Jautri mirkļi mīlējoties

Raksta saturs nav piemērots auditorijai, kas jaunāka par 18 gadu vecumu.

Es ceru, ka neesmu vienīgā, kurai dažnedažādi kuriozi gadās arī gultā... Reiz, piemēram, neveikli pārkārtojot pozīcijas, vienkārši izgāzos no gultas ārā!

Attēlā redzamajam pārim nav saistības ar rakstu.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Attēlā redzamajam pārim nav saistības ar rakstu.

Padalīšos savā jautrajā pieredzē!

•     Mīļojāmies, čubinājāmies, kad pēkšņi sajutu — manas rokas arvien smaržo pēc selerijām! Jo vakariņās biju gatavojusi seleriju salātus... Un ik pa brīdim uzvēdīja šī tik spēcīgā smarža, liekot man samulst. Tiesa, es nesadūšojos šo situāciju pārvērst jokā un pasmieties par to — izlikos neko nemanām.


•     Bijām aizbraukuši ciemos pie puiša vecākiem. Kad visi devās gulēt diendusu, mēs soļojām uz kaimiņu rudzu lauku darīt to un to — bija ejams prāvs gabaliņš. Kad bijām galā, atklājām — esam aizmirsuši prezervatīvu!


•     Kādu vasaru saņēmāmies drosmi seksiņam ezermalā. Iekārtojāmies tā, lai, ja nu kas, tad garāmgājējiem nerodas aizdomas. Bet karstākajā mirklī dzirdam traku troksni, kāds tuvojas mežonīgā ātrumā! Tas izrādījās kāds prāva auguma suns...

Reklāma
Reklāma


•     Vecais labais joks — karstā vasaras naktī darījām TO pļavā. Un tad pēkšņi no manām lūpām izskrēja pēkšņs — au!. Dupsī iedūrās kāds asumiņš. :)

Iesūtījusi Rasma, mammam.lv/tetiem.lv reģistrētā mamma