īsto mīlestību!"