Vīrs grib tikai pliku seksu. Un nekādas maigošanās!

Raksta saturs nav piemērots auditorijai, kas jaunāka par 18 gadu vecumu. 

„Nemāku savam vīrietim iestāstīt, ka vēlos seksa laikā arī skūpstus, glāstus, nevis tikai pliku seksu,” portālam mammam.lv/tetiem.lv savu attiecību sāpi uztic kāda sieviete, kurai pirms 10 gadiem mīlas dzīvē šādu problēmu neesot bijis.

Modelei attēlā nav saistības ar raksta problemātiku. Foto: Laura Bārdiņa, Gudro Sievu skola

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Modelei attēlā nav saistības ar raksta problemātiku. Foto: Laura Bārdiņa, Gudro Sievu skola

Sievietes stāsts:

Laikam esmu dumja, bet nemāku savam vīrietim iestāstīt, ka vēlos seksa laikā arī skūpstus, glāstus, nevis tikai pliku seksu. Pirms 10 gadiem viss bija kārtībā. Kad piedzima jaunākais dēliņš, tad arī ielaidām šīs problēmas. Laika sev praktiski nemaz nebija. Nekādas ballītes, nekāda laika tikai sev. Tikai bērni, darbs, fiksais seksiņš. Tagad bērni paaugušies, vajadzētu veltīt laiku sev. Bet viņu tādas maigošanās vairs nesaista. Varbūt vajadzētu iet katram uz savu pusi?

 

 

Atbild Artura Šulcs, attiecību speciālists: 

Reklāma
Reklāma

„Būtu pāragri runāt par iešanu katram uz savu pusi. Sākumā derētu pamēģināt kaut ko mainīt pašreizējās attiecībās. Ja kādreiz dzīvē jums sekss ir bijis pozitīvs un apmierinošs, tad viss vēl nav zaudēts. Varbūt vīrietis ir pieņēmis šīs pārmaiņas, kas radušās seksuālajā dzīvē un nemaz nenojauš par Tavām domām vai iespējamām problēmām? Ir svarīgi mācīties runāt par savām vēlmēm un sajūtām, stāstīt, ko un kā Tu vēlies. Kā Tu jūties, kad nav priekšspēles un glāstu perioda pēc mīlēšanās. Nav cita ceļa, kā runāt par to, jo visticamāk vīrietis par Tavām sajūtām neko nenojauš.

 

Nedusmojies par to, ka vīrietis neglāsta vai neskūpsta tā, kā Tu to gribi. Tu pati vari parādīt savam vīrietim, ko vēlies – izdari viņam to, ko vēlies, lai viņš dara Tev.

Ieguldiet laiku un izdomu savu attiecību uzlabošanā! Nedusmojies par to, ka vīrietis neglāsta vai neskūpsta tā, kā Tu to gribi. Tu pati vari parādīt savam vīrietim, ko vēlies – izdari viņam to, ko vēlies, lai viņš dara Tev. Iemāci viņam glāstus, skūpstus, kādus vēlies saņemt. Liec lietā savu iztēli, iedvesmai vari izmantot dažādas filmas vai pašu iepriekšējo pieredzi. Atpūšaties kopā, aizejat pārgājienā, izejat padejot, ieejat kopā pirtī vai dušā – dariet lietas, kas sagādā pozitīvas emocijas un dariet to bez alkohola klātbūtnes. Lai uzlabotu attiecības, var darīt jebko, kas nemaksā daudz naudas un sasniedzams jebkuram, kas to vēlas.

Šķirties vienmēr var paspēt – bet varbūt sākumā vajag pamēģināt padzīvot kopā, dzīvot savādāk, veidot kopīgas emocijas. Tas būs jāmācās tā vai tā – ar šo partneri vai ar citu partneri.